- 20 Mart 2008
- 140.552
- 210.555
- 60
Kesinlike görmediğimiz çok şeyler var orada,yaşananlar çok acı.O kadar çok örneği var ki bunlar sadece bize yansıyanlar bilmediğimiz neler neler yaşanıyor şuan orda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlike görmediğimiz çok şeyler var orada,yaşananlar çok acı.O kadar çok örneği var ki bunlar sadece bize yansıyanlar bilmediğimiz neler neler yaşanıyor şuan orda
bende cok banlanmistim o uyelerler tartismaktan cok saskinim bence hepsi secim sonuclarina gore gelecekÖnceden çok fanatik üyeler vardı burada ,şu an en sessiz hali desem doğrudur.
Ekonomi bilgisi yanında tarih bilgisi de takdire şayanKraldan cok kralcilar var bunu kabul ediyorum ben.
99 depreminde basbakanin uykusuna kiyilmayip uyandirmamislardi bile.. birde toplanan paralarla memurlarin maasini odemislerdi. Yani her donem bazi seylerde aksakliklar olabilir.
Seçimden sonra burada olunuz.Neden acaba? Muhalifler ekonomiden daha mi iyi anliyormus ki ulkenin belini dogrultacakmis? Vay be kokusunu mu almislarbazi seyler dis gucler kaynakli deyince guluyorsunuz ee buna ne denir peki? Zaten muhaliflerin kazanmasi imkansiz bence.
Onların çoğuyok artık gelmiyorlar hiç,ne cezalar yemiştik onalrın yüzünden rekor cezalarım hep siyasetten oldu.bende cok banlanmistim o uyelerler tartismaktan cok saskinim bence hepsi secim sonuclarina gore gelecek
Ban cezası alanlara deniyor.Bu tek ayak cezası nedir?
Tarhana Çorbası Tarifi:
Afiyet olsun.
- Tenceremizin içerisine sıvı yağ, nane, salça, baharatlar ve tarhanayı ekleyip biraz karıştırarak kavuruyoruz. Dilerseniz tereyağı da kullanabilirsiniz.( Veya tarhanayı suyu ekledikten sonra ekleyip çırpıcı ile karıştırabilirsiniz. böylelikle topaklanma ihtimali azalır.)
- Suyu yavaş yavaş ilave ediyoruz ve devamlı karıştırarak pişiriyoruz. Topaklanmaması için tel çırpıcı ile karıştırabilirsiniz. (kaynayana kadar karıştırarak pişirelim.)
- Kaynadıktan sonra 5 dk daha bekleyip ocaktan alıyoruz, çorbamızı…
Süresi ne kadar? O arkadaş tek ayak cezası almışBan cezası alanlara deniyor.
Anaaa ithal yağdamı var yoksadun market fiyatlarini dolastik her yerde yerli malinin fiyati daha yuksek (tabi gercekten yerliyse) ithaller ucuz
Eski cezaları devm ediyorsa bir kç gün olmaz,b ir cezanın bitmesi 3 ay sürüyor sıfırlanıyor.Süresi ne kadar? O arkadaş tek ayak cezası almış
Gerçekten böyle düşünen kadınlar olduğu için üzülüyorum çünkü, körü körüne ne savunduklarını bilmeden tv den ya da çevresinden ne duyduysa gelip onu burada marifetmiş gibi yazıyorlar.noegthy de üzgün emoji atmış hep yorumlara. Beğenmedi atmaya bile kıyamamış. Üzülmemek elde değil Çabalarınıza sağlık. pamuk musun nesin senin de çabana sağlık. Önceki msjlarında olayın benle ilgisi yok ki insanlar böyle düşünüp verecek, gibi yazıyordu. Bugün çatlayın patlayın reis kazanacak moduna geçmiş. Umarım görmez bunu, hiç uğraşamam
neyi ithal etmiyoruz kiAnaaa ithal yağdamı var yoksa
Bilgilendirme için teşekkür ederimEski cezaları devm ediyorsa bir kç gün olmaz,b ir cezanın bitmesi 3 ay sürüyor sıfırlanıyor.
sanirim hic banlanmadiniz siyasette 1 hafta banlanmisligim vardiBilgilendirme için teşekkür ederim
Aynen. Ameriga’nın oyunu, deprem de Haarp falan, dıj güjler, eğonomi, döler öro operasyon çekiyler.Neden acaba? Muhalifler ekonomiden daha mi iyi anliyormus ki ulkenin belini dogrultacakmis? Vay be kokusunu mu almislarbazi seyler dis gucler kaynakli deyince guluyorsunuz ee buna ne denir peki? Zaten muhaliflerin kazanmasi imkansiz bence.
Konfüçyüsün çok güzel bir sözü vardır çok akıllıca edilmiş bir söz.Gerçekten böyle düşünen kadınlar olduğu için üzülüyorum çünkü, körü körüne ne savunduklarını bilmeden tv den ya da çevresinden ne duyduysa gelip onu burada marifetmiş gibi yazıyorlar.
Rica ederim ne demek kamusal bilgilendirmeyide yapayım dedim.Bilgilendirme için teşekkür ederim
Konfüçyüsün çok güzel bir sözü vardır çok akıllıca edilmiş bir söz.Gerçekten böyle düşünen kadınlar olduğu için üzülüyorum çünkü, körü körüne ne savunduklarını bilmeden tv den ya da çevresinden ne duyduysa gelip onu burada marifetmiş gibi yazıyorlar.
Rica ederim ne demek kamusal bilgilendirmeyide yapayım dedim.Bilgilendirme için teşekkür ederim
Yağdamı ithal diye şey ettiydim yani,diğerlerinide biliyoruz da.neyi ithal etmiyoruz ki
ama bahsettigim ithal fiyatlari kuru bakliyatlar icin soyledim