Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Gununu gun etmeyi cok iyi bilirler. Kadinlari asiri bakimlilar suslu pusluler alevliler ama dedigim gibi bunlar fasli, tunus vs... bunlar azda olsa entegre olabilmeyi basarabilmisler. Yasadigim ulkede gozemledigim bu, dile hakimler kurallara hakimler, giyim kusam dort dortluk olmasada ayak uydurmaya calisiyolar. Ama suriyeliler hic birsekilde ilerleme kat etmiyolar.

Sıksak bu sene de çıkardı bir hisse bizden de. Ama bu derece zorlamayı gözüm yemiyor şahsen Swan.
Hisseler çok pahalı, bu sene kesen de et fiyatları yüzünden yengen gibi stoklayacak sanırım. Bir de insanlar halkın ihtiyaç sahibi olup, sürekli şikâyet edip değişim istemeyen kesiminize kızgın; sanırım ibadet de ibadetlikten hepten çıkacak.

arkadasin biri cankaya chpli demişti burda ordan bile yuzde 70 lerde almis akp

koyu akpli birinden yolda konusurlarken dedigi laf akp li olmayan kimseye yardim etmicek aslinda devlet ozaman onu. verdigi yardimlardan da yararlanmasinlar madem. akpye vermemis cunku oyu diyo. akpli degilse gorusmicen vatan haini vs.

16 bin diyorsun ama Swan. Ben zor zoruna alsam bir hisse şimdi dağıtırken elim titrer.
İşte ne çıkarsa 25-30 kg eti yarımşar kilodan poşetlere basıp stoklar bence de kesenler de. Her hafta bir kg çıkarıp yeseler, 6 ay idare eder. Eee az değil şimdi.

Bu paylaşımda hiçbişey yok
Aynı tepkiyi hatta daha fazlasını, halkın yarısının oyunu almış muhalefet liderinin montajlı videosuna; veyahut seçim gecesi yuhalayan akp yanlılarına yapar mısın mesela

Ülke siz ve sizin etrafınızdan ibaret değil.

Demirtas kısmı doğru mu yani,öyle ise yarı yarıya yalancıyım iyi hadi yine iyiyim
Anayasa Mahkemesi’nin hak ihlâli kararını bilmiyor musunuz? Yargılanmadan kimse kimseyi keyfe keder içeri tıkılamaz, Demirtaş’ın burada bir önemi yok, düşmanımı bile tıkamaz. Erdoğan kimdir, yargıdan üstün müdür? Ne hak bilirsiniz ne hukuk. Alın kelimeleri bağlamından koparıp koparıp herkesi terörist ilân edin.

Çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim kendi adıma.
Ama denilenler ve yapılanlar birbirini tutmalı. Sizi tenzih ederek diyorum.
85 milyon kazandı diyerek, ardından kutuplaşmış halk bırakarak, ülkenin yarısının oyunu kazanmış adamı da yuhalatmak tüm Türkiye’nin bir olduğu hissi uyandırmıyor üzgünüm çok.

Seçim bitti sizin Apo’nuz bitmedi mi daha
Hadi uçmaya başlayacak ekonomiden konuşalım
Reisin vaatlerinden konuşalım

Biz bağış yapıyoruz geçen yıl memnun kaldık ama iletişimde sorun oldu tedirgin olduk bu yıl başka bir yeri gözüme kestirdim
Bayramda şehir dışına çıkmam gerekiyor ve eşim bayramlarda kısıtlı izin alıyor. Her türlüsünü denedik et vaktinde ulaşmıyor bize sorun oldu.

Arkadaşlar bu mesajım nedeniyle ceza almıştım dünden önceki gün. Nedeni mesaj olarak geliyor diye bekledim (özel mesajı cezalıyken okuyamıyormuşuz) ve yine anlamadım mesaj şu:

"Merhaba Luthientr,

(Bu hafta sonu seçim vardı.....) başlıklı konuda yazdığınız yorum üslubunun site kurallarına uygun olmaması sebebiyle uyarı aldınız.

Kurallara aykırı davranmak yasak ve uyarı / ceza alma sebebidir. Lütfen site kurallarına uygun paylaşımlar yapınız.

Saygılarımızla"

Yine anlamadım ve sitenin kurallarına tekrar baktım. En benzeyen şöyle bir kural buldum:

"Forum içi yazışmalarda kullanılacak dil ve üslup, forumun verimli olmasıyla doğrudan ilişkilidir. Bundan ötürü iletilerde küfür ve benzeri kaba ifadeler kullanılmaması ve başka birini küçük düşürücü, tahrik ve hakaret edici söylem ve tavırlardan uzak durulması özellikle gerekmektedir. Küfür içeren, aşırı laubali, başka bir kullanıcıya saldırı amaçlı veya genel olarak çirkin kabul edilen iletiler yöneticiler tarafından silinecektir. Aynı tutumu sürdürmekte ısrarlı davranan kullanıcı forum kullanımından süresiz men edilecektir. Bununla birlikte foruma katılan kullanıcıların seçtikleri kullanıcı isimlerinin de küfür içeren, diğer kullanıcıları taciz veya tahrik edecek özellikte olmaması gerekmektedir. Bu türde isimler doğrudan forum dışı bırakılacaktır. Aynı konu kullanıcıların avatar ve imzaları için de geçerlidir.
Forumla ilgi ve ilişkisi olsun olmasın, her türlü kişi, kurum ve kuruluşu küçük düşürücü, hakaret içerikli mesajların yazılması kesinlikle yasaktır."

Mesajımda küfür ve benzeri hiçbir şey olmadığı için herhalde "bir grubu tahrik edecek özellikte" olarak bulunmuş bu yüzden cevap vermek istedim.

Tahrik olduğunu hisseden arkadaşlar için: arkadaşlar, eğer kötü bir şey olmadığını düşünüp oy verdiyseniz bu mesajın neresinden tahrik oldunuz ben anlamadım? Mesela kk %52 almış olup kazansaydı ve siz gelecek kötü ekonomiden bahsettikten sonra "inşallah en kötü oy veren %52 etkilenir. Masumlara bir şey olmaz" yazsaydınız ben bundan nasıl tahrik olurdum ki? Sonuçta bence her şey çok güzel olacak. Ekonomi de güzel olacak. Dolayısıyla oy verenler olarak kötü etkilenemeyiz Yani şikayet edip tahrik olduğunu hisseden arkadaşlar da farkında mı yani ekonominin kötü olduğundan? O zaman vah ki ne vah. Bile isteye ülkeyi felakete sürüklemiş kim varsa yazıklar olsun.

Ama kurallardan birisi çok haklı. Beğenmeyen gitsin denmiş sonuçta özel bir site.

Zaten HDP sayesinde bu kadar çok aldı. Onlar için PKK falan gelecekmiş önemli değil. Görmüyor musunuz tuvalet terliği olsa ona oy verecez diyorlar sonuç yine ADAM KAZANDI....

Kazanan kazanmış artık kavgaya gürültüye gerek yok. Önümüzdeki 5 yıl daha katlanacaklar yapacak bişey yok.

Buna katılıyorum vallahi

Çevremde geniş aslında bu adama oy verenlerde de vermeyenlerde de bir sıkıntı yok. Niyeyse bunları hep netten okuyoruz. Neyse öyle olsun bakalım. Çok kırıcı ve itici konuşup duruyorsunuz da yazmak istedim.
Durumu iyi olupta donum yok diyip kk ya verenlere de doymayanlar dediniz kendinizle çeliştiniz.kırıcı ve itici konuşma konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…