- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Alıştık biz o sözeİzmir duyunca benimde aklıma o geliyor hep
Ama seçim zamanı canım İzmir güzel İzmir de olduk hakkını yemiyim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıştık biz o sözeİzmir duyunca benimde aklıma o geliyor hep
Onu bende anlamıyorum canim o sanırım avukatına iletiyor oda yazıyor yolluyor sanırsam bende öyle düşünüyorum. Yoksa imkansızTwitterda da var, aktif siyaseti bırakıyorum yazmış.
Hapiste olan biri nasıl Twitter kullanır onu da anlamak güç. Avukatıyla görüşüyor avukatı atıyor twetler diyen de var.
Nabza göre şerbetAlıştık biz o söze
İzmir'in dağlarinda çiçekler açar gerisini unuttum sorrry yasa Mustafa Kemal paşa yasa adın yazılacak dağlara taşa bu geliyor hep aklimaAlıştık biz o söze
Halk severNabza göre şerbet
İzmir’in dağlarında çiçekler açarİzmir'in dağlarinda çiçekler açar gerisini unuttum sorrry yasa Mustafa Kemal paşa yasa adın yazılacak dağlara taşa bu geliyor hep aklima
Camide atmis yere hey Allahım.. diyorum ki izmir de bir kadın eşarbaı saldırdı diyorum hiç ses yok işlerine gelmiyor gözleri döndüBandan çıkıp gelen neden çılgın gibi her mesajın altına yorum yapma gereği hisseder ki. Nasıl bir yoksunluk bu
Ayrıca benim mesajlarımın altına yazan arkadaşlar sabhtan beri hiç olmazsa 10 tane cevap yazdım onları okursanız ihtiyacınız karşılanır cevap vermeyeceğim
Bir de şu kaybetmiş olduğunuzun acısını abartılı hikayelerle süslemeseniz daha inandırıcı olursunuz
Neydi üstünü başını yırtan parçalayan camiye gitmiş teyzeler
İnanan kitleye kitle ay vallahi çok hoşsunuz
Ben dedim ya ses çıkardım İzmirli olarakdiyorum ki izmir de bir kadın eşarbaı saldırdı diyorum hiç ses yok işlerine gelmiyor gözleri döndü
Aa evet otobüsün üzerinden biri bağırıyordu vallahi billahi kazandık diye Ama seçimin ertesi 24 saat geçmeden kolları sıvadı video çekti her şey yeni başlıyoooorr değişmeyen şeyyyy değişimin kendisi falann Öbürü de oradan masaya vura vura ben bur-da-yım diyoorCamide atmis yere hey Allahım.. diyorum ki izmir de bir kadın eşarbaı saldırdı diyorum hiç ses yok işlerine gelmiyor gözleri döndü
Ama erdoğan için atti parçaladı ona laf çok
Mesela chp desteği hdp liler Türk bayrağını yaktılar fanatiklik yaptılar chp liler hırsların dan daha secim belli olmadan kazandiklarini ilan ettiler
Aramız da kalsın diye
Hırslarından 13 kez kaybetmiş birinin pesinden gittiler ama akpliler koyun oldu cahil oldu
Diyorlar ya bi taşa anlat taş anlar ama bunlar anlamaz diye
Oysa o taş onların eline geçse o tas orta yerden ayrılır haberleri yok
İzmir’in dağlarında çiçekler açar
Altın güneş orda sırmalar saçar
Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar
Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa
Adın yazılacak mücevher taşa
Ekrem imamoğlu pes etmez hiçbir zaman kk nin basinada geçer gümbür gümbür de gelir belediye başkanlarımız İzmir Ankara İstanbul asla pes etmez.Aa evet otobüsün üzerinden biri bağırıyordu vallahi billahi kazandık diye Ama seçimin ertesi 24 saat geçmeden kolları sıvadı video çekti her şey yeni başlıyoooorr değişmeyen şeyyyy değişimin kendisi falann Öbürü de oradan masaya vura vura ben bur-da-yım diyoor
Kendi kendilerini yemeye başladılar bile parecim çekirdekler hazırlayalım tam çitlemelik
Yanı sökünce ne oluyor...değişiyor mu secim sonuçları...ne yaparsaniz yapın değişmiyecek 5 yıl boyunca ..her türlü karalmayi yapın...gerçekler değişmez..
Balçova istinyepark cıvarıGöztepe ️
Sen neresindensin
TV de rtenın yalancısıTV de duydum canım TV'nin yalancısıyım
Benim annem ablam akpartıye verince bes yıl evvel üç gün hasta yatmıştıKaybetse idam ederdi çocuğunu
Çoh yakınızBalçova istinyepark cıvarı
Aaa emin misin? Abartıyor yalan söylüyor olmayasınBenim annem ablam akpartıye verince bes yıl evvel üç gün hasta yatmıştı