• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
İnşallah derim daha ne deyim böyle bir temenniye....
Yaşayıp gorucez .rabbim sağ salim seneye görmeyi nasip etsin. Hergun dualarımda Allah'ım sen sağ salim ertesi güne çıkmayı nasip etsin diyorum .kavgaya gürültüye gerek yok inan hepsi boş rabbim herkese sağlik versin.

Şahsen adayım belliydi. Sahi niye tuvalet terliği bile olsa oy vereceğiz dediler siz söyleyin bilelim ben bir anlam veremedim
Kathy canım gerek yok hicbiseye. Alt tarafı secimdirabbim güzel sağlıkla Güzel günler nasip etsin hepimize. Yarına çıkacağımız belli deil. Bu şükür bugünde nefes alıyorum diye kalkarım hersabah .

Yani bunu banlanmadan nasıl anlatayım ki.tuvalet terliğide mecazi yani onu da diyeyim.şöyle düşünmüşlerdir tuvalet terliği daha çok işe yarıyor
Öyle mi ? Teşekkür ederim açıklayıcı oldu. Zihniyet meselesi işte ‘’onu söyleyenler için diyorum’’ ya da ‘’kim üzerine alırsa’’

Bana öyle geldi biz bu ithamlari yapmayız canım biz neler duyduk canım ,neler yapildi Yaşayıp gidiyoruz bosverin....hiç otekilestirme olmamaliydi ... Alt tarafı secimdi artık busaatten sonra kardeşçe yaşamak lazım. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyiz
Benim çevremde yakın dostlarımda da var kk ya oy veren bir kere bile oturup da kavga etmedik. Sen şunu söyledin ben bunu söyledim asla yaşamadım. Sırf siyasi görüşümüzden dolayı öfkeli olup hazmedemeyen hatta sosyal medyalardan silenlerde oldu. Onların da kendi bileceği birşey bir kere bile arayıp da hayırdır demedik. Bazıları da patlamaya hazır bomba onlarla da bi 10 gün falan arayıp sormicam ki kalpler kırılmasın. Herkes için herşeyin en hayırlısı olsun.

Benim çevremde yakın dostlarımda da var kk ya oy veren bir kere bile oturup da kavga etmedik. Sen şunu söyledin ben bunu söyledim asla yaşamadım. Sırf siyasi görüşümüzden dolayı öfkeli olup hazmedemeyen hatta sosyal medyalardan silenlerde oldu. Onların da kendi bileceği birşey bir kere bile arayıp da hayırdır demedik. Bazıları da patlamaya hazır bomba onlarla da bi 10 gün falan arayıp sormicam ki kalpler kırılmasın. Herkes için herşeyin en hayırlısı olsun.
Canım sorun şuydu otekilestirildik maalesef benim AKP'li arkadasilarim bile yaftalari yapıştırdı bana ki biz ayrı patilerde olsakda güzel güzel tartisabilen kusmeyen insanlardik neler duydum neler en yakın örnekler bu ,bide çevredeki tanimayan insanlar.insan ister istemez insan kırılıyor ve üzülüyor kimse bu ithamlari haketmedi şimdi hayata döndük aynı şeyler sizler içinde geçerli gerek yoktu. Seçimler geçicidir gelir geçer .herşey daha güzel olsun inşallah ülkemiz için milletimiz için.

Eh göreceksiniz olacak mı olmayacak mı ama bu adamlarla olmaz. Burada RTE ye oy verenleri eleştirip amaaan benim tuzum kuru, benim 2 evim arabam var, kimsye de acımam diye bağırıp ardından pahalılıktan bahsedip en çok zamlardan yakınanları gördükçe gerçekten gülüyorum. Tuzunuz kuruysa ne bağırıyorsunuz.
Çünkü onların tek derdi Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesi ama neyse ki ellerine o fırsatı vermedik

Şimdi boşuna anlatmaya çalıştığımız şey şu
Kathy diyor ki ysp ye oy verenler niye Kılıçdaroğlu na oy atıyor
E be kardeşim 2 aday var, kime isterse atar
Ysp aday çıkarmadı ki
Değişimden yana olan herkes Kılıçdaroğlu na oy attı

Ona oy verdi diye kimseyi terörist olarak görmezsen sevinirim.
Zira 2 kişiden biri terörist oluyor etrafında o zaman.
Bizde değişim istemediğimiz için Recep Tayyip Erdoğan'a attık

Çünkü onların tek derdi Recep Tayyip Erdoğan'ın gitmesi ama neyse ki ellerine o fırsatı vermedik
Aman göndermeyin, sıkı sıkıya tutun elinizde, dua edin de emri hak vuku buldup da o sizi bırakıp gitmesin, çünkü bi adama deli gibi bağlanmışsınız o gidince ülke yok olacak parçalanıp gidecek sanıyorsunuz bu dünyadan gittiğinde elinizde sarılacak hiçbir şeyiniz kalmayacak🥺 biz en azından tuvalet terliği bile olsa alternatifimiz var demişiz😂 senin benim gibi bir kula bu kadar bağlanıp anlam yüklemeyi Allah nasip etmesin bize.

Zaten HDP sayesinde bu kadar çok aldı. Onlar için PKK falan gelecekmiş önemli değil. Görmüyor musunuz tuvalet terliği olsa ona oy verecez diyorlar 🤣 sonuç yine ADAM KAZANDI....

Kazanan kazanmış artık kavgaya gürültüye gerek yok. Önümüzdeki 5 yıl daha katlanacaklar yapacak bişey yok.
ona bakarsan akp de mülteciler sayesinde kazanmadimi

Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
IMG_6429.jpeg

Aman göndermeyin, sıkı sıkıya tutun elinizde, dua edin de emri hak vuku buldup da o sizi bırakıp gitmesin, çünkü bi adama deli gibi bağlanmışsınız o gidince ülke yok olacak parçalanıp gidecek sanıyorsunuz bu dünyadan gittiğinde elinizde sarılacak hiçbir şeyiniz kalmayacak🥺 biz en azından tuvalet terliği bile olsa alternatifimiz var demişiz😂 senin benim gibi bir kula bu kadar bağlanıp anlam yüklemeyi Allah nasip etmesin bize.
Bak kendin de yazmışsın bir tuvalet terliğini kendinize layık görmüşsünüz

Back