11 lütfen yanlış yazmayalimCamide atmis yere hey Allahım.. diyorum ki izmir de bir kadın eşarbaı saldırdı diyorum hiç ses yok işlerine gelmiyor gözleri döndü
Ama erdoğan için atti parçaladı ona laf çok
Mesela chp desteği hdp liler Türk bayrağını yaktılar fanatiklik yaptılar chp liler hırsların dan daha secim belli olmadan kazandiklarini ilan ettiler
Aramız da kalsın diye
Hırslarından 13 kez kaybetmiş birinin pesinden gittiler ama akpliler koyun oldu cahil oldu
Diyorlar ya bi taşa anlat taş anlar ama bunlar anlamaz diye
Oysa o taş onların eline geçse o tas orta yerden ayrılırhaberleri yok
Öyle bir taş olsa keşke senle konuşacağıma onla konuşurdum.Oysa o taş onların eline geçse o tas orta yerden ayrılırhaberleri yok
Niye kimse sacından tutup atmamış Acaba arabadan
Cıks yalan fanatik grubun ozellıgıAaa emin misin? Abartıyor yalan söylüyor olmayasın
Ve cok sanslıyız İzmiri her yanı güzeldir belki ama ben ya bostanlı ya balcova asıgıyımÇoh yakınız
Biri bir şey söylediğinde olayın içine hemen başörtüsünü atmanız çok itici oluyor insanlarda ters tepki yaratılmasına sebep oluyorsunuz artık siz başörtüsünün bu kadar dillere pelesenk olmasından rahatsız değil misiniz? Benim en yakın arkadaşlarımdan biri çenesine kadar örter örtüsünü bu dünyada en sevdiğim insanlardandır, aramızda yıllardır bu konu hiç konuşulmadı. Çok ciddi söylüyorum oy verdiğim parti çıkıp açık bacılarımızın hakları deyip dursa ben rahatsız olurum beni bu kadar konuşmasından.Camide atmis yere hey Allahım.. diyorum ki izmir de bir kadın eşarbaı saldırdı diyorum hiç ses yok işlerine gelmiyor gözleri döndü
Ama erdoğan için atti parçaladı ona laf çok
Mesela chp desteği hdp liler Türk bayrağını yaktılar fanatiklik yaptılar chp liler hırsların dan daha secim belli olmadan kazandiklarini ilan ettiler
Aramız da kalsın diye
Hırslarından 13 kez kaybetmiş birinin pesinden gittiler ama akpliler koyun oldu cahil oldu
Diyorlar ya bi taşa anlat taş anlar ama bunlar anlamaz diye
Oysa o taş onların eline geçse o tas orta yerden ayrılırhaberleri yok
Aaa evet 11 hatta biri demişti ki 1 diye neymiş ilk kez böyle oluyormuş11 lütfen yanlış yazmayalim
Anlı öpülesi yorumlarBiri bir şey söylediğinde olayın içine hemen başörtüsünü atmanız çok itici oluyor insanlarda ters tepki yaratılmasına sebep oluyorsunuz artık siz başörtüsünün bu kadar dillere pelesenk olmasından rahatsız değil misiniz?
Ben bunu durup dururken demedim ki öncesini okuyun lütfenBiri bir şey söylediğinde olayın içine hemen başörtüsünü atmanız çok itici oluyor insanlarda ters tepki yaratılmasına sebep oluyorsunuz artık siz başörtüsünün bu kadar dillere pelesenk olmasından rahatsız değil misiniz? Benim en yakın arkadaşlarımdan biri çenesine kadar örter örtüsünü bu dünyada en sevdiğim insanlardandır, aramızda yıllardır bu konu hiç konuşulmadı. Çok ciddi söylüyorum oy verdiğim parti çıkıp açık bacılarımızın hakları deyip dursa ben rahatsız olurum beni bu kadar konuşmasından.
Bizler yada oy verdiğimiz partiler sankiBiri bir şey söylediğinde olayın içine hemen başörtüsünü atmanız çok itici oluyor insanlarda ters tepki yaratılmasına sebep oluyorsunuz artık siz başörtüsünün bu kadar dillere pelesenk olmasından rahatsız değil misiniz? Benim en yakın arkadaşlarımdan biri çenesine kadar örter örtüsünü bu dünyada en sevdiğim insanlardandır, aramızda yıllardır bu konu hiç konuşulmadı. Çok ciddi söylüyorum oy verdiğim parti çıkıp açık bacılarımızın hakları deyip dursa ben rahatsız olurum beni bu kadar konuşmasından.
Tamam öncesini de biliyorum konyada camideki kadınlardan çıktı mevzu sen de "eşarbı başından çekilen kadına niye tepki vermediniz" dedin, onu görse ona da tepki verirdi belki bunu bilmeden her olayın içine başörtüsü mağduriyeti katılıyor, senin için demiyorum genel olarak bu böyle. Mesela bu ülkenin çok büyük bir yüz karası var 93 senesinde insanlar bir otelde mezheplerinden dolayı diri diri yakılmış ama her karşıt olayda bu mağduriyet dile getirilmiyor.Ben bunu durup dururken demedim ki öncesini okuyun lütfen
Benimde açık arkadaşlarım var ve konu bu degilki ben kapalıyım benim kardesim gelinlerimiz açık mevzu açıklık kapalilik değil
O mevzu başkaydı
Malesef Bursada yasamak zorunda olan ve Izmir hasretiyle yanip tutusan bir memleketliniz de burdaVe cok sanslıyız İzmiri her yanı güzeldir belki ama ben ya bostanlı ya balcova asıgıyım
Kız yine gittin yaAnlı öpülesi yorumlar
Burdan öğrendi amaüsluba bak leşş
Neysekı şuradan şurasıMalesef Bursada yasamak zorunda olan ve Izmir hasretiyle yanip tutusan bir memleketliniz de burdasevgiler kizlarr
O kesim artık abartı olanlar yapılan yanlışları veya diğer şeyleri önemsemeyen ne yapsa reis yaptı iyi ki yaptı diyen kesim.Akp nin g.otunun kiliyiz diye bağıran teyze ne kadar gerçekse agzina ampulü alıp mitinglere katılanlar ne kadar gerçekse çarşafı üzerine alıp kefenimizi alıp geldik diyenler ne kadar gerçekse, Tayyipe aşığız diyen teyzeler de o kadar gerçek. Ben aşağılamak için yazmadım bana ne herkesin sevgisini gösterme şekli farklıben bu derece seven bir kitle var yorumuna örnek vermek için yazdım.
Sorma bağıra bağıra gitti 40 vekilAaa evet 11 hatta biri demişti ki 1 diye neymiş ilk kez böyle oluyormuş
Bide Erdoğana diktatör diyorlar
Erdoğan kazanıyor ama kazanamayi ille de ben benden başkası olamaz deyip bur-da-yim- Nokta diye emirler yagdiran kim acaba
Kendi 40 milletvekilini harcadı hiç bir emegi olmayan yan yatanlara vekillik verdi ...
Ha bide onlar cahil değil...
Keşke öğrenmeseymiş bak banlanmışBurdan öğrendi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?