• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Twitterda da var, aktif siyaseti bırakıyorum yazmış.
Hapiste olan biri nasıl Twitter kullanır onu da anlamak güç. Avukatıyla görüşüyor avukatı atıyor twetler diyen de var.
Onu bende anlamıyorum canim o sanırım avukatına iletiyor oda yazıyor yolluyor sanırsam bende öyle düşünüyorum. Yoksa imkansız

Alıştık biz o söze
Ama seçim zamanı canım İzmir güzel İzmir de olduk 🤣🤣🫠 hakkını yemiyim şimdi
İzmir'in dağlarinda çiçekler açar gerisini unuttum sorrry🥹🥺🥺 yasa Mustafa Kemal paşa yasa adın yazılacak dağlara taşa bu geliyor hep aklima

İzmir'in dağlarinda çiçekler açar gerisini unuttum sorrry🥹🥺🥺 yasa Mustafa Kemal paşa yasa adın yazılacak dağlara taşa bu geliyor hep aklima
İzmir’in dağlarında çiçekler açar
Altın güneş orda sırmalar saçar
Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar
Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
Adın yazılacak mücevher taşa 🇹🇷🇹🇷

Bandan çıkıp gelen neden çılgın gibi her mesajın altına yorum yapma gereği hisseder ki. Nasıl bir yoksunluk bu 😂
Ayrıca benim mesajlarımın altına yazan arkadaşlar sabhtan beri hiç olmazsa 10 tane cevap yazdım onları okursanız ihtiyacınız karşılanır cevap vermeyeceğim 🙋‍♀️
Bir de şu kaybetmiş olduğunuzun acısını abartılı hikayelerle süslemeseniz daha inandırıcı olursunuz
Neydi üstünü başını yırtan parçalayan camiye gitmiş teyzeler 😳
İnanan kitleye kitle ay vallahi çok hoşsunuz 😂
Camide atmis yere hey Allahım.. diyorum ki izmir de bir kadın eşarbaı saldırdı diyorum hiç ses yok işlerine gelmiyor gözleri döndü

Ama erdoğan için atti parçaladı ona laf çok

Mesela chp desteği hdp liler Türk bayrağını yaktılar fanatiklik yaptılar chp liler hırsların dan daha secim belli olmadan kazandiklarini ilan ettiler
Aramız da kalsın diye🤣🤣🤣

Hırslarından 13 kez kaybetmiş birinin pesinden gittiler ama akpliler koyun oldu cahil oldu

Diyorlar ya bi taşa anlat taş anlar ama bunlar anlamaz diye

Oysa o taş onların eline geçse o tas orta yerden ayrılır 🤣🤣🤣haberleri yok

diyorum ki izmir de bir kadın eşarbaı saldırdı diyorum hiç ses yok işlerine gelmiyor gözleri döndü
Ben dedim ya ses çıkardım İzmirli olarak
İzmirde iki insan konuşur tartışırsa
Gavur İzmirli başörtülüye saldırdı diye manşet olur a haberde
Şaşmaz bu.
Önceki yorumda arkadaş yaşadığını yazmış
Neden bu tepki sizdeki. Gözleri dönmüş falan ? 🤦🏻‍♀️

Camide atmis yere hey Allahım.. diyorum ki izmir de bir kadın eşarbaı saldırdı diyorum hiç ses yok işlerine gelmiyor gözleri döndü

Ama erdoğan için atti parçaladı ona laf çok

Mesela chp desteği hdp liler Türk bayrağını yaktılar fanatiklik yaptılar chp liler hırsların dan daha secim belli olmadan kazandiklarini ilan ettiler
Aramız da kalsın diye🤣🤣🤣

Hırslarından 13 kez kaybetmiş birinin pesinden gittiler ama akpliler koyun oldu cahil oldu

Diyorlar ya bi taşa anlat taş anlar ama bunlar anlamaz diye

Oysa o taş onların eline geçse o tas orta yerden ayrılır 🤣🤣🤣haberleri yok
Aa evet otobüsün üzerinden biri bağırıyordu vallahi billahi kazandık diye 😂 Ama seçimin ertesi 24 saat geçmeden kolları sıvadı video çekti her şey yeni başlıyoooorr değişmeyen şeyyyy değişimin kendisi falann 😏 Öbürü de oradan masaya vura vura ben bur-da-yım diyoor
Kendi kendilerini yemeye başladılar bile parecim çekirdekler hazırlayalım tam çitlemelik 😂

Aa evet otobüsün üzerinden biri bağırıyordu vallahi billahi kazandık diye 😂 Ama seçimin ertesi 24 saat geçmeden kolları sıvadı video çekti her şey yeni başlıyoooorr değişmeyen şeyyyy değişimin kendisi falann 😏 Öbürü de oradan masaya vura vura ben bur-da-yım diyoor
Kendi kendilerini yemeye başladılar bile parecim çekirdekler hazırlayalım tam çitlemelik 😂
Ekrem imamoğlu pes etmez hiçbir zaman kk nin basinada geçer gümbür gümbür de gelir belediye başkanlarımız İzmir Ankara İstanbul asla pes etmez.

Back