• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Her şehrin bir karakteri kişiliği olduğunu düşünüyorum bende
Konya deyince muhafazakar sabit fikirli değişimi sevmeyen bir şehir gözümde canlanıyor
İstanbul regarenk
Ankara resmi
Eskişehir entellektüel
Diyarbakır samimi
Trabzon vahşi (kötü anlamda değil haşin sert gibi)
😁😁😁
Doğru diyorsun her şehrin karakteri ayrı

Kültürü yaşam şekli örf adet farkı oluyor

Ama arkadaş Konya dayım halimi düşünün demiş

Doğru Konya hep farklı düşünülmüş yıllarca ve muhafazakâr kesim fazla ama fazla diye de insanların hayatlarına karışmazlar

Herkes kendi halinde kendi yaşam şekli neyse yaşar giderler...oyle aman da aman halim çok berbat Konya da yaşıyorum demekte doğru değil..

Doğru Konya hep farklı düşünülmüş yıllarca ve muhafazakâr kesim fazla ama fazla diye de insanların hayatlarına karışmazlar

Herkes kendi halinde kendi yaşam şekli neyse yaşar giderler...oyle aman da aman halim çok berbat Konya da yaşıyorum demekte doğru değil..
Bana ne herkesin hayatından isteyen atsın kendini yerlere benim aklım yerinde çok şükür. Size normal mi geliyor camide aşığız diye dökülen gözyaşları?

Anlattığım kitleyle uğraşıyoruz hanımefendi niye zorunuza gitti
Hahaha zoruma niye gitsin neden sinir yaptın ki

Bune öfke beğenmedim yapmisin ne dedim ben sana

Ne yaptı kitle size ailenize varmı bi zararı camide biri almış kendini atmış eeee o sizin sorununuz değil ki asıl siz niye bunu sorun yaptınız

O akp için erdoğan için kendini paralamış bir başkası chp için
Konya da yaşıyorum düşünün halimi deyince acaba dedim ne oldu haline sordum sadece 🤣🤣

Hahaha zoruma niye gitsin neden sinir yaptın ki

Bune öfke beğenmedim yapmisin ne dedim ben sana

Ne yaptı kitle size ailenize varmı bi zararı camide biri almış kendini atmış eeee o sizin sorununuz değil ki asıl siz niye bunu sorun yaptınız

O akp için erdoğan için kendini paralamış bir başkası chp için
Konya da yaşıyorum düşünün halimi deyince acaba dedim ne oldu haline sordum sadece 🤣🤣
Chp diye böyle kendini parçalayan kimseyi görmedim. Evet bu yerlere atanların eşleri seçim sonrası babamı dövmeye kalktı ellerinden gelse ekmek su vermeyecekler baska partiyi destekliyoruz diye. Biseyi savunmak için körü körüne savunmayın.

Bana ne herkesin hayatından isteyen atsın kendini yerlere benim aklım yerinde çok şükür. Size normal mi geliyor camide aşığız diye dökülen gözyaşları?
Normal gelmiyor merak etmeyin ama yolda giderken birinin esarbina sarılıp burda işiniz yok diyenlerde normal gelmiyor mesela şuan bir video izledim izmir de otobüs te bir kadın kapalı kadına saldırıyor gidin burdan diye

Bunun şehr-i yöresi bölgesi olmaz
Saygısız kendini bilmez terbiyesizler her yerde ..kimse kimsenin başındaki örtüye karisamaz yada giydiği kıyafete...

Bence konyalı arkadaşın yorumu bu yöndeyse böylede bir kanı varsa
Bilemiyorum arkadaşa inandım ben

Valla adamlar haklı çıktı mı? Çıktı. Dillerinden kurtulunmaz artık.
Milletin diline sakız oldu üzülüyorum ve kızıyorum kk ya çık di bırakıyorum de yerel seçimlere kadar niyeti yok. bak Selo veda etti artık HDP le bir alakam yok dedi akparti selodan vurdu kk yi Selo out oldu artık vuracak bişey kalmadı 🤣

Bence konyalı arkadaşın yorumu bu yöndeyse böylede bir kanı varsa
Bilemiyorum arkadaşa inandım ben
ben bana inan demedim ki

Inan bana ne sadece bir yöreyi bir ili kötülemek doğru değil orda bir kişi böyle bir şey yaptıysa bunu bütün şehir öyleymiş gibi göstermenin anlamı yok demek istedim..

Milletin diline sakız oldu üzülüyorum ve kızıyorum kk ya çık di bırakıyorum de yerel seçimlere kadar niyeti yok. bak Selo veda etti artık HDP le bir alakam yok dedi akparti selodan vurdu kk yi Selo out oldu artık vuracak bişey kalmadı 🤣
Sİz onu bunu boş verin
Selahattin idam edilmeli mi sizce
Merak ettim yorumunuzu

ben bana inan demedim ki

Inan bana ne sadece bir yöreyi bir ili kötülemek doğru değil orda bir kişi böyle bir şey yaptıysa bunu bütün şehir öyleymiş gibi göstermenin anlamı yok demek istedim..
Peki siz aynı şeyi yapmadığınızdan emin misiniz
Arkadaş ben bunları yaşıyorum diyor
Konyanında muhafazakar bir yer olduğu herkeşce malum
Tabiki konyada da çok farklı insanlar var
Ama böyle bir tepki alabilir gibi geliyor banada

Normal gelmiyor merak etmeyin ama yolda giderken birinin esarbina sarılıp burda işiniz yok diyenlerde normal gelmiyor mesela şuan bir video izledim izmir de otobüs te bir kadın kapalı kadına saldırıyor gidin burdan diye

Saygısız kendini bilmez terbiyesizler her yerde ..kimse kimsenin başındaki örtüye karisamaz yada giydiği kıyafete...
Artık herkes kafayı yedi. Açık yada kapalı hepiniz özgürce yapıyorsunuz Türkiye'de böyle olaylar oluncada çok üzülüyorum gecengun market çalışanı kız kapalı cokda seviyorum kendisini alisveris yapıyorum kadının biri geldi kızım örtünün altında kafan kirlenmiyomu dedi kadını uyardım hanımefendi size ne karışmayın diye söylendi söylendi gitti çok ayıp ya kime ne ben mini etek giyerim koskoca kadınsın utanmıyor musun der biri biride diğer kızlarımıza karışır çok ayip

Oda bir terörist bunu herkes biliyor eski peki aynısını ben sorayım sence idam edilmeli mi
Selahattin hangi suçtan hüküm giydi
Herkes dünya düzde demişti onu bırakın
Ben idama karşıyım
Bugün suçlu olan yarın suçsuz olan asılır menderes ve deniz gezmişler gibi

Selahattin mi yaktı teyzenin canını
O zamanlar i hiç unutmam. Polis lojmanini taradılar uyarı bilmem ne dediler o korku hiç unutulmaz. Teyzem doğum yapmıştı bizde oraya gitmiştik o olaydan 1 sene sonrada 2polis şehit oldu. Eniştem vardı orda.

Selahattin hangi suçtan hüküm giydi
Herkes dünya düzde demişti onu bırakın
Ben idama karşıyım
Bugün suçlu olan yarın suçsuz olan asılır menderes ve deniz gezmişler gibi
Sapıklara verilmeli bence normalde karşıyım fakat asker kızı olarak askerin polisin canını yakanı bide pis sapıklara ceza dahacok olmali

Benim anlattığım olay ne kadar tuhafsa. İzmir de yapılanda tuhaf. Ben bosandim kilicdaroglunu desteklediğimi anlatırken bana komşumuz fikirlerin düzgün olsa kocan seni bosamazdi ölümüne rte dedi. Düşünün artık nasıl bir çevrede yaşadığımı normal sohbet etmeye hasret kalıyorum bazen.

Back