Belediye seçimlerinde veyahut hangi seçim olacaksa artık.hükümet tekrar demirtaşla görüşmeye gidecek aday çıkarmalarını veya oylarını isteyecek.kabul etmesi veya etmemesine bağlı olarak ona göre muamele edilecek.Zaten HDP sayesinde bu kadar çok aldı. Onlar için PKK falan gelecekmiş önemli değil. Görmüyor musunuz tuvalet terliği olsa ona oy verecez diyorlarsonuç yine ADAM KAZANDI....
Kazanan kazanmış artık kavgaya gürültüye gerek yok. Önümüzdeki 5 yıl daha katlanacaklar yapacak bişey yok.
Ben birşey çok merak ediyorum biz zaten kazandığınız biliyorum kırıcı konuşursam da özür dilerim ne güzel soylemissiniz kavgaya gürültüye gerek yok diye fakat bu neyin hırsı anlamadım neyin havası sanki 21 yıl CHP kazanmista sonrasinda siz seçim kazanmissiniz diye davranıyorsunuz. Biz kabul ettik zaten hayatlarımıza devam ediyoruz.Zaten HDP sayesinde bu kadar çok aldı. Onlar için PKK falan gelecekmiş önemli değil. Görmüyor musunuz tuvalet terliği olsa ona oy verecez diyorlarsonuç yine ADAM KAZANDI....
Kazanan kazanmış artık kavgaya gürültüye gerek yok. Önümüzdeki 5 yıl daha katlanacaklar yapacak bişey yok.
ekonomiyi dusunen yok millet elinde davul zurna anlamadim gitti bizim milletiSeçim bitti sizin Apo’nuz bitmedi mi daha
Hadi uçmaya başlayacak ekonomiden konuşalım
Reisin vaatlerinden konuşalım
Eğer yine CHP ye oy vermeye karar verirlerse Allah korusun yine bize terörist PKK'lı başlarlarBelediye seçimlerinde veyahut hangi seçim olacaksa artık.hükümet tekrar demirtaşla görüşmeye gidecek aday çıkarmalarını veya oylarını isteyecek.kabul etmesi veya etmemesine bağlı olarak ona göre muamele edilecek.
Aynen teklifler kabul edilmezse daha güçlü bir şekilde kaldıkları yerden devam.nasılsa inanan çoookEğer yine CHP ye oy vermeye karar verirlerse Allah korusun yine bize terörist PKK'lı başlarlar
evet hatta beni çoğu kişi chpli misin der hiç birseyi körü körüne savunmadim cok şükür. Gittim benim görüşüme uyan,yakin Erdoğan vardi ona verdim.Bu paylaşımda hiçbişey yok
Aynı tepkiyi hatta daha fazlasını, halkın yarısının oyunu almış muhalefet liderinin montajlı videosuna; veyahut seçim gecesi yuhalayan akp yanlılarına yapar mısın mesela
Peki Sen nasıl bir menfaat ıcerısındesın bundan?Zaten HDP sayesinde bu kadar çok aldı. Onlar için PKK falan gelecekmiş önemli değil. Görmüyor musunuz tuvalet terliği olsa ona oy verecez diyorlarsonuç yine ADAM KAZANDI....
Aynen öyle.Aynen teklifler kabul edilmezse daha güçlü bir şekilde kaldıkları yerden devam.nasılsa inanan çoook
Cildirdigimizi falan düşünüyorlar,çokta zorttBen birşey çok merak ediyorum biz zaten kazandığınız biliyorum kırıcı konuşursam da özür dilerim ne güzel soylemissiniz kavgaya gürültüye gerek yok diye fakat bu neyin hırsı anlamadım neyin havası sanki 21 yıl CHP kazanmista sonrasinda siz seçim kazanmissiniz diye davranıyorsunuz. Biz kabul ettik zaten hayatlarımıza devam ediyoruz.
Şöyle bir örnek verelim mi ? Buyrun sadece tek bir örnek Hakkari KK’ya %72.32 oranla 109148 oy vermiş ama gelin görün ki mecliste yeşil sol parti %64.10 oy oranıyla 3 milletvekili çıkartmış. Şırnağa bakın batmana bakın vana bakın. Bu durumda YSP nin kimi desteklediği ortada.Eğer yine CHP ye oy vermeye karar verirlerse Allah korusun yine bize terörist PKK'lı başlarlar
Hdp sayesinde oy almışız.çıkart zengin menfeati olan iş adaları ve çevrelerini çıkart mültecileri ve limanlardan kaçak getirilen afganları surileri,çıkart euro derdine keyfine düşmüş yurtdışı seçmenini.geri kalan da ne kadar sa işte akp nin aldığı oy okadar.aldığın oyun içinde bide ankaranın köylerinde tek tek gezip para vererek kurana el bastırarak alınan oylar da var.bizzat yakınlarımdan duydum.Peki Sen nasıl bir menfaat ıcerısındesın bundan?
Zamların da tadını çıkarıyorsunuzdur inşallahBunların tamamı kaybetmenin ... acısı...
Saygısız ,egoist, yarı cahil bu güruh, kendilerini böyle teselli ediyor...
Süleyman Soylu Türkiye tarihinin en çalışkan,mert iç işleri bakanıdır... Teröristler fareleri deliklerinden çıkamıyor bana bu yetiyor... Ya neyse keyfim inanılmaz yerinde yine ooooohhhh sefam olsun,en kötü günümüz böyle olsun.... Yaptım kahvemi mis gibi baharın tadını çıkarıyorum... Tavsiye ederim cvp vermeye gerek duymayın gerek yok
Tamamda bu adamlarda oy verecek illaki birine iki aday var yani.hiiiç pazarlık olayını falan katmadan.senin adayını siyasi rehin olarak tutan adama oy verirmisin.ha hükümetle anlaşsalardı verirlerdi.Şöyle bir örnek verelim mi ? Buyrun sadece tek bir örnek Hakkari KK’ya %72.32 oranla 109148 oy vermiş ama gelin görün ki mecliste yeşil sol parti %64.10 oy oranıyla 3 milletvekili çıkartmış. Şırnağa bakın batmana bakın vana bakın. Bu durumda YSP nin kimi desteklediği ortada.
Şu çabadan vazgeçip partinize sahip çıkın da CHP adam gibi vatanperver, milletine aşık, Atatürkçü adam gibi bir adamla yoluna devam etsin. Zaten içeriden sesler de yükselmeye başladı. İmamoğlu kolları sıvadı her şey yeni başlıyor dedi. CHP ye yakın medyadan da öyle. Nerede kaldı eski CHP.
Litfen,koskoca içişleri bakanımız o bizimZamların da tadını çıkarıyorsunuzdur inşallahSS hakkında söylediklerinize de uzun uzun kahkaha attım ohhhhhhh
Kınadığınız paylaşım komikevet hatta beni çoğu kişi chpli misin der hiç birseyi körü körüne savunmadim cok şükür. Gittim benim görüşüme uyan,yakin Erdoğan vardi ona verdim.
sozum size değil
Bence herkes tavrına göre konuşulmalı Başta da dediğim gibi ben kendimi biliyorum . Kendimi bilerek cevap yazıyorum. dövüş kavga sevmiyorum
Tam aydınlanacam bi gülme geliyorLitfen,koskoca içişleri bakanımız o bizim.
Yalan söylemekten vazgeçmiyorsunuz burada mitinge gidenlere de 1500 tl para aldınız dediler yok artık ya. Elle tutlur örneklerle gelin bakın bakalım van, hakkari, şırnak, batman kılıçdaroğluna yüzde kaç oy almış aynı yerlerden YSP nin aldığı milletvekilleri sayılarına bakın.Hdp sayesinde oy almışız.çıkart zengin menfeati olan iş adaları ve çevrelerini çıkart mültecileri ve limanlardan kaçak getirilen afganları surileri,çıkart euro derdine keyfine düşmüş yurtdışı seçmenini.geri kalan da ne kadar sa işte akp nin aldığı oy okadar.aldığın oyun içinde bide ankaranın köylerinde tek tek gezip para vererek kurana el bastırarak alınan oylar da var.bizzat yakınlarımdan duydum.
Çünkü maalesef devlet bizi zengin gördüğü için mamalardan %18 KDV alıyor. Kedilerimden biri kronik nefes darlığı yaşıyor market maması alamıyorum, sokak hayvanlarına devletin bakması gerekirken onun da sorumluluğunu insanlar aldı sıkıntı büyükDeğme yarama yaaaroyal canin fit 32 kullanıyorum, 10 gün önce 4 kilosunu 630 liraya aldım, purina gourmet gold konservenin 6 tanesine 160 lira verdim yanında, şaka gibi
O zaman şunu söyleyeyim HERSEY ÇOK GÜZEL OLACAK..........Şöyle bir örnek verelim mi ? Buyrun sadece tek bir örnek Hakkari KK’ya %72.32 oranla 109148 oy vermiş ama gelin görün ki mecliste yeşil sol parti %64.10 oy oranıyla 3 milletvekili çıkartmış. Şırnağa bakın batmana bakın vana bakın. Bu durumda YSP nin kimi desteklediği ortada.
Şu çabadan vazgeçip partinize sahip çıkın da CHP adam gibi vatanperver, milletine aşık, Atatürkçü adam gibi bir adamla yoluna devam etsin. Zaten içeriden sesler de yükselmeye başladı. İmamoğlu kolları sıvadı her şey yeni başlıyor dedi. CHP ye yakın medyadan da öyle. Nerede kaldı eski CHP.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?