- 12 Temmuz 2006
- 55.492
- 212.742
- 52
Peşinden geliyorum ahretlik, önümüzdeki ay nasipse 51 sonrası Allah Kerim60'a merdiven dayadık artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peşinden geliyorum ahretlik, önümüzdeki ay nasipse 51 sonrası Allah Kerim60'a merdiven dayadık artık
Bu nasıl üniversiteye girebilmiş dediğimiz tiplerin nasıl üniversite kazandığını merak edenlere:
Henüz beni o kadar çileden çıkaracak biri olmadı sanırımsanirim hic banlanmadiniz siyasette 1 hafta banlanmisligim vardi
En sevdiğimKonfüçyüsün çok güzel bir sözü vardır çok akıllıca edilmiş bir söz.
Derki,
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak tehlikedir der.
Rica ederim ne demek kamusal bilgilendirmeyide yapayım dedim.
Size de teşekkür ederim Mune HanımBan süresi normalde 24 saattir ama eğer eski ceza puanlarınız varsa ve hala o ceza puanları aktifse sistem o ceza puanlarını da yeni aldığınız cezanın üzerine ekleyip banlı kalma süresi belirler, bu süre 2 gün de olabilir 2 hafta da olabilir, toplam ceza puanınıza bağlı.
Her aldığınız ceza puanı 3 ay sonra etkisini yitirir.
Geçmiş olsunAhretliğim ne haber ağzım şiş gene sorma dişe işlem yaptılar 2 gün önce uf oldum .
F tipi önemli ahretliğim özel cakuzisi var saunası var varda var yani.
Tahmin ettiğim gibiymiş buaralar sakinim gene mayısa saklıyorum kendimi
@Tenceresiz kaldim anne duy duyyy uyarın 9 imiş,40 fırın ekmek yiyecen daha bana yetişmen için
Mhp nin elinde olsaHadi canım
Birini biliyorum ben geçen üyelik iptali yaptı duvarında siyaset yapmaktanKim onlar?
Harf alayım mı?Birini biliyorum ben geçen üyelik iptali yaptı duvarında siyaset yapmaktan
Gidenin arkasından konuşmasak daha iyi.Harf alayım mı?
Şikayetle ilgili aslında. Şikayet eden olmazsa ceza gelmez. Ben konudan çıkmayı ya da cevap vermeyip he demeyi tercih ederim, kimseyi şikayet etmem. Birine kafan çalışmıyor, dedim diye şikayet edilmek çok saçma geliyor. Bana basitsin, boşsun diyeni de şikayet etmem. Gitmesin, kendini kendisi gibi ifade etmeye devam etsin.Henüz beni o kadar çileden çıkaracak biri olmadı sanırım
Her şikayet ceza sebebi değildir sanırım Mune Hanım bakıp değerlendirip öyle ceza veriyordur.Şikayetle ilgili aslında. Şikayet eden olmazsa ceza gelmez. Ben konudan çıkmayı ya da cevap vermeyip he demeyi tercih ederim, kimseyi şikayet etmem. Birine kafan çalışmıyor, dedim diye şikayet edilmek çok saçma geliyor. Bana basitsin, boşsun diyeni de şikayet etmem. Gitmesin, kendini kendisi gibi ifade etmeye devam etsin.
Ağlayarak izledim bütün gerçekliği yüzlerine çarpmış ama tabi yüzleri varsa
Tabii ki. Hak etmek gerekiyorHer şikayet ceza sebebi değildir sanırım Mune Hanım bakıp değerlendirip öyle ceza veriyordur.