- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Eşi kasetten sesini dinlemişti mitingde oy vermeye alakalı. Avukatı twet yazıyor.Onu bende anlamıyorum canim o sanırım avukatına iletiyor oda yazıyor yolluyor sanırsam bende öyle düşünüyorum. Yoksa imkansız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşi kasetten sesini dinlemişti mitingde oy vermeye alakalı. Avukatı twet yazıyor.Onu bende anlamıyorum canim o sanırım avukatına iletiyor oda yazıyor yolluyor sanırsam bende öyle düşünüyorum. Yoksa imkansız
Oyle avutmaya calisiyorum kendimi ailemin yanina tatillerde giderekNeysekı şuradan şurası
Biri var şarkıcı bilmiyorum adını geçenlerde duydum o tür şeyleri dinlemedigim için sözleri güzelmiş amaSorma bağıra bağıra gitti 40 vekil hesap uzmanı yanlış hesap yaptı hem de % 1 oyu bile olmayan adamlara yazıııkk. Bastığı yeri görmeyen, hesabını yapamayana memleket mi teslim edilir
O otel olayı cidden korkunçtu oda bir leke ne olursa olsun böyle bir şeyin acının tarifi yok anlatacak kelime yokkTamam öncesini de biliyorum konyada camideki kadınlardan çıktı mevzu sen de "eşarbı başından çekilen kadına niye tepki vermediniz" dedin, onu görse ona da tepki verirdi belki bunu bilmeden her olayın içine başörtüsü mağduriyeti katılıyor, senin için demiyorum genel olarak bu böyle. Mesela bu ülkenin çok büyük bir yüz karası var 93 senesinde insanlar bir otelde mezheplerinden dolayı diri diri yakılmış ama her karşıt olayda bu mağduriyet dile getirilmiyor.
Kaç olmuş? Alıştıra alıştıra söyle bacımsu. Ritim bozukluğum var kalpten gitmeyeyim şimdi.dolar rekor kırdı yine hersey artacak
dolar 20.73 altin ise 1310.. alisalim bunlatlr daha iyi gunler bence..Kaç olmuş? Alıştıra alıştıra söyle bacımsu. Ritim bozukluğum var kalpten gitmeyeyim şimdi.
Biri var şarkıcı bilmiyorum adını geçenlerde duydum o tür şeyleri dinlemedigim için sözleri güzelmiş ama
Yİkilmadik ayaktayız dertlerle basbasayiz.
Zalimlere , kötülere yeniledik buradayiz.
Oh my goddolar 20.73 altin ise 1310.. alisalim bunlatlr daha iyi gunler bence..
Atatürk ün anısına..
Bu yazıma neden beğenmedim yapılıyor ki ne var bu yazıda anlamıyorum ...O otel olayı cidden korkunçtu oda bir leke ne olursa olsun böyle bir şeyin acının tarifi yok anlatacak kelime yokk
Türban aynen dediginiz gibi tarihte bir kara lekeydi bir dönem kızların hayatını mahvetti geleceklerini yok etti
Onurlarını gururlarını hiçe saydılar heleki inançları ikisi de aynı aslında birileri otelde yaktılar diğeri ise gelecekleriini yaktilar ....bunu özgürlük diyenler yaptı maalesef ...belki hiç unutulmayacak bir durum olduğu için hep gündem de özellikle halen devam eden saldırılar olunca
ikisi de aynı aslında birileri otelde yaktılar diğeri ise gelecekleriini yaktilar
buna neden şaşırdınız anlamadım.zamanında,erdoğan,nasıl haberleşiyorsa,öyle haberleşiyor.Twitterda da var, aktif siyaseti bırakıyorum yazmış.
Hapiste olan biri nasıl Twitter kullanır onu da anlamak güç. Avukatıyla görüşüyor avukatı atıyor twetler diyen de var.
Yooo beğenmediğimiz için sadeceBu yazıma neden beğenmedim yapılıyor ki ne var bu yazıda anlamıyorum ...
sanırım bilerek yapılıyor devam edin
Halen devam edilen saldırılar kısmı özellikleözellikle halen devam eden saldırılar olunca
Eee öyle diğerleri yandı genç yaşlı yaşam haklari ellerinden alındı inançları için yazık ki ne yazık
Nau'cum kendileri evet anlamayacak ama çocuklarının ruhuna bir öğretmen de dokunuyorBir tavsiye
Şimdi çıkıp evden en yakın parka git
Bir tane taş al
Taşa anlat. Burada yazdıklarını ona anlat
Taş dile gelir, anlar seni. Cevap da verir üstüne.
Boşuna uğraşmamış olursun
Çaban boşa gitmesin
Dernek kuruldu maaile gördün müSelam hanımlar. Geldim nihayet. Aslında ne zaman geldiğimi de bilmiyorum 3 gündür hiç bakmadım buraya.
Eeee önümüzdeki maçlara bakacağız artık türkiye yüzyılı nasıl olacakmış göstersinler de izleyelim.
Yeni kabineden haber var mı, ben anlamadım ne oluyor
hosgeldin bayağı uzun surduSelam hanımlar. Geldim nihayet. Aslında ne zaman geldiğimi de bilmiyorum 3 gündür hiç bakmadım buraya.
Eeee önümüzdeki maçlara bakacağız artık türkiye yüzyılı nasıl olacakmış göstersinler de izleyelim.
Yeni kabineden haber var mı, ben anlamadım ne oluyor