- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Bakanlığı yedirmezleerrrrBakanlık zayıf bir ihtimal onu başka emellerine alet edecekler iddiası kuvvetli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakanlığı yedirmezleerrrrBakanlık zayıf bir ihtimal onu başka emellerine alet edecekler iddiası kuvvetli
Desene adam eleman geldi eleman gidecekBakanlık zayıf bir ihtimal onu başka emellerine alet edecekler iddiası kuvvetli
Adam bakanlık için herşeyi göze aldı dustugu duruma bakBakanlığı yedirmezleerrrr
o zamanlar sosyal medya bu kadar gelişmiş değildi.tabi bir de yaş faktörü var. çok genç ya da çocuk olabilirsiniz,hatırlamayabilirsiniz.Şaşırmam normal değil mi? Zamanında Erdoğan'ın nasıl haberleştiğini bilmiyorum. O zamanlar gündemi takip etmemiştim. O zaman da sosyal medyada, hapishanede olan birinin sık sık twetini görsem yine şaşırırdım.
Araya 3. kişileri sokup cb görüşmeye giden kişiye bakanlık teklifi gelmez diye düşündüm benAdam bakanlık için herşeyi göze aldı dustugu duruma bak
Ne gibi?Bakanlık zayıf bir ihtimal onu başka emellerine alet edecekler iddiası kuvvetli
Ya Bahçeli'nin ayağı kayacak ya da CBY ile yetinecekDesene adam eleman geldi eleman gidecek
Yok bence öyle değil hergun bütün tv kanallarında karşısına çıkıncaönüm arkam sağım solumHazımsızlık böyle bir şey Allah muhafaza mitoman bile yapar
Tahminlerde de hiç adı geçmiyor zaten. O mhpye dikti gözünü ama yedirmezlerBakanlığı yedirmezleerrrr
Afet bakanliği filan diyorlarda bundan nasıl bir afet bakanı olur merak ettim kendisi afet zatenAraya 3. kişileri sokup cb görüşmeye giden kişiye bakanlık teklifi gelmez diye düşündüm ben
Özür dile cabuk özür dileAdamlar boşuna soyadını yanlış öngörmemiş
MHP ye anca kapıdan bakar sonrada bacadan devlet bahçeli bunu kovalarTahminlerde de hiç adı geçmiyor zaten. O mhpye dikti gözünü ama yedirmezler
Aman diyim gelir melir şimdi.Özür dile cabuk özür dile
Özür dileyin
Kasıt var özür dilesin bu arkadas
Doğan yazsa üzülmeyecekmiş. Çok bozulmuş oğlanaÖzür dile cabuk özür dile
Özür dileyin
Kasıt var özür dilesin bu arkadas
Offf hıc bu kadar gulmemıstım ne guzel betımlemişsinBana kalırsa hiç yorma cağnımmm gözlerini
Yada kısa özet geçeyim
X : ekonomi nasıl olacak vaatler neler
Y : ama terörle kol kola oldunuz
X : mülteciler nasıl gidecek bizim paramızla ev mi yapılacak
Y : ama inancıma laf ettiniz, başörtümü açarsınız
X : seçildiniz artık bakalım nasıl olacak her şey
Y : ama Kılıçdaroğlu hala gitmiyor, kaç kez yenildi hemde
Daha uzar da yeter bence
Dınc benceAynı tas aynı hamam yani adamın istifasından size ne ya, bülent ecevite laf edenler sahneye sondayla çıkıyor onu konuşsunlar. Kılıçdaroğlunun istifası bizim meselemiz.
Ben başarısız olduğunu kabul etmiyorum. 30 kanalın 27sinde terörist diye anılıp %48 oy almak başarıdır. Yalnız çok yıprandı ruhen de siyasi olarak da, artık dinlenmeye çekilse kendi için iyi olacak. Ondan da keklik dinlmeye gerek yok
O hiç belli olmaz siyaset bu. Nelere şaşırmadıkTahminlerde de hiç adı geçmiyor zaten. O mhpye dikti gözünü ama yedirmezler
Abi Cok sacma yaDoğan yazsa üzülmeyecekmiş. Çok bozulmuş oğlana
Bizim evin önü bahceli oturuyordu. Ver sandalyeyi de ben oturayım sen git evine bizim ailenin fikirleri böyle beğenmiyorsan gelme dedim annem cimcikledi öyle sustumOkkalı bir laf yapıştırsaydınız hadsize
Ne ola ki o emeller, iyi niyet bekleyemiyorum ben, eleman oldu baksanızaBakanlık zayıf bir ihtimal onu başka emellerine alet edecekler iddiası kuvvetli