Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Sorma bağıra bağıra gitti 40 vekil hesap uzmanı yanlış hesap yaptı hem de % 1 oyu bile olmayan adamlara yazıııkk. Bastığı yeri görmeyen, hesabını yapamayana memleket mi teslim edilir
Biri var şarkıcı bilmiyorum adını geçenlerde duydum o tür şeyleri dinlemedigim için sözleri güzelmiş ama
Yİkilmadik ayaktayız dertlerle basbasayiz.
Zalimlere , kötülere yeniledik buradayiz.

O otel olayı cidden korkunçtu oda bir leke ne olursa olsun böyle bir şeyin acının tarifi yok anlatacak kelime yokk

Türban aynen dediginiz gibi tarihte bir kara lekeydi bir dönem kızların hayatını mahvetti geleceklerini yok etti

Onurlarını gururlarını hiçe saydılar heleki inançları ikisi de aynı aslında birileri otelde yaktılar diğeri ise gelecekleriini yaktilar ....bunu özgürlük diyenler yaptı maalesef ...belki hiç unutulmayacak bir durum olduğu için hep gündem de özellikle halen devam eden saldırılar olunca

Bu yazıma neden beğenmedim yapılıyor ki ne var bu yazıda anlamıyorum ...

sanırım bilerek yapılıyor devam edin

Twitterda da var, aktif siyaseti bırakıyorum yazmış.
Hapiste olan biri nasıl Twitter kullanır onu da anlamak güç. Avukatıyla görüşüyor avukatı atıyor twetler diyen de var.
buna neden şaşırdınız anlamadım.zamanında,erdoğan,nasıl haberleşiyorsa,öyle haberleşiyor.

Eee öyle diğerleri yandı genç yaşlı yaşam haklari ellerinden alındı inançları için yazık ki ne yazık

Ve çok acı

Diğerlerinin ise gelecekleri yandı eğitim çalışma hakları alındı inançları için örtükleri için

Inanclari için birileri yandı birilerinin yaşam hakki elinden alındı eğitim hakki çalışma hakkı özgürlük hakkı

Bunun nesi yanlış ...

Diyeceksiniz ki yanmakla o bir mi tabiki değil tabiki yanmak çok aci hemde çok acı

benim demek istediğim olayı aynı acıyı aynı yere koymak değil
Özgürlük ve inanclari yüzünden başlarına geleni karşılaştırmak istedim
Bunun nesini anlamadınız ki ha tamam açıklamak gerekiyor tane tane ..
Yanı bunda bile beğenmedim.yapiliyir hadi onu geçtim haklisin pare acı ve inançlara el uzatildi denmiyor

Sürekli bir Muhalafet doğruya da eğriye de

Nau'cum kendileri evet anlamayacak ama çocuklarının ruhuna bir öğretmen de dokunuyor

Selam hanımlar. Geldim nihayet. Aslında ne zaman geldiğimi de bilmiyorum 3 gündür hiç bakmadım buraya.

Eeee önümüzdeki maçlara bakacağız artık türkiye yüzyılı nasıl olacakmış göstersinler de izleyelim.

Yeni kabineden haber var mı, ben anlamadım ne oluyor

Dernek kuruldu maaile gördün mü

hosgeldin bayağı uzun surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…