• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Camide atmis yere hey Allahım.. diyorum ki izmir de bir kadın eşarbaı saldırdı diyorum hiç ses yok işlerine gelmiyor gözleri döndü

Ama erdoğan için atti parçaladı ona laf çok

Mesela chp desteği hdp liler Türk bayrağını yaktılar fanatiklik yaptılar chp liler hırsların dan daha secim belli olmadan kazandiklarini ilan ettiler
Aramız da kalsın diye🤣🤣🤣

Hırslarından 13 kez kaybetmiş birinin pesinden gittiler ama akpliler koyun oldu cahil oldu

Diyorlar ya bi taşa anlat taş anlar ama bunlar anlamaz diye

Oysa o taş onların eline geçse o tas orta yerden ayrılır 🤣🤣🤣haberleri yok
11 lütfen yanlış yazmayalim

Camide atmis yere hey Allahım.. diyorum ki izmir de bir kadın eşarbaı saldırdı diyorum hiç ses yok işlerine gelmiyor gözleri döndü

Ama erdoğan için atti parçaladı ona laf çok

Mesela chp desteği hdp liler Türk bayrağını yaktılar fanatiklik yaptılar chp liler hırsların dan daha secim belli olmadan kazandiklarini ilan ettiler
Aramız da kalsın diye🤣🤣🤣

Hırslarından 13 kez kaybetmiş birinin pesinden gittiler ama akpliler koyun oldu cahil oldu

Diyorlar ya bi taşa anlat taş anlar ama bunlar anlamaz diye

Oysa o taş onların eline geçse o tas orta yerden ayrılır 🤣🤣🤣haberleri yok
Biri bir şey söylediğinde olayın içine hemen başörtüsünü atmanız çok itici oluyor insanlarda ters tepki yaratılmasına sebep oluyorsunuz artık siz başörtüsünün bu kadar dillere pelesenk olmasından rahatsız değil misiniz? Benim en yakın arkadaşlarımdan biri çenesine kadar örter örtüsünü bu dünyada en sevdiğim insanlardandır, aramızda yıllardır bu konu hiç konuşulmadı. Çok ciddi söylüyorum oy verdiğim parti çıkıp açık bacılarımızın hakları deyip dursa ben rahatsız olurum beni bu kadar konuşmasından.

11 lütfen yanlış yazmayalim
Aaa evet 11 hatta biri demişti ki 1 diye neymiş ilk kez böyle oluyormuş

Bide Erdoğana diktatör diyorlar

Erdoğan kazanıyor ama kazanamayi ille de ben benden başkası olamaz deyip bur-da-yim- Nokta diye emirler yagdiran kim acaba 🤣🤣

Kendi 40 milletvekilini harcadı hiç bir emegi olmayan yan yatanlara vekillik verdi ...

Ha bide onlar cahil değil...

Biri bir şey söylediğinde olayın içine hemen başörtüsünü atmanız çok itici oluyor insanlarda ters tepki yaratılmasına sebep oluyorsunuz artık siz başörtüsünün bu kadar dillere pelesenk olmasından rahatsız değil misiniz?
Anlı öpülesi yorumlar

Biri bir şey söylediğinde olayın içine hemen başörtüsünü atmanız çok itici oluyor insanlarda ters tepki yaratılmasına sebep oluyorsunuz artık siz başörtüsünün bu kadar dillere pelesenk olmasından rahatsız değil misiniz? Benim en yakın arkadaşlarımdan biri çenesine kadar örter örtüsünü bu dünyada en sevdiğim insanlardandır, aramızda yıllardır bu konu hiç konuşulmadı. Çok ciddi söylüyorum oy verdiğim parti çıkıp açık bacılarımızın hakları deyip dursa ben rahatsız olurum beni bu kadar konuşmasından.
Ben bunu durup dururken demedim ki öncesini okuyun lütfen

Benimde açık arkadaşlarım var ve konu bu degilki ben kapalıyım benim kardesim gelinlerimiz açık mevzu açıklık kapalilik değil
O mevzu başkaydı

Bizler yada oy verdiğimiz partiler sanki
oy verirseniz herkesin başı açılacak
Herkes mini etek giyecek diye vaatler verdi
Devamlı konu buraya geliyor
Anlat anlat aynı yerde mevzu.

Ben bunu durup dururken demedim ki öncesini okuyun lütfen

Benimde açık arkadaşlarım var ve konu bu degilki ben kapalıyım benim kardesim gelinlerimiz açık mevzu açıklık kapalilik değil
O mevzu başkaydı
Tamam öncesini de biliyorum konyada camideki kadınlardan çıktı mevzu sen de "eşarbı başından çekilen kadına niye tepki vermediniz" dedin, onu görse ona da tepki verirdi belki bunu bilmeden her olayın içine başörtüsü mağduriyeti katılıyor, senin için demiyorum genel olarak bu böyle. Mesela bu ülkenin çok büyük bir yüz karası var 93 senesinde insanlar bir otelde mezheplerinden dolayı diri diri yakılmış ama her karşıt olayda bu mağduriyet dile getirilmiyor.

Akp nin g.otunun kiliyiz diye bağıran teyze ne kadar gerçekse agzina ampulü alıp mitinglere katılanlar ne kadar gerçekse çarşafı üzerine alıp kefenimizi alıp geldik diyenler ne kadar gerçekse, Tayyipe aşığız diyen teyzeler de o kadar gerçek. Ben aşağılamak için yazmadım bana ne herkesin sevgisini gösterme şekli farklı 😃 ben bu derece seven bir kitle var yorumuna örnek vermek için yazdım.

Akp nin g.otunun kiliyiz diye bağıran teyze ne kadar gerçekse agzina ampulü alıp mitinglere katılanlar ne kadar gerçekse çarşafı üzerine alıp kefenimizi alıp geldik diyenler ne kadar gerçekse, Tayyipe aşığız diyen teyzeler de o kadar gerçek. Ben aşağılamak için yazmadım bana ne herkesin sevgisini gösterme şekli farklı 😃 ben bu derece seven bir kitle var yorumuna örnek vermek için yazdım.
O kesim artık abartı olanlar yapılan yanlışları veya diğer şeyleri önemsemeyen ne yapsa reis yaptı iyi ki yaptı diyen kesim.
Bende akp ye oy verdim çevremde ki herkes yanlışların farkında mülteci gibi sorunların. Seçim zamanı eksi artı diye tartarak oy verdik

Aaa evet 11 hatta biri demişti ki 1 diye neymiş ilk kez böyle oluyormuş

Bide Erdoğana diktatör diyorlar

Erdoğan kazanıyor ama kazanamayi ille de ben benden başkası olamaz deyip bur-da-yim- Nokta diye emirler yagdiran kim acaba 🤣🤣

Kendi 40 milletvekilini harcadı hiç bir emegi olmayan yan yatanlara vekillik verdi ...

Ha bide onlar cahil değil...
Sorma bağıra bağıra gitti 40 vekil 😂 hesap uzmanı yanlış hesap yaptı hem de % 1 oyu bile olmayan adamlara 😂😂 yazıııkk. Bastığı yeri görmeyen, hesabını yapamayana memleket mi teslim edilir 😏

Back