- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.543
Ben de bakındım ama bulamadım. Keşke biri hatırlasa.eski konuyu bulsam link atacaktim ama bulamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bakındım ama bulamadım. Keşke biri hatırlasa.eski konuyu bulsam link atacaktim ama bulamadim
Thread '24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;' Popüler Konu - 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;Tühhh ya kaçırmışım
TeşekkürlerThread '24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;' Popüler Konu - 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;
Cumhura oy vereceğim diyen bir üye yüksek gelen elektrik faturası için ağlıyor şu an anasayfada.
Elektrikli aletler yasaklanırsa sorun kalmaz, dış güçlerin icadı makineler yüzünden hep o faturalar.Cumhura oy vereceğim diyen bir üye yüksek gelen elektrik faturası için ağlıyor şu an anasayfada.
Cuk diye oturuyorEn sevdiğim
Çok sağol canımGeçmiş olsun
Kim diye sorsam olmayack şimdiBirini biliyorum ben geçen üyelik iptali yaptı duvarında siyaset yapmaktan
Dibine kadar edeim şikayetimi hiç affetmem bile,hak edene basacan cezayıŞikayetle ilgili aslında. Şikayet eden olmazsa ceza gelmez. Ben konudan çıkmayı ya da cevap vermeyip he demeyi tercih ederim, kimseyi şikayet etmem. Birine kafan çalışmıyor, dedim diye şikayet edilmek çok saçma geliyor. Bana basitsin, boşsun diyeni de şikayet etmem. Gitmesin, kendini kendisi gibi ifade etmeye devam etsin.
Ağlayarak izledim bütün gerçekliği yüzlerine çarpmış ama tabi yüzleri varsa
Başka aday olsaydı ne olacaktı kararınız ailecek.Kılıçdaroğlu olduğu sürece benden Millet İttifakına oy çıkmaz çevremde tüm ailemiz Cumhur İttifakına atacağız öyle karar verdik
Ahh ahhhh mazi ne güzeldidemi gri gri dışardan okurdukbundan 1 kac sene once onceki secimlerde burda olsaydin her yer gri oluyordu
ban bitiyordu devam ayni sekilde cok karisikti buralar duruldu
AynenBunlar iyi günleriniiiz
Sizin adınıza çok sevindim Darısı mevcut hükümetten rahatsız olup kime vereceğini bilmeyenlerin başınaAradığım yorum burada … aynı şekilde düşünüyorum . Muharrem İnce nin katıldığı programlarda ki konuşmalarının çoğunu izledim hala da izliyorum . Kesinlikle gönül rahatlığıyla oyum ona .
İlk tur için değil ama ikinci tur için evet dediğiniz doğruBende şeyi sormak istiyorum.Evet Muharrem İnce de aday ama bir insan kazanmayacağıni bile bile neden üçüncü adaya oy verir.Amacimiz bu düzeni değiştirmekse nasıl böyle bir karar verebiliriz.Ona oy vermek demek Cumhur a çalışmak demek bana göre.
Paşa çayı içmedik demezler artıkUşaklığı da öğrenmiş olduk, eksiğimiz kalmadı hamdolsun.
neden kazanamasın ki? şu an ciddi bir kitlesi var ve gittikçe de artıyor. ben z kuşağıyım ve bütün çevrem muharrem ince diyor. ki eğer bilsem ki tek oy veren ben olacağım yine muharrem inceye veririm çünkü vicdanım rahat edecek. ayrıca birazcık seçim sistemini araştırsanız anlarsınız ilk turda oy bölmek diye bir şey olmadığını bilirsiniz.Bende şeyi sormak istiyorum.Evet Muharrem İnce de aday ama bir insan kazanmayacağıni bile bile neden üçüncü adaya oy verir.Amacimiz bu düzeni değiştirmekse nasıl böyle bir karar verebiliriz.Ona oy vermek demek Cumhur a çalışmak demek bana göre.
Tanıştırayım kuvvetle muhtemel bir sonraki İstanbul Belediye Başkanı
Beylikdüzü Belediye Başkanı kendisi Mehmet Murat Çalık...Ekrem İmamoğlunun yakın arkadaşı, o da TrabzonluSes bile aynı bu kadarmı denk gelir
Oy bölmek diye bir şey var, İnce ye giden oylardan dolayı Kemal Kılıçdaroğlu %51 alamazsa seçim ikinci tura kalırneden kazanamasın ki? şu an ciddi bir kitlesi var ve gittikçe de artıyor. ben z kuşağıyım ve bütün çevrem muharrem ince diyor. ki eğer bilsem ki tek oy veren ben olacağım yine muharrem inceye veririm çünkü vicdanım rahat edecek. ayrıca birazcık seçim sistemini araştırsanız anlarsınız ilk turda oy bölmek diye bir şey olmadığını bilirsiniz.
siz kılıçdaroğlunun ilk turda %51 alabileceğine mi inanıyorsunuz?Oy bölmek diye bir şey var, İnce ye giden oylardan dolayı Kemal Kılıçdaroğlu %51 alamazsa seçim ikinci tura kalır
Evet :)siz kılıçdaroğlunun ilk turda %51 alabileceğine mi inanıyorsunuz?
Birincisi kazanamayacak bir aday değil. Bunu görmemek için sosyal medya kullanmamak gerekiyor. İkincisi turlu seçimlerde oy bölmek diye bir şey yok. Malum parti ilk turda %51 almadığı sürece seçim ikinci tura kalacak. İkinci turda da seçilmesi gereken aday desteklenecek. Zaten %51 alırsa yapacak bir şey yok. Benim ve inceye oy veren arkadaşlarımın millet ittifaki adayina giden oyu maksimum %49 olacak.Bende şeyi sormak istiyorum.Evet Muharrem İnce de aday ama bir insan kazanmayacağıni bile bile neden üçüncü adaya oy verir.Amacimiz bu düzeni değiştirmekse nasıl böyle bir karar verebiliriz.Ona oy vermek demek Cumhur a çalışmak demek bana göre.