• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bir şey olmaz ya keklik meklik der, sıfırları toplar çıkartır böler öyle öyle geçirir zamanını.
Milli eğitim bakanına taktım hicbisey olmasada illaki biseyler olmuştur diyen bir milliegitim bakanı abooooooo öğrencilere nefer acaba😂😂😂😂😂😂

Ahahha süpersiniz ben size terörist demiyorum. Keşke başka bir seçeneğiniz daha olsaydı ama hayat herkese adil davranmıyor değil mi?
Tuvalet terliği bile olsa oy vericez dediler alın sonuç. 🤦🏼‍♀️
İşiniz gücünüz kışkırtıcı ayrıştırıcı yorum yazmak.
Ahahahah yazınca komik olmuyor
Hayat herkese adil davranmıyor tıpkı devlet imkanlarıyla seçime giren ve giremeyen gibi
Kılıçdaroğlu gerçekten bu ülke için yeterince ve fazlasıyla donanımlı bir adaydı.
Tuvalet terliği meselesi de kabak tadı verdi. Bi söz herkese maledildi.

Bari sokak hayvanlarını düzenli kısırlaştırsalar o da yok çoğaldıkça götürüp dağ başlarına atıp geliyorlar 😡 ben bu kadar her canlıya düşman bir iktidar görmedim!
Komiksin gerçekten,sokak hayvanlarına hükümet değil,belediyeler bakar.Belediyeler hep sizin ,bakın işte hayvanlara.

İşiniz gücünüz kışkırtıcı ayrıştırıcı yorum yazmak.
Ahahahah yazınca komik olmuyor
Hayat herkese adil davranmıyor tıpkı devlet imkanlarıyla seçime giren ve giremeyen gibi
Kılıçdaroğlu gerçekten bu ülke için yeterince ve fazlasıyla donanımlı bir adaydı.
Tuvalet terliği meselesi de kabak tadı verdi. Bi söz herkese maledildi.
Doğru söze ne denir 👏👏👏👏👏👏👏

Niye tuvalet terliği bile olsa oy vereceğiz dediler acaba bide onu düşün.
Şahsen adayım belliydi. Sahi niye tuvalet terliği bile olsa oy vereceğiz dediler siz söyleyin bilelim ben bir anlam veremedim

Ben birşey çok merak ediyorum biz zaten kazandığınız biliyorum kırıcı konuşursam da özür dilerim ne güzel soylemissiniz kavgaya gürültüye gerek yok diye fakat bu neyin hırsı anlamadım neyin havası sanki 21 yıl CHP kazanmista sonrasinda siz seçim kazanmissiniz diye davranıyorsunuz. Biz kabul ettik zaten hayatlarımıza devam ediyoruz.
Yorumun neresinde hırs ve hava gördünüz? Kabul edilmiş olsa heralde burda ülkeyi terk edicez, açlıktan nefesleri kokuyor diye söylemler olmazdı değil mi?

Şahsen adayım belliydi. Sahi niye tuvalet terliği bile olsa oy vereceğiz dediler siz söyleyin bilelim ben bir anlam veremedim
Yani bunu banlanmadan nasıl anlatayım ki.tuvalet terliğide mecazi yani onu da diyeyim.şöyle düşünmüşlerdir tuvalet terliği daha çok işe yarıyor

Yorumun neresinde hırs ve hava gördünüz? Kabul edilmiş olsa heralde burda ülkeyi terk edicez, açlıktan nefesleri kokuyor diye söylemler olmazdı değil mi?
Bana öyle geldi biz bu ithamlari yapmayız canım biz neler duyduk canım ,neler yapildi Yaşayıp gidiyoruz bosverin....hiç otekilestirme olmamaliydi ... Alt tarafı secimdi artık busaatten sonra kardeşçe yaşamak lazım. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyiz

Back