- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
Güzel mi yaşıyoruz?Şu millet aç edebiyatından bir vazgeçin artık,aç değiliz çok şükür anlayın ya.Gayet de güzel yaşıyoruz.
Bir kerede kendinizde arayın hatayı.Tweterdaki yankı odalarınızdan kurtulun önce.Bahane arayıp durmayın,yok mülteciler,yok hırsızlık,yok vatandaşı cahillikle suçlama...daha çok kaybedersiniz siz bu kafayla.
Bir kerede Kılıçdaroğlu yanlış seçimdi deyin,bu kadar zor olmamalı.Erdoğan yarın oturur ,düşük oy aldığı yerlerin muhasebesini yapar,siz de o yok.Ülkeden önce partinize demokrasi getirin.Kılıçdaroğluyla daha çoooook seçim kaybedersiniz....
Ben niye kitap alamıyorum. Fiyatları takip ederdim yetişemiyorum.
Ben niye şu an ders çalışamıyorum. Niye bana 15 20 gün yetecek test kitabının fiyatı 120 TL.
Benim suriyeli komşumun kocası onu 3 cocukla bırakıp gitti, kiramiz ayniydi, nasıl geçiniyorsun dedim, devlet kartım var dedi. Hiçbir şeyinden kismiyo. Bana geçen sene fiyatı 400 olan güneş kremi önerdi, ondan başkasını kullanamiyormusss.
Gidin ötede oynayın, reisini gelip bana övme, ben ne yaşadığıma ne gördüğüme bakarim. Bu ulkenin vatandasi benim ben suriyeli değil, benim cebimde para yokken benim verdiğim vergilerle adamlar hayat yaşıyor. Yeter artık gerçekten benim buna dayanacak sinirim yok. 5 yıl bu şekilde devam ederse kahirdan öleceğiz. Tuzunuz kuru diye fakirleri görmüyorsunuz.