Yaşayıp gorucez .rabbim sağ salim seneye görmeyi nasip etsin. Hergun dualarımda Allah'ım sen sağ salim ertesi güne çıkmayı nasip etsin diyorum .kavgaya gürültüye gerek yok inan hepsi boş rabbim herkese sağlik versin.İnşallah derim daha ne deyim böyle bir temenniye....
Kathy canım gerek yok hicbiseye. Alt tarafı secimdirabbim güzel sağlıkla Güzel günler nasip etsin hepimize. Yarına çıkacağımız belli deil. Bu şükür bugünde nefes alıyorum diye kalkarım hersabah .Şahsen adayım belliydi. Sahi niye tuvalet terliği bile olsa oy vereceğiz dediler siz söyleyin bilelim ben bir anlam veremedim
Öyle mi ? Teşekkür ederim açıklayıcı oldu. Zihniyet meselesi işte ‘’onu söyleyenler için diyorum’’ ya da ‘’kim üzerine alırsa’’Yani bunu banlanmadan nasıl anlatayım ki.tuvalet terliğide mecazi yani onu da diyeyim.şöyle düşünmüşlerdir tuvalet terliği daha çok işe yarıyor
Belediyeler mi bizimKomiksin gerçekten,sokak hayvanlarına hükümet değil,belediyeler bakar.Belediyeler hep sizin ,bakın işte hayvanlara.
Ayrıca biz evcil hayvan sahiplendirini ayrıştırıp "beyaz türkler" diyen de senin reisindi kendisi tam bir halkı ayrıştırma uzmanıKomiksin gerçekten,sokak hayvanlarına hükümet değil,belediyeler bakar.Belediyeler hep sizin ,bakın işte hayvanlara.
Benim çevremde yakın dostlarımda da var kk ya oy veren bir kere bile oturup da kavga etmedik. Sen şunu söyledin ben bunu söyledim asla yaşamadım. Sırf siyasi görüşümüzden dolayı öfkeli olup hazmedemeyen hatta sosyal medyalardan silenlerde oldu. Onların da kendi bileceği birşey bir kere bile arayıp da hayırdır demedik. Bazıları da patlamaya hazır bomba onlarla da bi 10 gün falan arayıp sormicam ki kalpler kırılmasın. Herkes için herşeyin en hayırlısı olsun.Bana öyle geldi biz bu ithamlari yapmayız canım biz neler duyduk canım ,neler yapildi Yaşayıp gidiyoruz bosverin....hiç otekilestirme olmamaliydi ... Alt tarafı secimdi artık busaatten sonra kardeşçe yaşamak lazım. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyiz
Oy verdim diye menfaat içinde mi oluyorum? Partiye bile üye değilim. Peki SEN neyin peşindesin? Kk bana oy verirsen sana ekstra bişey mi verecem dedi ki şüphe duyuyorsun insanlardan?Peki Sen nasıl bir menfaat ıcerısındesın bundan?
cidden aslind muhalefetin amacı bu insan derki ya seçim calismalarini biz yapalım.Keşke kk nın projelerini vaatlerinide yapsalarda faydalansak
Canım sorun şuydu otekilestirildik maalesef benim AKP'li arkadasilarim bile yaftalari yapıştırdı bana ki biz ayrı patilerde olsakda güzel güzel tartisabilen kusmeyen insanlardik neler duydum neler en yakın örnekler bu ,bide çevredeki tanimayan insanlar.insan ister istemez insan kırılıyor ve üzülüyor kimse bu ithamlari haketmedi şimdi hayata döndük aynı şeyler sizler içinde geçerli gerek yoktu. Seçimler geçicidir gelir geçer .herşey daha güzel olsun inşallah ülkemiz için milletimiz için.Benim çevremde yakın dostlarımda da var kk ya oy veren bir kere bile oturup da kavga etmedik. Sen şunu söyledin ben bunu söyledim asla yaşamadım. Sırf siyasi görüşümüzden dolayı öfkeli olup hazmedemeyen hatta sosyal medyalardan silenlerde oldu. Onların da kendi bileceği birşey bir kere bile arayıp da hayırdır demedik. Bazıları da patlamaya hazır bomba onlarla da bi 10 gün falan arayıp sormicam ki kalpler kırılmasın. Herkes için herşeyin en hayırlısı olsun.
Çünkü onların tek derdi Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesi ama neyse ki ellerine o fırsatı vermedikEh göreceksiniz olacak mı olmayacak mı ama bu adamlarla olmaz. Burada RTE ye oy verenleri eleştirip amaaan benim tuzum kuru, benim 2 evim arabam var, kimsye de acımam diye bağırıp ardından pahalılıktan bahsedip en çok zamlardan yakınanları gördükçe gerçekten gülüyorum. Tuzunuz kuruysa ne bağırıyorsunuz.
Bizde değişim istemediğimiz için Recep Tayyip Erdoğan'a attıkŞimdi boşuna anlatmaya çalıştığımız şey şu
Kathy diyor ki ysp ye oy verenler niye Kılıçdaroğlu na oy atıyor
E be kardeşim 2 aday var, kime isterse atar
Ysp aday çıkarmadı ki
Değişimden yana olan herkes Kılıçdaroğlu na oy attı
Ona oy verdi diye kimseyi terörist olarak görmezsen sevinirim.
Zira 2 kişiden biri terörist oluyor etrafında o zaman.
Aman göndermeyin, sıkı sıkıya tutun elinizde, dua edin de emri hak vuku buldup da o sizi bırakıp gitmesin, çünkü bi adama deli gibi bağlanmışsınız o gidince ülke yok olacak parçalanıp gidecek sanıyorsunuz bu dünyadan gittiğinde elinizde sarılacak hiçbir şeyiniz kalmayacakÇünkü onların tek derdi Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesi ama neyse ki ellerine o fırsatı vermedik
Orasını anladık yahuBizde değişim istemediğimiz için Recep Tayyip Erdoğan'a attık
ona bakarsan akp de mülteciler sayesinde kazanmadimiZaten HDP sayesinde bu kadar çok aldı. Onlar için PKK falan gelecekmiş önemli değil. Görmüyor musunuz tuvalet terliği olsa ona oy verecez diyorlarsonuç yine ADAM KAZANDI....
Kazanan kazanmış artık kavgaya gürültüye gerek yok. Önümüzdeki 5 yıl daha katlanacaklar yapacak bişey yok.
üzgünüz cokkkkSeçim bitti tartışması bitmedi:)
Yaşayıp göreceğiz bakalım neler olacak.
Her şey toparlanacak mı?
Bu kutuplaşma kolay kolay geçmez gibi
Hadi hayırlısı.
Bak kendin de yazmışsın bir tuvalet terliğini kendinize layık görmüşsünüzAman göndermeyin, sıkı sıkıya tutun elinizde, dua edin de emri hak vuku buldup da o sizi bırakıp gitmesin, çünkü bi adama deli gibi bağlanmışsınız o gidince ülke yok olacak parçalanıp gidecek sanıyorsunuz bu dünyadan gittiğinde elinizde sarılacak hiçbir şeyiniz kalmayacakbiz en azından tuvalet terliği bile olsa alternatifimiz var demişiz senin benim gibi bir kula bu kadar bağlanıp anlam yüklemeyi Allah nasip etmesin bize.
Solculugun bu kadar yorucu olduğunu bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?