Ayın elemanı olarak sarayın bahçesinde tadım reyonunda ikramda bulunmak için ittifak olmamıştır herhâlde.
Ayın elemanı olarak sarayın bahçesinde tadım reyonunda ikramda bulunmak için ittifak olmamıştır herhâlde.
Bari bi anlamı olsundu yüz üstü bırakılmamızın..Bende aynı şeyi düşüyorum seninle
Milli eğitim bakanına taktım hicbisey olmasada illaki biseyler olmuştur diyen bir milliegitim bakanı abooooooo öğrencilere nefer acabaBir şey olmaz ya keklik meklik der, sıfırları toplar çıkartır böler öyle öyle geçirir zamanını.
İşiniz gücünüz kışkırtıcı ayrıştırıcı yorum yazmak.Ahahha süpersiniz ben size terörist demiyorum. Keşke başka bir seçeneğiniz daha olsaydı ama hayat herkese adil davranmıyor değil mi?
Tuvalet terliği bile olsa oy vericez dediler alın sonuç.
Keşke kk nın projelerini vaatlerinide yapsalarda faydalansakHani 2 tane Cumhurbaşkanı adayı cikardi diye çok eleştirilmedi mi kk önce ince dalga geçti sonra diğer partiler de bu ne 4 tane yardımcı
Onu sona saklamistir kesin supruuuuuuz deyip gelecektirBari bi anlamı olsundu yüz üstü bırakılmamızın..
Komiksin gerçekten,sokak hayvanlarına hükümet değil,belediyeler bakar.Belediyeler hep sizin ,bakın işte hayvanlara.Bari sokak hayvanlarını düzenli kısırlaştırsalar o da yok çoğaldıkça götürüp dağ başlarına atıp geliyorlarben bu kadar her canlıya düşman bir iktidar görmedim!
Doğru söze ne denirİşiniz gücünüz kışkırtıcı ayrıştırıcı yorum yazmak.
Ahahahah yazınca komik olmuyor
Hayat herkese adil davranmıyor tıpkı devlet imkanlarıyla seçime giren ve giremeyen gibi
Kılıçdaroğlu gerçekten bu ülke için yeterince ve fazlasıyla donanımlı bir adaydı.
Tuvalet terliği meselesi de kabak tadı verdi. Bi söz herkese maledildi.
Bende soganı arıyorum aynı yere mi takıldık?Ben birini göremedim bu listede.
Seneye alırsınız artık belediyeleri deKomiksin gerçekten,sokak hayvanlarına hükümet değil,belediyeler bakar.Belediyeler hep sizin ,bakın işte hayvanlara.
Bende soganı arıyorum aynı yere mi takıldık?
Onu bi büyükelçiliğe yollarlarBende soganı arıyorum aynı yere mi takıldık?
Şahsen adayım belliydi. Sahi niye tuvalet terliği bile olsa oy vereceğiz dediler siz söyleyin bilelim ben bir anlam veremedimNiye tuvalet terliği bile olsa oy vereceğiz dediler acaba bide onu düşün.
Nasıl ya anlamadımOnu bi büyükelçiliğe yollarlar
İnşallah derim daha ne deyim böyle bir temenniye....Seneye alırsınız artık belediyeleri de
Yorumun neresinde hırs ve hava gördünüz? Kabul edilmiş olsa heralde burda ülkeyi terk edicez, açlıktan nefesleri kokuyor diye söylemler olmazdı değil mi?Ben birşey çok merak ediyorum biz zaten kazandığınız biliyorum kırıcı konuşursam da özür dilerim ne güzel soylemissiniz kavgaya gürültüye gerek yok diye fakat bu neyin hırsı anlamadım neyin havası sanki 21 yıl CHP kazanmista sonrasinda siz seçim kazanmissiniz diye davranıyorsunuz. Biz kabul ettik zaten hayatlarımıza devam ediyoruz.
Joker olur o,yedekte bekler durur.Onu bi büyükelçiliğe yollarlar
Genelde bi büyükelçilik verirler ödül amaçlıNasıl ya anlamadımcidden anlamadım
Yani bunu banlanmadan nasıl anlatayım ki.tuvalet terliğide mecazi yani onu da diyeyim.şöyle düşünmüşlerdir tuvalet terliği daha çok işe yarıyorŞahsen adayım belliydi. Sahi niye tuvalet terliği bile olsa oy vereceğiz dediler siz söyleyin bilelim ben bir anlam veremedim
Bana öyle geldi biz bu ithamlari yapmayız canım biz neler duyduk canım ,neler yapildi Yaşayıp gidiyoruz bosverin....hiç otekilestirme olmamaliydi ... Alt tarafı secimdi artık busaatten sonra kardeşçe yaşamak lazım. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyizYorumun neresinde hırs ve hava gördünüz? Kabul edilmiş olsa heralde burda ülkeyi terk edicez, açlıktan nefesleri kokuyor diye söylemler olmazdı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?