• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bandan çıkıp gelen neden çılgın gibi her mesajın altına yorum yapma gereği hisseder ki. Nasıl bir yoksunluk bu 😂
Ayrıca benim mesajlarımın altına yazan arkadaşlar sabhtan beri hiç olmazsa 10 tane cevap yazdım onları okursanız ihtiyacınız karşılanır cevap vermeyeceğim 🙋‍♀️
Bir de şu kaybetmiş olduğunuzun acısını abartılı hikayelerle süslemeseniz daha inandırıcı olursunuz
Neydi üstünü başını yırtan parçalayan camiye gitmiş teyzeler 😳
İnanan kitleye kitle ay vallahi çok hoşsunuz 😂

Usluptan dem vuranlar.. depremzedelere ettiginiz beddualara bir donun bakin.. kaybettiniz yine cirkefsiniz.. birde is verenler zam yapiyolar.. acim diye bagiran zam koyan sonrada benim keyfim yerinde diyerek kader diyen yine sizlersiniz. Hudapar sahiplenmek derken desteklemek manasinda bir fon olusturmaktan bahsetti yine kedi kopek sahiplenir gibi kadin sahiplenilmesine getirdiniz. Yani adamin yaptigi aciklamalar var acip dinleyin. Yok 4 kadinla evlenecekmis herifler, ulan 1 taneyi idare etsinler once😂 chp yense sevgilisiyle mini etek giyip raki icmeye gidecekmis. Zikkim ic ama 20 yildir bunlari zaten yapabiliyorsun seni tutan mi var? kabul edin demek ki vatanin yarisi bu adami sevmis. Ayristirici dersiniz birde adama.. kurtlerle chp yi bir araya getirmis daha napsin😐🙄
Çok pahalı ya nasıl içsin insanlar siz de yani.

Bandan çıkıp gelen neden çılgın gibi her mesajın altına yorum yapma gereği hisseder ki. Nasıl bir yoksunluk bu 😂
Ayrıca benim mesajlarımın altına yazan arkadaşlar sabhtan beri hiç olmazsa 10 tane cevap yazdım onları okursanız ihtiyacınız karşılanır cevap vermeyeceğim 🙋‍♀️
Bir de şu kaybetmiş olduğunuzun acısını abartılı hikayelerle süslemeseniz daha inandırıcı olursunuz
Herkes herşeye yorum yapma hakkını hisseder ey canım sendeki nedir bu sinir ve keder😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Off yalan borcum mu var ya ona da mı link kanıt isteyeceksiniz? Olmayan şeyi niye anlatayım. Togg un önüne çiğne beni diye kendini atan amca neyse burdaki teyzelerde o işte.

Off yalan borcum mu var ya ona da mı link kanıt isteyeceksiniz? Olmayan şeyi niye anlatayım. Togg un önüne çiğne beni diye kendini atan amca neyse burdaki teyzelerde o işte.
Bir tavsiye

Şimdi çıkıp evden en yakın parka git
Bir tane taş al
Taşa anlat. Burada yazdıklarını ona anlat
Taş dile gelir, anlar seni. Cevap da verir üstüne.
Boşuna uğraşmamış olursun
Çaban boşa gitmesin

Aslında yazını okuyunca keşke yazmasaydı dedim😂 yalan söylüyorsun abartın diyecekler gelir birazdan dedim.geldi.

Kızlar olan oldu daha neyi anlatmaya çalışıyorsunuz anlamayanlara. Ülke seçimini yaptı onların yüzünden olan bizede oldu boşuna yormayın kendinizi anlatamazsınız
Dedim ya
Olay şu

Kk: Güneş dünyamızı ısıtır
Bazıları: Yalağn söylüyorsun

Öyle bir durum yani

Anlatamazsın. Zaten anlatamadığımız için bu durum var ya.

Ben sadece yalana ve iftiraya dayanamıyorum. Hala yok havaalanı yok iha siha

Seçim bitmiş hala iftira yalan provokasyon

Dedim ya
Olay şu

Kk: Güneş dünyamızı ısıtır
Bazıları: Yalağn söylüyorsun

Öyle bir durum yani

Anlatamazsın. Zaten anlatamadığımız için bu durum var ya.

Ben sadece yalana ve iftiraya dayanamıyorum. Hala yok havaalanı yok iha siha

Seçim bitmiş hala iftira yalan provokasyon
Zaten yalan dolanla göz boyamayla kazanıldı. Dogruyu göremeyecek kadar k*rler işte ne deyim ki

Back