- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.236
- 468
güle güle, güle güle...Bak kendin de yazmışsın bir tuvalet terliğini kendinize layık görmüşsünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle, güle güle...Bak kendin de yazmışsın bir tuvalet terliğini kendinize layık görmüşsünüz
Sorma bıhhhtıkk artık bıhhhtıkkk
Eskiden olan garibana oldu derdim, şimdi gönlü garibana oldu diyorum.anlamiyorum ya anlamiyorum agliyorum hatta evde afedersiniz yiyecek ekmege muhtac olanlar davullu zurnali kazandik diye bayram ediyor ve eve dönünce yine açlık maddi sıkıntı... nedir bu coskunun sebebi soylesinler birde bizde sevinelim. en azindan 20 yildir deniyoruz birde baskasini deneyebilirdik ya.
Neye seviniyorlar söyleyeyim.öyle ekonomi falan değil.pkk yı bideni yendik.lgbt bayrağı bayrağımızın yanında sallanmayacak,dinimiz kurtuldu…anlamiyorum ya anlamiyorum agliyorum hatta evde afedersiniz yiyecek ekmege muhtac olanlar davullu zurnali kazandik diye bayram ediyor ve eve dönünce yine açlık maddi sıkıntı... nedir bu coskunun sebebi soylesinler birde bizde sevinelim. en azindan 20 yildir deniyoruz birde baskasini deneyebilirdik ya.
Şu millet aç edebiyatından bir vazgeçin artık,aç değiliz çok şükür anlayın ya.Gayet de güzel yaşıyoruz.anlamiyorum ya anlamiyorum agliyorum hatta evde afedersiniz yiyecek ekmege muhtac olanlar davullu zurnali kazandik diye bayram ediyor ve eve dönünce yine açlık maddi sıkıntı... nedir bu coskunun sebebi soylesinler birde bizde sevinelim. en azindan 20 yildir deniyoruz birde baskasini deneyebilirdik ya.
Yankı odaları falan:)duymuş bir yerlerden.söylesene yankı odaları ne demek?Şu millet aç edebiyatından bir vazgeçin artık,aç değiliz çok şükür anlayın ya.Gayet de güzel yaşıyoruz.
Bir kerede kendinizde arayın hatayı.Tweterdaki yankı odalarınızdan kurtulun önce.Bahane arayıp durmayın,yok mülteciler,yok hırsızlık,yok vatandaşı cahillikle suçlama...daha çok kaybedersiniz siz bu kafayla.
Bir kerede Kılıçdaroğlu yanlış seçimdi deyin,bu kadar zor olmamalı.Erdoğan yarın oturur ,düşük oy aldığı yerlerin muhasebesini yapar,siz de o yok.Ülkeden önce partinize demokrasi getirin.Kılıçdaroğluyla daha çoooook seçim kaybedersiniz....
edebiyat mi ne edebiyatı pardon alim gucu azalmadimi enflasyon artmadimi... bir ev almak icin 3 kisi calismak gerek meselaŞu millet aç edebiyatından bir vazgeçin artık,aç değiliz çok şükür anlayın ya.Gayet de güzel yaşıyoruz.
Bir kerede kendinizde arayın hatayı.Tweterdaki yankı odalarınızdan kurtulun önce.Bahane arayıp durmayın,yok mülteciler,yok hırsızlık,yok vatandaşı cahillikle suçlama...daha çok kaybedersiniz siz bu kafayla.
Bir kerede Kılıçdaroğlu yanlış seçimdi deyin,bu kadar zor olmamalı.Erdoğan yarın oturur ,düşük oy aldığı yerlerin muhasebesini yapar,siz de o yok.Ülkeden önce partinize demokrasi getirin.Kılıçdaroğluyla daha çoooook seçim kaybedersiniz....
Sen daha benim yorumuma cevap yazamadın 'belediyeler sizde bakın hayvanlara yazmıştın, 93793839838 yıldır malatyayı ezici çoğunlukla akepe yönetiyir ama insanlar bile şu durumdaŞu millet aç edebiyatından bir vazgeçin artık,aç değiliz çok şükür anlayın ya.Gayet de güzel yaşıyoruz.
Bir kerede kendinizde arayın hatayı.Tweterdaki yankı odalarınızdan kurtulun önce.Bahane arayıp durmayın,yok mülteciler,yok hırsızlık,yok vatandaşı cahillikle suçlama...daha çok kaybedersiniz siz bu kafayla. Bir kerede Kılıçdaroğlu yanlış seçimdi deyin,bu kadar zor olmamalı.Erdoğan yarın oturur ,düşük oy aldığı yerlerin muhasebesini yapar,siz de o yok.Ülkeden önce partinize demokrasi getirin.Kılıçdaroğluyla daha çoooook seçim kaybedersiniz....
Sen daha benim yorumuma cevap yazamadın: 'belediyeler sizde bakın hayvanlara' yazmıştın 93739783773 yıldır malatyayı ezici bir çoğunlukla ak parti yönetiyor ama insanlar bile şu durumdaŞu millet aç edebiyatından bir vazgeçin artık,aç değiliz çok şükür anlayın ya.Gayet de güzel yaşıyoruz.
Şu millet aç edebiyatından bir vazgeçin artık,aç değiliz çok şükür anlayın ya.Gayet de güzel yaşıyoruz.
İşte bu düşüncede olanlar tuzu kuru olanlar gözünü Türkiye nin gidişatına kapatanlar değişim istemiyor. Nerede yaşıyorsunuz acaba ya pazardan marketten haberiniz yok mu? Mülteciler sevinç gösterisi yaptı din kardeşimiz diye bağrıniza mi basiyorsunuz onları da ? Erdoğan muhasebe filan yapmaz. Ne söylese inanan savunan kemiklesmis bir kitle var.Meydanlarda sandıklarda bunlara öyle bir çakalım bellerini dogrultamasinlar diye bağırır insanlar bu nefretten besleniyor bu saygısızlıktan keyif alıyor. Kilicdaroglu kaybetmedi benim için böyle adaletsiz bir yarışta iyi bile dayandı. Sanki başka biri chp den aday olsa oy verecek miydiniz ?Şu millet aç edebiyatından bir vazgeçin artık,aç değiliz çok şükür anlayın ya.Gayet de güzel yaşıyoruz.
Yorumun altındaki kahkahalarda acı var Deniz ve Kum Bunlar hep yüzde 60 la geliyoruz diye bağıranlar yüzündenÇünkü onların tek derdi Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesi ama neyse ki ellerine o fırsatı vermedik
Anlayacağın canım.mülteci sorunu hırsızlık falan yokmuş.demiyorlarki biz niye bu kadar vergi ödüyoruz.almanya iflas ettiğinde bi almanların haberi olmamış.çünkü bütün medya hitlerin elindeymişİşte bu düşüncede olanlar tuzu kuru olanlar gözünü Türkiye nin gidişatına kapatanlar değişim istemiyor. Nerede yaşıyorsunuz acaba ya pazardan marketten haberiniz yok mu? Mülteciler sevinç gösterisi yaptı din kardeşimiz diye bağrıniza mi basiyorsunuz onları da ? Erdoğan muhasebe filan yapmaz. Ne söylese inanan savunan kemiklesmis bir kitle var.Meydanlarda sandıklarda bunlara öyle bir çakalım bellerini dogrultamasinlar diye bağırır insanlar bu nefretten besleniyor bu saygısızlıktan keyif alıyor. Kilicdaroglu kaybetmedi benim için böyle adaletsiz bir yarışta iyi bile dayandı. Sanki başka biri chp den aday olsa oy verecek miydiniz ?
5 yıl sonra nerde olacağız acabaBir şey soracağım. Bugünden sonra da bu başlık açık kalacak mı? 5 yıl boyunca siyasetin kemik kadro üyeleri nereden iletişime geçecek? @Mune başkan ne diyorsun?
Şunu anlamayacak kadar sığ mi düşünüyorsunuz kardeşim?Bak kendin de yazmışsın bir tuvalet terliğini kendinize layık görmüşsünüz
Her yazılan cümleyi bide açıklamak zorunda kalıyoruz.tane tane yazıyoruz yok.örnek veriyoruz yok.mecazi diye belirtiyoruz yok.sonrada vay efendim bize niye…Şunu anlamayacak kadar sığ mi düşünüyorsunuz kardeşim?
Terlik daha değerli anlamında kullanıyoruz biz.
Erdoğan muhasebe yapmazmış , Kılıçdaroğlu çok yapıyor doğru.Öndeyiz mi demişti sahi ,kazanıyoruz diye kahkaha atıyorlardı ilk turda,özür bile dilemediler sizden.Kusura bakmayın ; kandırdık sizi diyemediler.Sizin gibi seçmene çok bile Kılıçdaroğlu.İşte bu düşüncede olanlar tuzu kuru olanlar gözünü Türkiye nin gidişatına kapatanlar değişim istemiyor. Nerede yaşıyorsunuz acaba ya pazardan marketten haberiniz yok mu? Mülteciler sevinç gösterisi yaptı din kardeşimiz diye bağrıniza mi basiyorsunuz onları da ? Erdoğan muhasebe filan yapmaz. Ne söylese inanan savunan kemiklesmis bir kitle var.Meydanlarda sandıklarda bunlara öyle bir çakalım bellerini dogrultamasinlar diye bağırır insanlar bu nefretten besleniyor bu saygısızlıktan keyif alıyor. Kilicdaroglu kaybetmedi benim için böyle adaletsiz bir yarışta iyi bile dayandı. Sanki başka biri chp den aday olsa oy verecek miydiniz ?