• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Her Kim haksız yere icerdeyse rabbim yardımcısı olsun . Adalet verir bunun kararını.
Ülkede yasama yürütme yargı mekanizması sağlıklı işliyor mu diye bir soruyla bağlıyorum
Cevap vermek zorunda değilsiniz😁

Bir şey diyeyim mi aşırı saldırgan bir üslubunuz var.
Ben ilk mesajda sadece üç kelimelik bir soru cümlesi yazdım. Cevabınız bağırır gibiydi, yok kaşıyamazsın, yok anladın mı. Neyi kaşıyacağım, neyle itham ediyorsunuz siz beni? Basit bir soru cümlesiydi o, forumun mantığı bu herkes alıntılayıp soru sorabilir kullanıcılara. Ha cevap vermek gibi bir yükümlülük yok, vermezsiniz o sizin bileceğiniz iş. Ardından bana sorunlu dediniz. Ne hadle ya? Siz kendinizi kim veya ne sanıyorsunuz? Siz insanlara hakaretamiz şeyler yazacaksınız, karşınızdaki de susup he he diyecek öyle mi? Birine hakaret etmek suçtur son olarak bunu söyleyeceğim.
Kaynakları tükenince üslup da değişiyor. Şaşmıyor ya kiminle konuştuysam sonrasında seninle oturup laf yarıştırmam moduna girdi. İlber hocanın kimisine bir şey anlatırsınız ama kimisi her şeyi bildiğini sanır dediği kısım bu kısım🤷‍♀️

Usluptan dem vuranlar.. depremzedelere ettiginiz beddualara bir donun bakin.. kaybettiniz yine cirkefsiniz.. birde is verenler zam yapiyolar.. acim diye bagiran zam koyan sonrada benim keyfim yerinde diyerek kader diyen yine sizlersiniz. Hudapar sahiplenmek derken desteklemek manasinda bir fon olusturmaktan bahsetti yine kedi kopek sahiplenir gibi kadin sahiplenilmesine getirdiniz. Yani adamin yaptigi aciklamalar var acip dinleyin. Yok 4 kadinla evlenecekmis herifler, ulan 1 taneyi idare etsinler once😂 chp yense sevgilisiyle mini etek giyip raki icmeye gidecekmis. Zikkim ic ama 20 yildir bunlari zaten yapabiliyorsun seni tutan mi var? kabul edin demek ki vatanin yarisi bu adami sevmis. Ayristirici dersiniz birde adama.. kurtlerle chp yi bir araya getirmis daha napsin😐🙄

Usluptan dem vuranlar.. depremzedelere ettiginiz beddualara bir donun bakin.. kaybettiniz yine cirkefsiniz.. birde is verenler zam yapiyolar.. acim diye bagiran zam koyan sonrada benim keyfim yerinde diyerek kader diyen yine sizlersiniz. Hudapar sahiplenmek derken desteklemek manasinda bir fon olusturmaktan bahsetti yine kedi kopek sahiplenir gibi kadin sahiplenilmesine getirdiniz. Yani adamin yaptigi aciklamalar var acip dinleyin. Yok 4 kadinla evlenecekmis herifler, ulan 1 taneyi idare etsinler once😂 chp yense sevgilisiyle mini etek giyip raki icmeye gidecekmis. Zikkim ic ama 20 yildir bunlari zaten yapabiliyorsun seni tutan mi var? kabul edin demek ki vatanin yarisi bu adami sevmis. Ayristirici dersiniz birde adama.. kurtlerle chp yi bir araya getirmis daha napsin😐🙄
üsluba bak leşş🤢🤢

Hiç şaşırmıyorum seninle😁😁😁😁

Ben de rakı içmiyorum da sen tam olarak neci olarak zıkkım iç deme haddini kendinde buluyorsun? Kadındaki had bilmezlik beni dumura uğrattı 😮

Back