- 17 Ocak 2020
- 28.099
- 1
- 40.830
- 598
Bulamıyorum nasıl bısey?Haber basligini gormustum fakat bakmamistim. Simdi izledim bunu siz bahsedince. Kadin kendini kaybetti, izlerken korktum otobustekiler buz kesmis zaten
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bulamıyorum nasıl bısey?Haber basligini gormustum fakat bakmamistim. Simdi izledim bunu siz bahsedince. Kadin kendini kaybetti, izlerken korktum otobustekiler buz kesmis zaten
C*hile c*hil demeyeceğim artıksen gelene kadar millet 2. tur bani aldi
Selo veda etmedi diye bılıyorum Kudüs fatihinın torunuyum fılan bısey ler yazıyordu Baska bı payşasımla karsılasmadım ne zaman etmişMilletin diline sakız oldu üzülüyorum ve kızıyorum kk ya çık di bırakıyorum de yerel seçimlere kadar niyeti yok. bak Selo veda etti artık HDP le bir alakam yok dedi akparti selodan vurdu kk yi Selo out oldu artık vuracak bişey kalmadı
Bide koyduk mu yazsan tam olacakmışUsluptan dem vuranlar.. depremzedelere ettiginiz beddualara bir donun bakin.. kaybettiniz yine cirkefsiniz.. birde is verenler zam yapiyolar.. acim diye bagiran zam koyan sonrada benim keyfim yerinde diyerek kader diyen yine sizlersiniz. Hudapar sahiplenmek derken desteklemek manasinda bir fon olusturmaktan bahsetti yine kedi kopek sahiplenir gibi kadin sahiplenilmesine getirdiniz. Yani adamin yaptigi aciklamalar var acip dinleyin. Yok 4 kadinla evlenecekmis herifler, ulan 1 taneyi idare etsinler once chp yense sevgilisiyle mini etek giyip raki icmeye gidecekmis. Zikkim ic ama 20 yildir bunlari zaten yapabiliyorsun seni tutan mi var? kabul edin demek ki vatanin yarisi bu adami sevmis. Ayristirici dersiniz birde adama.. kurtlerle chp yi bir araya getirmis daha napsin
Bu laf karsısında nasıl bı tutum sergıledınızBenim anlattığım olay ne kadar tuhafsa. İzmir de yapılanda tuhaf. Ben bosandim kilicdaroglunu desteklediğimi anlatırken bana komşumuz fikirlerin düzgün olsa kocan seni bosamazdi ölümüne rte dedi. Düşünün artık nasıl bir çevrede yaşadığımı normal sohbet etmeye hasret kalıyorum bazen.
E kazandı işteÜst komşum akpli
Kızı chp ye oy vermiş
Sandık sırasında bile arkamda çocuğa bi ton baskı yaptı
Neyse dün gece öğrenmiş chpye verdiğini
Tabak çanak kalmadı sanırım evde
Sinir krizi geçirdi kadın
Polis mi çağırsak dedim. Kesecek kızını heralde
Hıc bı sucu bulunamadı...Terörden terör örgütünden yanlış hatirlamiyorsam
Her zamanki Tontriko. Ağzının ayarı olsun accık. Sonra yargı dağıtırsın bi ara.Usluptan dem vuranlar.. depremzedelere ettiginiz beddualara bir donun bakin.. kaybettiniz yine cirkefsiniz.. birde is verenler zam yapiyolar.. acim diye bagiran zam koyan sonrada benim keyfim yerinde diyerek kader diyen yine sizlersiniz. Hudapar sahiplenmek derken desteklemek manasinda bir fon olusturmaktan bahsetti yine kedi kopek sahiplenir gibi kadin sahiplenilmesine getirdiniz. Yani adamin yaptigi aciklamalar var acip dinleyin. Yok 4 kadinla evlenecekmis herifler, ulan 1 taneyi idare etsinler once chp yense sevgilisiyle mini etek giyip raki icmeye gidecekmis. Zikkim ic ama 20 yildir bunlari zaten yapabiliyorsun seni tutan mi var? kabul edin demek ki vatanin yarisi bu adami sevmis. Ayristirici dersiniz birde adama.. kurtlerle chp yi bir araya getirmis daha napsin
Eeee ikimiz de aynı şeyi diyoruz iste kimse kimseye karışmasın diyoruzBenim anlattığım olay ne kadar tuhafsa. İzmir de yapılanda tuhaf. Ben bosandim kilicdaroglunu desteklediğimi anlatırken bana komşumuz fikirlerin düzgün olsa kocan seni bosamazdi ölümüne rte dedi. Düşünün artık nasıl bir çevrede yaşadığımı normal sohbet etmeye hasret kalıyorum bazen.
Kaybetse idam ederdi çocuğunuE kazandı işte
Neyin kuduruklugu bu
Peki siz aynı şeyi yapmadığınızdan emin misiniz
Arkadaş ben bunları yaşıyorum diyor
Konyanında muhafazakar bir yer olduğu herkeşce malum
Tabiki konyada da çok farklı insanlar var
Ama böyle bir tepki alabilir gibi geliyor banada
Mapus damlarında akıllandım benHer zamanki Tontriko. Ağzının ayarı olsun accık. Sonra yargı dağıtırsın bi ara.
Çok alıngan olmaya gerek yokBence bu sehrin ustune yapilan kimlik,kisilik,yakistirma artik her neyse bayrak memleketimin.Gavur ilan edilmistik biz arkadaşlar ötesi yokk
Hepsine cevabım var ama özellikle şu ikisinin aslı astarı defalarca açıklandı. Hala iha siha kalkacak demeniz art niyet. Havaalanı meselesi de özellikle soruldu KK'ya. Adam onu da açıkladı. Ha tabi KK Allah birdir dese inanmayacak bir grup var. Onlara ne kadar açıklarsa açıklasın boş. Ona bir şey diyemem.Biz ihalara dokunacağız diyenlerle, Atatürk havalimanının amerikalılara vereceğiz diyenlerle vs. vs. vs.
RUmlar denize dökülmedi orda kaldıBence bu sehrin ustune yapilan kimlik,kisilik,yakistirma artik her neyse bayrak memleketimin.Gavur ilan edilmistik biz arkadaşlar ötesi yokk
İzmir denince akla chp gelirBen ve ailem ve çevrem kimse böyle bir şey yapmaz merak etmeyin saygısı olan yapmaz..
Arkadaşa yazdım her yerin iyisi kötüsü olur biri böyle yaptı diye bütün şehir kötü diyemezsiniz
Örnek verdim video da izmir de bir kapalı kadına saldırdı bir başka kadın burdan gidin diye eşarbını çıkartmaya çalıştı
Şimdi böyle oldu diye bütün izmire kötü denebilir mi ??
O zaman sizin dediginiz gibi bana da izmirliler böyle yapar öyle gibi geliyor desem Mesela
Bu doğru olur mu
Yani ona bakarsanız ODTÜ terör yuvası, ODTÜlüler terörist diyenler alkışlanırken Gülşen imam hatipliler sapık dediği için 10 ay ceza aldı. Bakarsan ikisi de aynı hatayı yapmış ama birine alkış diğerine mapusBence bu sehrin ustune yapilan kimlik,kisilik,yakistirma artik her neyse bayrak memleketimin.Gavur ilan edilmistik biz arkadaşlar ötesi yokk
TV de duydum canım TV'nin yalancısıyımSelo veda etmedi diye bılıyorum Kudüs fatihinın torunuyum fılan bısey ler yazıyordu Baska bı payşasımla karsılasmadım ne zaman etmiş