• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Selahattin hangi suçtan hüküm giydi
Herkes dünya düzde demişti onu bırakın
Ben idama karşıyım
Bugün suçlu olan yarın suçsuz olan asılır menderes ve deniz gezmişler gibi
Terörden terör örgütünden yanlış hatirlamiyorsam

Benim anlattığım olay ne kadar tuhafsa. İzmir de yapılanda tuhaf. Ben bosandim kilicdaroglunu desteklediğimi anlatırken bana komşumuz fikirlerin düzgün olsa kocan seni bosamazdi ölümüne rte dedi. Düşünün artık nasıl bir çevrede yaşadığımı normal sohbet etmeye hasret kalıyorum bazen.
🤔🤔🤔🤔🤔☹️☹️☹️ Ayıp ya ne hale geldik

Sizin için üzgünüm sorgulayan hanımefendi attınığınız bir kıytırırk fotoğrafa delil diyorsunuz.
Canınız çok yanıyor bir 5 yıl daha katlanacaksınız sizi de anlamaya çalışıyorum. Görmezden gelir ve mesajlarımı görmezsiniz. Benim mesajımı alıntılayıp soru soran sizsiziniz .
Mesajımda hdp nin chp sayesinde meclise girdiğini söylememe asıl gerçek can yakan cevabı aldığınızda nereden tutacağınızı şaşırdınız.Tekrar aynı soruyu sordunuz aldınız cevabı işte.
Ayrıştırdığınız dilden cevap vereyim karşı taraftan dediğiniz biz kadınlar sorgularız hem de öyle sorgularız ki bir B. başkanının hastaneye ziyarete gittiği fotoğraf üzerinden değil. P*k lıların cenazelerine giden chpli milletvekillerinin fotoğraflarına bakarak sorgularız. Y*g t*rör örgütü değildir diyen lidere bakarak sorgularız. Türklük ibaresi sorunlu çıkarılması gerekir diyenlerle (A.Babacan ) ittifak yapanlarla sorgularız. S.Demirtaşı hapishaneden çıkartıcaz diyenlere bakarak sorgularız. *t sürülerisiniz demelerine rağmen oy verenlerle sorgularız. Biz ihalara dokunacağız diyenlerle, Atatürk havalimanının amerikalılara vereceğiz diyenlerle vs. vs. vs. Sorgularız. Öyle sorgularız ki sandığa böyle gömeriz.
Kimin canı yanacak 5 yılda biz göreceğiz. Anında benzine zam altına zam gelmeye başladı. Bugün arkadaşım pazarda havuç sormuş 50 TL demiş pazarcı🙄

Çok eleştirdikleriniz ile hükümet 2005 2012 ye kadar aynı şeyleri yaptı ama biz belge atınca kıytırık oldu. TC ibaresini yine hükümet kaldırdı onlara yaranmak için ama siz yine başkalarını suçlamayı bildiniz.

Sizin tek bildiğiniz gömeriz diye saldırmak. Tarih söylediğiniz yerden vuracak zaten sizi. Kahraman mı ilan edersiniz, hain mi göreceğiz.

O zamanlar i hiç unutmam. Polis lojmanini taradılar uyarı bilmem ne dediler o korku hiç unutulmaz. Teyzem doğum yapmıştı bizde oraya gitmiştik o olaydan 1 sene sonrada 2polis şehit oldu. Eniştem vardı orda.
UMarım hiçbir canlının ülkemde canı yanmasın bu olaylar hiç yaşanmasın
Bu ayrı mesele
AMa ben soruma cevqp alamadım
Yıllardı yargılanıyor biliyorsunuz

UMarım hiçbir canlının ülkemde canı yanmasın bu olaylar hiç yaşanmasın
Bu ayrı mesele
AMa ben soruma cevqp alamadım
Yılkardı yargılanıyor niliyorsunuz
Yazdım ya canım terör örgütüne yardımdan finalsal kaynağı olmakla suçlandı

Yanlış biliyorsunuz hülüm giydiği tek bir suç dahi yok
Anayasa mahkemesi selahattin suçsuzdur diyor
Onu kk da söyledi salıverilme anladi AİHM ne karar verirse o demişlerdi. Ona hukuk karar verir artık. aponun heykelini dikcez demiş Selahattin demirtas Cumhurbaşkanı bunu böyle soylemisti

Yazdım ya canım terör örgütüne yardımdan finalsal kaynağı olmakla suçlandı
Selahattinin nesi var neye destek olsun
Dımdızlar bir avukat babası emekli memur
Eşide öğretmen🤣

Onu kk da söyledi salıverilme anladi AİHM ne karar verirse o demişlerdi. Ona hukuk karar verir artık. aponun heykelini dikcez demiş Selahattin demirtas Cumhurbaşkanı bunu böyle soylemisti
Bakın apoyu o dönemde sizin oy verdiğiniz adamda destekledi ona idam istiyormusunuz

Neolur bilemem ama asla çıkamaz bu saatten sonra çünkü siyaseti bırakmış.
Adalet dileyelim mi
Eğer hak ediyorsa umarım gün yüzü görmesin
Eğer haksız hukuksuz yere yatıyorsa biran önce çıksın buna sebep olanlar içeriye girsin
Amin dermisiniz

Adalet dileyelim mi
Eğer hak ediyorsa umarım gün yüzü görmesin
Eğer haksız hukuksuz yere yatıyorsa biran önce çıksın buna sebep olanlar içeriye girsin
Amin dermisiniz
Her Kim haksız yere icerdeyse rabbim yardımcısı olsun . Adalet verir bunun kararını.

Back