• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Yok zaten HDP kendi logosuyla girdi seçime masaya oturmadilar ki
Onlar Kılıçdaroğlu’na gönülden oy vermediler, mecburen oy verdiler. Bu diktatörlüğü yıkmak için karşıt tarafa oy verdiler sadece. Seçim bitti hâlâ :deli:

Şimdi boşuna anlatmaya çalıştığımız şey şu
Kathy diyor ki ysp ye oy verenler niye Kılıçdaroğlu na oy atıyor
E be kardeşim 2 aday var, kime isterse atar
Ysp aday çıkarmadı ki
Değişimden yana olan herkes Kılıçdaroğlu na oy attı

Ona oy verdi diye kimseyi terörist olarak görmezsen sevinirim.
Zira 2 kişiden biri terörist oluyor etrafında o zaman.
Yav ben aynen bunları yazdım ya.

Kdv tutarı düşse bile fiyatları çok yüksek, ihtiyaç bu lüks değil ki, özel ihtiyacı olan daha da kötü durumda, klinik mamalar uçuşuyor üriner sistem falan. İlaçlar, vitaminler hepsi çok pahalı, geçen yaz çapraz bağını incitti benim kız, eklem destekleyici vitamin verdiler tam 1.000 lira idi fiyatı şimdi ne olmuştur bilmiyorum :(
Ben de geçen hasta kedi bulup vet hekime götürdüm sadece röntgene 400 dedi, ilacı muayenesi filan epeyi tuttu 🙄 kapitalizm tam olarak bu işte, gölgesini satamadığı ağacı keser.

Şimdi boşuna anlatmaya çalıştığımız şey şu
Kathy diyor ki ysp ye oy verenler niye Kılıçdaroğlu na oy atıyor
E be kardeşim 2 aday var, kime isterse atar
Ysp aday çıkarmadı ki
Değişimden yana olan herkes Kılıçdaroğlu na oy attı

Ona oy verdi diye kimseyi terörist olarak görmezsen sevinirim.
Zira 2 kişiden biri terörist oluyor etrafında o zaman.
Ahahha süpersiniz ben size terörist demiyorum. Keşke başka bir seçeneğiniz daha olsaydı ama hayat herkese adil davranmıyor değil mi?
Tuvalet terliği bile olsa oy vericez dediler alın sonuç. 🤦🏼‍♀️

Ben de geçen hasta kedi bulup vet hekime götürdüm sadece röntgene 400 dedi, ilacı muayenesi filan epeyi tuttu 🙄 kapitalizm tam olarak bu işte, gölgesini satamadığı ağacı keser.

Eskiden her ay en az on hayvanı götürürdüm veterinere son iki yıldır elimden gelen basit tedavileri yapıyorum çok ağır bir şey olmadıkça gitmiyorum. Her ay 15 kiloluk 4-5 paket mama alırdım sokaktakiler için artık bir paket anca alabiliyorum. Ağır tedaviler için belediyeden destek istiyorum allahtan ilçe belediyemiz bu konuda destek yoksa ne yapardım bilmiyorum. Uzun zamandır yaptığım bir çok yardım organizasyonundan vazgeçtim zaten, bireysel olarak hepsine yetmeye gücüm kalmadı :(

Ahahha süpersiniz ben size terörist demiyorum. Keşke başka bir seçeneğiniz daha olsaydı ama hayat herkese adil davranmıyor değil mi?
Canım seçim bitti bitti cumhurbaşkanımız yine seçildi biz tebrik ettik sizi saygı duyuyoruz.hepimiz hayatlarımıza işimize gücümüze bakıyoruz bize ne HDP den yaa gerek yok. Yolumuza devam ediyoruz biz oyumuzu verdik gitti bitti siyaset gelip geçicidir biri gider biri gelir bakarsın en ummadığın senin sinirlendigin ittifaklar başka Parti'ye oy verir geçti gitti.

Niye tuvalet terliği bile olsa oy vereceğiz dediler acaba bide onu düşün.

Ben de sokak hayvanlarına yıllardır bakarım ama artık ciddi anlamda zorlanmaya başladım, evdekilere mecburen kaliteli mama alıyorum kaliteli mamaların fiyatı çeyrek altın fiyatına eşleşmiş😒 %18 lüks tüketim vergisi nedir Allah aşkına? Kk bu konuyu gündeme getirdi vaate bak deyip güldüler🙄
Kediyi götürüyorsun aylık 2 binden aşağı çıkamıyorsun, papağan hapşırsa bir göstereyim desen 250’den bakmaya başlıyorlar.

Anlaşıldı, bu dedikoducu gün teyzesinden karada kurtuluş yok bize 😬 keşke 1. Damat gibi izini kaybettirip gidebilse.
Hani 2 tane Cumhurbaşkanı adayı cikardi diye çok eleştirilmedi mi kk önce ince dalga geçti sonra diğer partiler de bu ne 4 tane yardımcı 🤣🤣🤣🤣🤣

Kediyi götürüyorsun aylık 2 binden aşağı çıkamıyorsun, papağan hapşırsa bir göstereyim desen 250’den bakmaya başlıyorlar.
Bunları anlatınca zengin dertleri deyip gülüyorlar ama kendi ihtiyaçlarını 2. plana atan çok insan tanıyorum bu yüzden. Gelişmiş ülkelerde böyle sorunlar hiç yok bizim ülkenin insanına zengin dertleri geliyor bunlar.

Adama atılmadık iftira kalmadı,yapilmadik kara propaganda kalmadı,ona rağmen %48 büyük başarı.Yakinda Suriyeli'ler bizi kovmaya başlayınca tekrar konuşuruz.Daha şimdiden efelenmeye başladılar.Bir iktidar düşün,halkının yarısına terörist diyor ama bu vatan kackinlarinin dokunulmazlığı var.Neyse ya,yaşayarak göreceğiz her şeyi.

Back