- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 45
Kalan sağlar bizimdirarkadaşlar secim bitti olan oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalan sağlar bizimdirarkadaşlar secim bitti olan oldu
Hoşgeldin canimSelam hanımlar. Geldim nihayet. Aslında ne zaman geldiğimi de bilmiyorum 3 gündür hiç bakmadım buraya.
Eeee önümüzdeki maçlara bakacağız artık türkiye yüzyılı nasıl olacakmış göstersinler de izleyelim.
Yeni kabineden haber var mı, ben anlamadım ne oluyor
Şaşırmam normal değil mi? Zamanında Erdoğan'ın nasıl haberleştiğini bilmiyorum. O zamanlar gündemi takip etmemiştim. O zaman da sosyal medyada, hapishanede olan birinin sık sık twetini görsem yine şaşırırdım.buna neden şaşırdınız anlamadım.zamanında,erdoğan,nasıl haberleşiyorsa,öyle haberleşiyor.
Adamlar boşuna soyadını yanlış öngörmemişAy cıldırcam
Sinan ogana hediye gonderılebılseydı yollardık
Yanında Bi paket allıkta yollardım ama
Yüzü Baska turlu kızarmıcak cünkü
Görmedim vallahi, moralim çok bozuktu ara sayfaları okumadım ne derneği, benden habersiz ne derneği kurdunuz ya, beni de alınDernek kuruldu maaile gördün mü
Bir ayda 3 ban alınca 3 gün sürmüş olması lazım. Ben 10 yılda 3 ban almamıştımhosgeldin bayağı uzun surdu
Ahahaha biz kurmadık reisgiller kurdu maaileGörmedim vallahi, moralim çok bozuktu ara sayfaları okumadım ne derneği, benden habersiz ne derneği kurdunuz ya, beni de alın
Ha tamam o zaman gerek de yok zaten, ben sizi seviyorumAhahaha biz kurmadık reisgiller kurdu maaile
Seni alamazlar üzgünüm
CanımsınHa tamam o zaman gerek de yok zaten, ben sizi seviyorum
Bana kalırsa hiç yorma cağnımmm gözleriniFırsat buldukça aralara bakarım ama 40 sayfaya yakın olmuş. Özet geçin de demeyeceğim, boşuna strese gerek yok. Son 15 sayfaya baksam yeter mi
Yalnız kabinede yer almazsa varya ozaman neolur görücezAdamlar boşuna soyadını yanlış öngörmemiş
Özetim yeterince açıklayıcı oldu benceLaaaaan 100 sayfa yazı varmış burada mümkün değil okunmaz
Okkalı bir laf yapıştırsaydınız hadsizeBenim anlattığım olay ne kadar tuhafsa. İzmir de yapılanda tuhaf. Ben bosandim kilicdaroglunu desteklediğimi anlatırken bana komşumuz fikirlerin düzgün olsa kocan seni bosamazdi ölümüne rte dedi. Düşünün artık nasıl bir çevrede yaşadığımı normal sohbet etmeye hasret kalıyorum bazen.
Aynı tas aynı hamam yani adamın istifasından size ne ya, bülent ecevite laf edenler sahneye sondayla çıkıyor onu konuşsunlar. Kılıçdaroğlunun istifası bizim meselemiz.Bana kalırsa hiç yorma cağnımmm gözlerini
Yada kısa özet geçeyim
X : ekonomi nasıl olacak vaatler neler
Y : ama terörle kol kola oldunuz
X : mülteciler nasıl gidecek bizim paramızla ev mi yapılacak
Y : ama inancıma laf ettiniz, başörtümü açarsınız
X : seçildiniz artık bakalım nasıl olacak her şey
Y : ama Kılıçdaroğlu hala gitmiyor, kaç kez yenildi hemde
Daha uzar da yeter bence
Ben de hepsini okuyamıyorum gözüme çarpan yorumdan devamLaaaaan 100 sayfa yazı varmış burada mümkün değil okunmaz
Aynen yerel seçimler sonrası bırakacak diye düşünüyorum ben deAynı tas aynı hamam yani adamın istifasından size ne ya, bülent ecevite laf edenler sahneye sondayla çıkıyor onu konuşsunlar. Kılıçdaroğlunun istifası bizim meselemiz.
Ben başarısız olduğunu kabul etmiyorum. 30 kanalın 27sinde terörist diye anılıp %48 oy almak başarıdır. Yalnız çok yıprandı ruhen de siyasi olarak da, artık dinlenmeye çekilse kendi için iyi olacak. Ondan da keklik suymaya gerek yok
Bakanlık zayıf bir ihtimal onu başka emellerine alet edecekler iddiası kuvvetliYalnız kabinede yer almazsa varya ozaman neolur görücez