- 17 Ocak 2020
- 28.102
- 1
- 40.834
- 598
O degıl de su YSK nın basında ki gamoyu dıye konusan sahsın gidişi ne zamanLitfen,koskoca içişleri bakanımız o bizim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O degıl de su YSK nın basında ki gamoyu dıye konusan sahsın gidişi ne zamanLitfen,koskoca içişleri bakanımız o bizim.
Şimdi sizin bu mesajınız altına bir sürü beğeni gelecek ben de gülerek bakacağımTamamda bu adamlarda oy verecek illaki birine iki aday var yani.hiiiç pazarlık olayını falan katmadan.senin adayını siyasi rehin olarak tutan adama oy verirmisin.ha hükümetle anlaşsalardı verirlerdi.
Whiskas gibi kalitesiz bir mama düşün,en son 300 gramini 37,5 liraya almıştım.49.90 falan olmuş fiyatı,bu gidişle sokaklar kedi köpek kaynayacak.Çünkü maalesef devlet bizi zengin gördüğü için mamalardan %18 KDV alıyor. Kedilerimden biri kronik nefes darlığı yaşıyor market maması alamıyorum, sokak hayvanlarına devletin bakması gerekirken onun da sorumluluğunu insanlar aldı sıkıntı büyük
Hatta olacak oksdarda ve başka kanallarda skeç olurdu gulerdik eglenirdik siyasilerin bile hoşuna giderdiKınadığınız paylaşım komik
Ama yok pkk yok terörist vs gibi bir itham yok. Fotodaki tavrından dolayı komik bulunmuş.
Komik şeylere gülelim bence. Buna bari kimse birşey demesin.
İnsanlar gülmeyi unuttu artık.
Eskiden başbakanlar cumhurbaşkanları karikatürize edilirdi ne de güzel olurdu.
Şimdi yok. Garip değil mi
Çok geçmiş olsunSağolun geçen 14 Mayıs secimleri bakarken hafif böyle spazm geçirdi heyacandan çok şükür stresten filan uzak tuttuk toparladı. Strese heyacan gelemiyor hep diyorum baba ulkeyi senmi kurtaricaksin diye herşeye sinirleniyor. Çok şükür daha kötüsü olmadan atlattik tatile yolladım yazlığa kafa dagitsin
İnan hiç bilmiyorum ve hiç ilgilenmiyorum artık.İki kere gidip gorevimi yerine getirdim,benim vicdanım rahat.O degıl de su YSK nın basında ki gamoyu dıye konusan sahsın gidişi ne zaman
Canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Kardeşim bizzat teyzem oturuyor o köyde.bize yalan söylese ne söylemese ne.biyerde okumuş falan değilim.okusaydım bu bir iddia olarak kalırdı.gerçekler bu ister kabul et ister etme belki senin cevrende yoktur tanık olmamışsındır.gönüllü severek oy veren de var tabi ben herkes öyle demedimki ama böyle yapılan yerlerde var dedim.Tabiki Rte gitsin diye oy verildi siz ne sanıyorsunuzdunuz?Yalan söylemekten vazgeçmiyorsunuz burada mitinge gidenlere de 1500 tl para aldınız dediler yok artık ya. Elle tutlur örneklerle gelin bakın bakalım van, hakkari, şırnak, batman kılıçdaroğluna yüzde kaç oy almış aynı yerlerden YSP nin aldığı milletvekilleri sayılarına bakın.
Yok kurana el bastırıp para vermişler falan yeter artık. Kimse ne kurana el bastırdı ne de para verdi. Chp kaynamaya başladı halâ RTE ye oy verenlerle uğraşıyorsunuz. Biz gönüllü severek gidip oy verdik ama kılıçdaroğluna oy verenler yeter ki rte gitsin diye verdi.
Bu kadar yalanı ararda nasıl ekliyorsunuz pes yani
Bari sokak hayvanlarını düzenli kısırlaştırsalar o da yok çoğaldıkça götürüp dağ başlarına atıp geliyorlar ben bu kadar her canlıya düşman bir iktidar görmedim!Whiskas gibi kalitesiz bir mama düşün,en son 300 gramini 37,5 liraya almıştım.49.90 falan olmuş fiyatı,bu gidişle sokaklar kedi köpek kaynayacak.
Eh göreceksiniz olacak mı olmayacak mı ama bu adamlarla olmaz. Burada RTE ye oy verenleri eleştirip amaaan benim tuzum kuru, benim 2 evim arabam var, kimsye de acımam diye bağırıp ardından pahalılıktan bahsedip en çok zamlardan yakınanları gördükçe gerçekten gülüyorum. Tuzunuz kuruysa ne bağırıyorsunuz.O zaman şunu söyleyeyim HERSEY ÇOK GÜZEL OLACAK..........
İnanki yazdıklarından bişey anlamadım.nilletvekilliğinde ysp ye cumhurbaşk kılıçtaroğluna oy verdiler.Şimdi sizin bu mesajınız altına bir sürü beğeni gelecek ben de gülerek bakacağım
O zaman neden oralarda CHP ye vermediniz de YSP ye verdiniz oyu diye sorarlar adama. Gerçekten kafanızı gömdüğünüz kumdan çıkartın artık. Kim kiminle imiş gördük
Tabi ki rte gitsin diye oy verdikYalan söylemekten vazgeçmiyorsunuz burada mitinge gidenlere de 1500 tl para aldınız dediler yok artık ya. Elle tutlur örneklerle gelin bakın bakalım van, hakkari, şırnak, batman kılıçdaroğluna yüzde kaç oy almış aynı yerlerden YSP nin aldığı milletvekilleri sayılarına bakın.
Yok kurana el bastırıp para vermişler falan yeter artık. Kimse ne kurana el bastırdı ne de para verdi. Chp kaynamaya başladı halâ RTE ye oy verenlerle uğraşıyorsunuz. Biz gönüllü severek gidip oy verdik ama kılıçdaroğluna oy verenler yeter ki rte gitsin diye verdi.
Bu kadar yalanı ararda nasıl ekliyorsunuz pes yani
Çünkü biz bencil insanlar değiliz.benim evim var diye kirasını ödemekte zorlanan insanlara gözümü kulağımı kapatamam.ben mülteci çoğunlukta olan bir yerde yaşamıyorum diye bu benimde sorunum olmaktan çıkmıyor.Eh göreceksiniz olacak mı olmayacak mı ama bu adamlarla olmaz. Burada RTE ye oy verenleri eleştirip amaaan benim tuzum kuru, benim 2 evim arabam var, kimsye de acımam diye bağırıp ardından pahalılıktan bahsedip en çok zamlardan yakınanları gördükçe gerçekten gülüyorum. Tuzunuz kuruysa ne bağırıyorsunuz.
On milyon defa soyledikEh göreceksiniz olacak mı olmayacak mı ama bu adamlarla olmaz. Burada RTE ye oy verenleri eleştirip amaaan benim tuzum kuru, benim 2 evim arabam var, kimsye de acımam diye bağırıp ardından pahalılıktan bahsedip en çok zamlardan yakınanları gördükçe gerçekten gülüyorum. Tuzunuz kuruysa ne bağırıyorsunuz.
Benim hiç tuzum kuru değil inan ki kathy ama artık batıyorsak birlikle batalım,bana ne yani.Elimizden geleni yaptık,bundan sonrası olacaklari seyretmek olacak.Eh göreceksiniz olacak mı olmayacak mı ama bu adamlarla olmaz. Burada RTE ye oy verenleri eleştirip amaaan benim tuzum kuru, benim 2 evim arabam var, kimsye de acımam diye bağırıp ardından pahalılıktan bahsedip en çok zamlardan yakınanları gördükçe gerçekten gülüyorum. Tuzunuz kuruysa ne bağırıyorsunuz.
Benim annem sokak hayvanlarını yıllardır besliyor. Hep su ve mama indiriyor. Çocuklara da şeker çikolata veriyor, ellerine su ve mama dolu kaplar tutuşturup belli noktalara koyduruyor. Herkesin gücü de bir yere kadar tabii ki.Bari sokak hayvanlarını düzenli kısırlaştırsalar o da yok çoğaldıkça götürüp dağ başlarına atıp geliyorlar ben bu kadar her canlıya düşman bir iktidar görmedim!
Niye oy vermeyenlerden çatır çutur vergi almıyor muymuş reisleri?koyu akpli birinden yolda konusurlarken dedigi laf akp li olmayan kimseye yardim etmicek aslinda devlet ozaman onu. verdigi yardimlardan da yararlanmasinlar madem. akpye vermemis cunku oyu diyo. akpli degilse gorusmicen vatan haini vs.
olabilir mesela ben binaliye , inceye , bahçeliye daha sayamadiklarim var remix adamın yaptığı remixlere felan gülüyorum ama soylu çok çok emek verdi , çok çalıştı onca kişi arasın da benim için yeri farklıdır ondan bana komik gelmedi gelemiyor.Kınadığınız paylaşım komik
Ama yok pkk yok terörist vs gibi bir itham yok. Fotodaki tavrından dolayı komik bulunmuş.
Komik şeylere gülelim bence. Buna bari kimse birşey demesin.
İnsanlar gülmeyi unuttu artık.
Eskiden başbakanlar cumhurbaşkanları karikatürize edilirdi ne de güzel olurdu.
Şimdi yok. Garip değil mi
Çünkü maalesef devlet bizi zengin gördüğü için mamalardan %18 KDV alıyor. Kedilerimden biri kronik nefes darlığı yaşıyor market maması alamıyorum, sokak hayvanlarına devletin bakması gerekirken onun da sorumluluğunu insanlar aldı sıkıntı büyük