• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Zaten HDP sayesinde bu kadar çok aldı. Onlar için PKK falan gelecekmiş önemli değil. Görmüyor musunuz tuvalet terliği olsa ona oy verecez diyorlar 🤣 sonuç yine ADAM KAZANDI....

Kazanan kazanmış artık kavgaya gürültüye gerek yok. Önümüzdeki 5 yıl daha katlanacaklar yapacak bişey yok.
Belediye seçimlerinde veyahut hangi seçim olacaksa artık.hükümet tekrar demirtaşla görüşmeye gidecek aday çıkarmalarını veya oylarını isteyecek.kabul etmesi veya etmemesine bağlı olarak ona göre muamele edilecek.

Zaten HDP sayesinde bu kadar çok aldı. Onlar için PKK falan gelecekmiş önemli değil. Görmüyor musunuz tuvalet terliği olsa ona oy verecez diyorlar 🤣 sonuç yine ADAM KAZANDI....

Kazanan kazanmış artık kavgaya gürültüye gerek yok. Önümüzdeki 5 yıl daha katlanacaklar yapacak bişey yok.
Ben birşey çok merak ediyorum biz zaten kazandığınız biliyorum kırıcı konuşursam da özür dilerim ne güzel soylemissiniz kavgaya gürültüye gerek yok diye fakat bu neyin hırsı anlamadım neyin havası sanki 21 yıl CHP kazanmista sonrasinda siz seçim kazanmissiniz diye davranıyorsunuz. Biz kabul ettik zaten hayatlarımıza devam ediyoruz.

Belediye seçimlerinde veyahut hangi seçim olacaksa artık.hükümet tekrar demirtaşla görüşmeye gidecek aday çıkarmalarını veya oylarını isteyecek.kabul etmesi veya etmemesine bağlı olarak ona göre muamele edilecek.
Eğer yine CHP ye oy vermeye karar verirlerse Allah korusun yine bize terörist PKK'lı başlarlar

Bu paylaşımda hiçbişey yok
Aynı tepkiyi hatta daha fazlasını, halkın yarısının oyunu almış muhalefet liderinin montajlı videosuna; veyahut seçim gecesi yuhalayan akp yanlılarına yapar mısın mesela
evet hatta beni çoğu kişi chpli misin der hiç birseyi körü körüne savunmadim cok şükür. Gittim benim görüşüme uyan,yakin Erdoğan vardi ona verdim.

sozum size değil
Bence herkes tavrına göre konuşulmalı Başta da dediğim gibi ben kendimi biliyorum . Kendimi bilerek cevap yazıyorum. dövüş kavga sevmiyorum

Peki Sen nasıl bir menfaat ıcerısındesın bundan?

Ben birşey çok merak ediyorum biz zaten kazandığınız biliyorum kırıcı konuşursam da özür dilerim ne güzel soylemissiniz kavgaya gürültüye gerek yok diye fakat bu neyin hırsı anlamadım neyin havası sanki 21 yıl CHP kazanmista sonrasinda siz seçim kazanmissiniz diye davranıyorsunuz. Biz kabul ettik zaten hayatlarımıza devam ediyoruz.
Cildirdigimizi falan düşünüyorlar,çokta zortt😄.

Eğer yine CHP ye oy vermeye karar verirlerse Allah korusun yine bize terörist PKK'lı başlarlar
Şöyle bir örnek verelim mi ? Buyrun sadece tek bir örnek Hakkari KK’ya %72.32 oranla 109148 oy vermiş ama gelin görün ki mecliste yeşil sol parti %64.10 oy oranıyla 3 milletvekili çıkartmış. Şırnağa bakın batmana bakın vana bakın. Bu durumda YSP nin kimi desteklediği ortada.
Şu çabadan vazgeçip partinize sahip çıkın da CHP adam gibi vatanperver, milletine aşık, Atatürkçü adam gibi bir adamla yoluna devam etsin. Zaten içeriden sesler de yükselmeye başladı. İmamoğlu kolları sıvadı her şey yeni başlıyor dedi. CHP ye yakın medyadan da öyle. Nerede kaldı eski CHP.

Ucuza satılan etlerin içine at eti mi eşek eti mi katıyorlar acaba? Halka ne verdiklerini merak ediyorum. Dana bonfile 700’ü aşmışken, 150 TL civarı kırmızı et neyin nesidir?

Peki Sen nasıl bir menfaat ıcerısındesın bundan?
Hdp sayesinde oy almışız.çıkart zengin menfeati olan iş adaları ve çevrelerini çıkart mültecileri ve limanlardan kaçak getirilen afganları surileri,çıkart euro derdine keyfine düşmüş yurtdışı seçmenini.geri kalan da ne kadar sa işte akp nin aldığı oy okadar.aldığın oyun içinde bide ankaranın köylerinde tek tek gezip para vererek kurana el bastırarak alınan oylar da var.bizzat yakınlarımdan duydum.

Bunların tamamı kaybetmenin ... acısı...
Saygısız ,egoist, yarı cahil bu güruh, kendilerini böyle teselli ediyor...
Süleyman Soylu Türkiye tarihinin en çalışkan,mert iç işleri bakanıdır... Teröristler fareleri deliklerinden çıkamıyor bana bu yetiyor... Ya neyse keyfim inanılmaz yerinde yine ooooohhhh sefam olsun,en kötü günümüz böyle olsun.... Yaptım kahvemi mis gibi baharın tadını çıkarıyorum... Tavsiye ederim cvp vermeye gerek duymayın gerek yok♥️♥️
Zamların da tadını çıkarıyorsunuzdur inşallah 🙏 SS hakkında söylediklerinize de uzun uzun kahkaha attım 😂 ohhhhhhh🥶

Şöyle bir örnek verelim mi ? Buyrun sadece tek bir örnek Hakkari KK’ya %72.32 oranla 109148 oy vermiş ama gelin görün ki mecliste yeşil sol parti %64.10 oy oranıyla 3 milletvekili çıkartmış. Şırnağa bakın batmana bakın vana bakın. Bu durumda YSP nin kimi desteklediği ortada.
Şu çabadan vazgeçip partinize sahip çıkın da CHP adam gibi vatanperver, milletine aşık, Atatürkçü adam gibi bir adamla yoluna devam etsin. Zaten içeriden sesler de yükselmeye başladı. İmamoğlu kolları sıvadı her şey yeni başlıyor dedi. CHP ye yakın medyadan da öyle. Nerede kaldı eski CHP.
Tamamda bu adamlarda oy verecek illaki birine iki aday var yani.hiiiç pazarlık olayını falan katmadan.senin adayını siyasi rehin olarak tutan adama oy verirmisin.ha hükümetle anlaşsalardı verirlerdi.

evet hatta beni çoğu kişi chpli misin der hiç birseyi körü körüne savunmadim cok şükür. Gittim benim görüşüme uyan,yakin Erdoğan vardi ona verdim.

sozum size değil
Bence herkes tavrına göre konuşulmalı Başta da dediğim gibi ben kendimi biliyorum . Kendimi bilerek cevap yazıyorum. dövüş kavga sevmiyorum
Kınadığınız paylaşım komik
Ama yok pkk yok terörist vs gibi bir itham yok. Fotodaki tavrından dolayı komik bulunmuş.
Komik şeylere gülelim bence. Buna bari kimse birşey demesin.
İnsanlar gülmeyi unuttu artık.
Eskiden başbakanlar cumhurbaşkanları karikatürize edilirdi ne de güzel olurdu.
Şimdi yok. Garip değil mi

Hdp sayesinde oy almışız.çıkart zengin menfeati olan iş adaları ve çevrelerini çıkart mültecileri ve limanlardan kaçak getirilen afganları surileri,çıkart euro derdine keyfine düşmüş yurtdışı seçmenini.geri kalan da ne kadar sa işte akp nin aldığı oy okadar.aldığın oyun içinde bide ankaranın köylerinde tek tek gezip para vererek kurana el bastırarak alınan oylar da var.bizzat yakınlarımdan duydum.
Yalan söylemekten vazgeçmiyorsunuz burada mitinge gidenlere de 1500 tl para aldınız dediler yok artık ya. Elle tutlur örneklerle gelin bakın bakalım van, hakkari, şırnak, batman kılıçdaroğluna yüzde kaç oy almış aynı yerlerden YSP nin aldığı milletvekilleri sayılarına bakın.
Yok kurana el bastırıp para vermişler falan yeter artık. Kimse ne kurana el bastırdı ne de para verdi. Chp kaynamaya başladı halâ RTE ye oy verenlerle uğraşıyorsunuz. Biz gönüllü severek gidip oy verdik ama kılıçdaroğluna oy verenler yeter ki rte gitsin diye verdi.
Bu kadar yalanı ararda nasıl ekliyorsunuz pes yani

Değme yarama yaaa😔 royal canin fit 32 kullanıyorum, 10 gün önce 4 kilosunu 630 liraya aldım, purina gourmet gold konservenin 6 tanesine 160 lira verdim yanında, şaka gibi
Çünkü maalesef devlet bizi zengin gördüğü için mamalardan %18 KDV alıyor. Kedilerimden biri kronik nefes darlığı yaşıyor market maması alamıyorum, sokak hayvanlarına devletin bakması gerekirken onun da sorumluluğunu insanlar aldı sıkıntı büyük:(

O zaman şunu söyleyeyim HERSEY ÇOK GÜZEL OLACAK..........

Back