• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Şu millet aç edebiyatından bir vazgeçin artık,aç değiliz çok şükür anlayın ya.Gayet de güzel yaşıyoruz.
Bir kerede kendinizde arayın hatayı.Tweterdaki yankı odalarınızdan kurtulun önce.Bahane arayıp durmayın,yok mülteciler,yok hırsızlık,yok vatandaşı cahillikle suçlama...daha çok kaybedersiniz siz bu kafayla.
Bir kerede Kılıçdaroğlu yanlış seçimdi deyin,bu kadar zor olmamalı.Erdoğan yarın oturur ,düşük oy aldığı yerlerin muhasebesini yapar,siz de o yok.Ülkeden önce partinize demokrasi getirin.Kılıçdaroğluyla daha çoooook seçim kaybedersiniz....
Güzel mi yaşıyoruz?
Ben niye kitap alamıyorum. Fiyatları takip ederdim yetişemiyorum.
Ben niye şu an ders çalışamıyorum. Niye bana 15 20 gün yetecek test kitabının fiyatı 120 TL.

Benim suriyeli komşumun kocası onu 3 cocukla bırakıp gitti, kiramiz ayniydi, nasıl geçiniyorsun dedim, devlet kartım var dedi. Hiçbir şeyinden kismiyo. Bana geçen sene fiyatı 400 olan güneş kremi önerdi, ondan başkasını kullanamiyormusss.

Gidin ötede oynayın, reisini gelip bana övme, ben ne yaşadığıma ne gördüğüme bakarim. Bu ulkenin vatandasi benim ben suriyeli değil, benim cebimde para yokken benim verdiğim vergilerle adamlar hayat yaşıyor. Yeter artık gerçekten benim buna dayanacak sinirim yok. 5 yıl bu şekilde devam ederse kahirdan öleceğiz. Tuzunuz kuru diye fakirleri görmüyorsunuz.

Erdoğan muhasebe yapmazmış , Kılıçdaroğlu çok yapıyor doğru.Öndeyiz mi demişti sahi ,kazanıyoruz diye kahkaha atıyorlardı ilk turda,özür bile dilemediler sizden.Kusura bakmayın ; kandırdık sizi diyemediler.Sizin gibi seçmene çok bile Kılıçdaroğlu.
Siz nasıl bir kitlesiniz,kemikleşmemiş mi?Kişi kendi gibi bilir karşıdakini.
Sanane o bizimle adayımız arasında mesele.sen oy vermeyecekmişsin zaten niye bu kadar dert ettin.çok sesli bir seçmeniz biz öyle körü körüne gitmeyiz.eleştiririz.yeri gelir beğenmediğimizide söyleriz.beğenirsekte söyleriz.gerekirse istifada et deriz.canımız istemez demeyiz.öylede özgülüğümüz ve bunları rahatça söyleyebileceğimiz bir adayımız var.

Erdoğan muhasebe yapmazmış , Kılıçdaroğlu çok yapıyor doğru.Öndeyiz mi demişti sahi ,kazanıyoruz diye kahkaha atıyorlardı ilk turda,özür bile dilemediler sizden.Kusura bakmayın ; kandırdık sizi diyemediler.Sizin gibi seçmene çok bile Kılıçdaroğlu.
Siz nasıl bir kitlesiniz,kemikleşmemiş mi?Kişi kendi gibi bilir karşıdakini.
Sizin gibi ne demek ya düzgün konuşun önce aynı seçtiğiniz kişinin dilinden konuşuyorsunuz işte bunu anlatamıyoruz. Soruma cevap verin chp de kilicdaroglu yerine başkası aday olsa oyunuzu verir miydiniz?

Sen daha benim yorumuma cevap yazamadın 'belediyeler sizde bakın hayvanlara yazmıştın, 93793839838 yıldır malatyayı ezici çoğunlukla akepe yönetiyir ama insanlar bile şu durumda
Sen daha benim yorumuma cevap yazamadın: 'belediyeler sizde bakın hayvanlara' yazmıştın 93739783773 yıldır malatyayı ezici bir çoğunlukla ak parti yönetiyor ama insanlar bile şu durumda
Koca bir deprem yaşadı Malatya,kolay mı Kim diyor her şey dört dörtlük diye.Ankaraya gel de bak ,yağmurdan sonra halini gör.Mansur seçim seçim gezeceğim diye aynı haldeyiz.Deprem yoktu burada.
Herkes yazıyor anlamıyorsunuz,bizim için devlet , pahalılıktan daha önemli.Bunlar gelir geçer.Etrafımızda devletini kaybeden Suriye,Irak, Ukrayna gibi örneklerle daha da iyi anladık bunu.Yarın olumsuz bir durumda siz gider Avrupa da mülteci olursunuz da biz yine burada kalırız.
Atilla İlhan diyor ya 200 yıldır kendini aydın sananların batırdığı ülkeyi canıyla dişiyle halk kurtarıyor diye...Şimdi batırmak için size fırsat vermiyoruz.

ona bakarsan akp de mülteciler sayesinde kazanmadimi
Hayır biraz araştırsanız göreceksiniz. Erdoğan üstüste gelen bu kadar felakete rağmen kazandı. 21 yıllık eskimişlik, pandemi ve yüzyılın felaketi vs vs ..Bunlara rağmen yedi düvelle üstüne gittiler yine başaramadılar. Bu arada kayıtlı oy kullanabilen göçmen sayısı buna evlilik nedeniyle vatandaşlığa geçmiş diğer yabancı uyrukluları (ukrayna, rusya, almanya vs ) da eklediğinizde 147 bin. Kaynak sorarsanız babala tv. Diğer kaynaklarda da 140- 220 bin arası. Öyle bile olsa aradaki fark 2 milyon Buyrun araştırın

Sizin gibi ne demek ya düzgün konuşun önce aynı seçtiğiniz kişinin dilinden konuşuyorsunuz işte bunu anlatamıyoruz. Soruma cevap verin chp de kilicdaroglu yerine başkası aday olsa oyunuzu verir miydiniz?
hayir canim vermezler erdogana oy vermemek gunah bilmiyon mu sen

Sanane o bizimle adayımız arasında mesele.sen oy vermeyecekmişsin zaten niye bu kadar dert ettin.çok sesli bir seçmeniz biz öyle körü körüne gitmeyiz.eleştiririz.yeri gelir beğenmediğimizide söyleriz.beğenirsekte söyleriz.gerekirse istifada et deriz.canımız istemez demeyiz.öylede özgülüğümüz ve bunları rahatça söyleyebileceğimiz bir adayımız var.
Söylüyorsun da ne oluyor,adam yapışmış koltuğa bırakmıyor,alışmışsınız kaybetmeye.Ne diyelim zaten ,biz de memnunuz Kılıçdaroğlu ndan,sakın göndermeyin sarılın dört elle.Bizim en büyük şansımız o.

Canım sorun şuydu otekilestirildik maalesef benim AKP'li arkadasilarim bile yaftalari yapıştırdı bana ki biz ayrı patilerde olsakda güzel güzel tartisabilen kusmeyen insanlardik neler duydum neler en yakın örnekler bu ,bide çevredeki tanimayan insanlar.insan ister istemez insan kırılıyor ve üzülüyor kimse bu ithamlari haketmedi şimdi hayata döndük aynı şeyler sizler içinde geçerli gerek yoktu. Seçimler geçicidir gelir geçer .herşey daha güzel olsun inşallah ülkemiz için milletimiz için.
Bence o insanların karakteriyle alakalı benimde çevremde var. Mesela en yakınım iyi anlaştığım görümcem. Kk ya oy verdiler kocası ve çocukları. Kocası fetöden dolayı mesleğinden olmuştu. Ben hiçbir zaman onunla da siyaset konuşmam asla. Kendisi açarsa da alttan alıyorum yarası var boşver diyorum kendi kendime. Ne yapayım oturup kavga etsem ne bana faydası var ne de ona. Hatta geçenlerde hastane işim vardı eşim X ablama bırakalım çocuğu dedi yok dedim bu aralar uzak dursak iyi olur. Siyaset için kavga yapamam dedim. Oğlu arada geliyor bize çocuk sevmeye 14 yaşında çocuk siyaset yapıyor aaa öyle mi olmuş deyip geçiyorum. Oturup çocukla mı uğraşayim. Yani o otekilestirme sadece bir tarafta yok iki tarafta da var.
Ben bu tür öfkeli insanlara karşı bir süre mesafe koyuyorum. 10 gün uzak durmak en iyisi.

Hatta diğer gorumcelerimde aynı şeyi düşündüler en iyisi bir süre kavga olmaması için uzak duralım dediler.

Yani hepimizin ailesinde var bu tür olaylar ama bu iki taraf içinde var tek taraf değil.

Söylüyorsun da ne oluyor,adam yapışmış koltuğa bırakmıyor,alışmışsınız kaybetmeye.Ne diyelim zaten ,biz de memnunuz Kılıçdaroğlu ndan,sakın göndermeyin sarılın dört elle.Bizim en büyük şansımız o.
Koltuğa yapışanlarıda görmesek.zaten şu yazdıklarının hepsi şu yankı odası dediğin yerlerden çıkma ağızlar:)

Vermem tabi,CHP den babam aday olsa vermem.
Yalnız bize oy vermeyen günah işliyor diyen son gün Kılıçdaroğlu ydu,karıştırdın.
Tam işte kendi gibi görme olayı.
O zaman yok yanlış adaydı kabul edin bilmem ne demeyeceksiniz. Sizi ilgilendiren bir durum olmamış oluyor. Ölümüne akp yi desteklemeye devam edeceksiniz.

ona bakarsan akp de mülteciler sayesinde kazanmadimi
Ne mültecisi ayol ülkede kaç yıldir yabancı uyruklu insanlar var. Sadece bu dönemde mi geldi. Ona kalırsanız Ermeniler Yahudiler de var yüz yıldır bu ülkede onlarda oy kullanıyor. Ruslar ukraynalılar da var. Benim çocukluğumda Rumlar vardı bizim burda. Rahmetli oldular Allah rahmet eylesin. Ozaman hepsini sürgün edelim biz bize kalalım.

Koca bir deprem yaşadı Malatya,kolay mı Kim diyor her şey dört dörtlük diye.Ankaraya gel de bak ,yağmurdan sonra halini gör.Mansur seçim seçim gezeceğim diye aynı haldeyiz.Deprem yoktu burada.
Herkes yazıyor anlamıyorsunuz,bizim için devlet , pahalılıktan daha önemli.Bunlar gelir geçer.Etrafımızda devletini kaybeden Suriye,Irak, Ukrayna gibi örneklerle daha da iyi anladık bunu.Yarın olumsuz bir durumda siz gider Avrupa da mülteci olursunuz da biz yine burada kalırız.
Atilla İlhan diyor ya 200 yıldır kendini aydın sananların batırdığı ülkeyi canıyla dişiyle halk kurtarıyor diye...Şimdi batırmak için size fırsat vermiyoruz.
valla güldürüyorsun ya iyi devam ozaman ölümüne akp zaten chpden baban gelse kabul etmezmissin insan babasını da kabul etmiyosa akpye karsi😆😆😆

👏🏻👏🏻🥰🤲🏻❤️

valla güldürüyorsun ya iyi devam ozaman ölümüne akp zaten chpden baban gelse kabul etmezmissin insan babasını da kabul etmiyosa akpye karsi😆😆😆
Şu an tamamen şu kontrolsüzce gelen mülteci gerçeğini kabul etmediler.rumlar falan girdi işim içine.kardeşim sen kendine dikkat et.önlemini al.

Ne mültecisi ayol ülkede kaç yıldir yabancı uyruklu insanlar var. Sadece bu dönemde mi geldi. Ona kalırsanız Ermeniler Yahudiler de var yüz yıldır bu ülkede onlarda oy kullanıyor. Ruslar ukraynalılar da var. Benim çocukluğumda Rumlar vardı bizim burda. Rahmetli oldular Allah rahmet eylesin. Ozaman hepsini sürgün edelim biz bize kalalım.
Yüzyıllardır bu topraklarda yaşayan, dedelerinin mezarları burda olan, Türk kültürüne entegre olmuş, vergi mükellefi olan halklar ile kontrolsüz göçmeni bir mi tutuyorsunuz?

Şu an tamamen şu kontrolsüzce gelen mülteci gerçeğini kabul etmediler.rumlar falan girdi işim içine.kardeşim sen kendine dikkat et.önlemini al.
Devletin sırtına yaslanıp yılda bir kez üreyen 10 milyona dayanmış bir topluluk var. Ve seninle uyum sağlamaya hiç gönülleri de yok. Aynı şey mi?

Bugün haberde okudum. 2017de eğlence kulübüne saldırı olmuştu insanlar ölmüştü. O terörist sınır dışı edilmiş.
Şimdi Suriye tarafından tekrar ülkeye girmiş neyse ki yakalanmış.
Hele o kültürleri bize hiç uymayan Afganların vs sınırdan öylesine geçmesinden çok rahatsızım ben. Savunulacak bir tarafı yok yani bunun.
Bazı mahallelerin Arap tabelasından geçilmemesinin veya vergi ödemeden dükkan açmalarının.
İnsanların ne demek istediği belli yani ne alaka şu yazdığınız

Back