- 17 Ocak 2020
- 28.102
- 1
- 40.834
- 598
Müslüman olunmuyor mu yalan atınca diyen sensinSanki ben bahsediyorum ,bahsedene yazsana önce
2 tane kesip dagiticaz Allah nasip ederse herkese nasip etsin rabbim.kimin ihtiyacı varsa kimse etsiz kalmasınÇok pahalı ya. Ben 1000 liraya mont aldım geçen sezon.
Kurban kesecek misiniz hanımlar?
Kafayı yiycem ya nasıl çalışıyor bu kafalar ,kadın önce bana diyor yalan soyluyosun bu nasıl Müslümanlık diye,ben de cevap veriyorum.O açıyor din ile ilgili muhabbeti.Müslüman olunmuyor mu yalan atınca diyen sensin
Bahseden değil
Aşk olsun bizim sesli gülmemizi bile istemiyorsunuz kendiniz dans renk
Çocukluktan beri yokluk çekmedim mutlumuydum bu durumdan hayir çok üzülürdüm arkadaşlarıma cevremde gördüğüm insanlara babamın bana verdiği harçlıkları arkadaslarima dagittigimi hatırlıyorum rahmetli babaannem Rus benim .Rusya' ya her gidişleri de koliler dolusu oyuncak getirirdi oyuncağı olmayan çocuklar sevinsin diye böyle. Böyle ailede yetiştim biliyormusun herkes herşeyi alabilsin kimse aç kalmasın diye canla başla savasirim hâlâ bunu övünmek için asla söylemiyorum.cocuklar hep gülsün üzülmesin istiyorum ağlamasin istiyorum. Rabbim inşallah herkese bolluk bereket versin.Yok kuzum manav mahallenin adamıydı, amca derdim. Verirdi elbet. Ama işte gurur yapardı babam.
Ha şimdi kilo kilo oluyor evde meyve. Evde çocuk falan da yok ki iştahla yiyen olsun, bazen küfleniyor bile.
Çocukken iştah farklı oluyor. Çikolataya cipse de düşkündüm. Şimdi ikisini de canım istemez. Bazı şeyler çocukken anlamlı.
Markette pazarda para ola ola çocuğun istediğini almayanlara uyuz olurum hep. O çocuk şimdi yemek istiyor, on sene sonra hevesi kalmayacak zaten.
İpek iddia etmiyorum Kilicdaroglu gelseydi Apo çıkacaktı dediniz?Bunu kanıtlayin.Siz böyle her kafanıza eseni yalan yanlış demeden paylaşıp herkesin de bu yalana göz yumacagjni mı sanıyorsunuz?Siz bir yalancısınız.Yalan söylediğimi iddia eden sizsiniz.Muslumanlikla bagdastiran da ,pırıl pırıl tertemiz
Demirtas kısmı doğru mu yani,öyle ise yarı yarıya yalancıyım iyi hadi yine iyiyimİpek iddia etmiyorum Kilicdaroglu gelseydi Apo çıkacaktı dediniz?Bunu kanıtlayin.Siz böyle her kafanıza eseni yalan yanlış demeden paylaşıp herkesin de bu yalana göz yumacagjni mı sanıyorsunuz?Siz bir yalancısınız.
Genelleme yapmayi sevmem ama arap milleti bizim turk milletine bakarak pislerTurk’ler kendi vatanlarinda multeciler tarafindan katlediliyorken su sozleriniz gercekten sasirilasi.
Ilkokul donemizle su an ki donem bir mi? Saga baksan suriyeli sola baksan afgan arkaya baksan pakistanli onune baksan bangladesli.
Anlatmak istedigim bu insanlar bir vizeye veya sinava tabi olmadan geliyorlar ulkemize.
Ustlerde yazdim hangi yollardan gectigimi. 5 yil sonra vatandaslik almak icin Queen’e yemin edecegim hatta, yoksa vermiyorlar.
Muletcilerin entegrasyon sorunu var bunu inkar edemezsiniz.
Bugun allah korusun cocugunuza bir sey yapsalar hakkinizi arayamazsiniz. O kadar rahatlar ki biz gitmiyoruz SIZ gideceksiniz diyorlar hic utanma yok.
Bana gelipte multecileri savunmayin, ben multeci degilim alnimin akiyla parami verip evraklarimi teslim edip dil sinavindan gecip geldim geldiysem. Burada haliyle ingilizce konusuyorum. Sosyal yasantiya ayak uydurup suc islemiyorum.
Beni onlarla bir tutabilir misin simdi?
Demirtasi adil bir şekilde tekrar yargılanacağıni soyledi.Yalancisiniz arsız bir yalancı.Yuzunuz de kızarmıyor yazık ,gözardısiniz.Hadi selametle.Demirtas kısmı doğru mu yani,öyle ise yarı yarıya yalancıyım iyi hadi yine iyiyim
Bay bayDemirtasi adil bir şekilde tekrar yargılanacağıni soyledi.Yalancisiniz arsız bir yalancı.Yuzunuz de kızarmıyor yazık ,gözardısiniz.Hadi selametle.
Atar mısın görmemiş olabilirimOnedio bir video yapmış izleyip izleyip gülüyorum
Evet en buyuk sorunlari yasadiklari ulkeye ayak uyduramamalari, ben turklerin oldugu tarafta yasamiyorum onlar zaten yeni bir turkiye kurmuslar orada hep kendi insaniyla muhatap oluyorlar.Genelleme yapmayi sevmem ama arap milleti bizim turk milletine bakarak pisler
En pisleride suriyeliler
Yasadigim ulkede, fasli, cezayirli, tunuslu cok var suriyeli az sayida .. ama suriyeliyi gorunce gercektende digerlerine bakarak ciddi anlamda ayirt edebiliyosunuz
Topluma ayak uyduramamis olmasindan, giyim tarzindan, hareketlerinden en cokda paspal olmalarindan cok itici bi millet .
KesinlikleBunların tamamı kaybetmenin ... acısı...
Saygısız ,egoist, yarı cahil bu güruh, kendilerini böyle teselli ediyor...
Süleyman Soylu Türkiye tarihinin en çalışkan,mert iç işleri bakanıdır... Teröristler fareleri deliklerinden çıkamıyor bana bu yetiyor... Ya neyse keyfim inanılmaz yerinde yine ooooohhhh sefam olsun,en kötü günümüz böyle olsun.... Yaptım kahvemi mis gibi baharın tadını çıkarıyorum... Tavsiye ederim cvp vermeye gerek duymayın gerek yok
Bazı Arap ülkeleri nden buraya tatile gelirler benim bir rehber olarak en şikayet aldığım gruptur bu insanlar. Ama encok parayı harcayan da onlar. En çok kavgayı gürültüyü çıkaran onlar havaalanında ilkelerinden gelirken orda ne giyiyor sa öyle gelirler önce garip gelir sana yarım saat sonra kıyafetler çıkar peceler örtüler çıkar çok iyi giyimli bakımlı hanımlara dönüşürler özgürce yasayabildigimiz yer diyorlar tatil beldelerine Amerika'da fazla böyle göremezsiniz.gercekten otellerden şikayet alırdım odaları fena girilmiyor diye. Tatil biter havaalanına giderken tekrar örtüler peceler takılır öyle giderler ülkelerinde öyleler. Ama su gibi para harcarlarGenelleme yapmayi sevmem ama arap milleti bizim turk milletine bakarak pisler
En pisleride suriyeliler
Yasadigim ulkede, fasli, cezayirli, tunuslu cok var suriyeli az sayida .. ama suriyeliyi gorunce gercektende digerlerine bakarak ciddi anlamda ayirt edebiliyosunuz
Topluma ayak uyduramamis olmasindan, giyim tarzindan, hareketlerinden en cokda paspal olmalarindan cok itici bi millet .
Sen gözardı edersen ustune kim gidecekDemirtasi adil bir şekilde tekrar yargılanacağıni soyledi.Yalancisiniz arsız bir yalancı.Yuzunuz de kızarmıyor yazık ,gözardısiniz.Hadi selametle.
Evet en buyuk sorunlari yasadiklari ulkeye ayak uyduramamalari, ben turklerin oldugu tarafta yasamiyorum onlar zaten yeni bir turkiye kurmuslar orada hep kendi insaniyla muhatap oluyorlar.
Bu tarafta daha cok siyahi-beyaz karisik var. Ama entegrasyon sorunlari yok.
Dediginiz gibi bakinca bile belli oluyor gercekten.
İngiltere'de bir çok kesimden insan var daha çok hindistan li olup İngiliz vatandaşı olan çok var .dediğin doğru valla. Ben iskocyaya gittim arkadaşım orda yaşıyor iskocla evli.iskocyada da çok türk kardeşimiz varEvet en buyuk sorunlari yasadiklari ulkeye ayak uyduramamalari, ben turklerin oldugu tarafta yasamiyorum onlar zaten yeni bir turkiye kurmuslar orada hep kendi insaniyla muhatap oluyorlar.
Bu tarafta daha cok siyahi-beyaz karisik var. Ama entegrasyon sorunlari yok.
Dediginiz gibi bakinca bile belli oluyor gercekten.
Sadece 1 tane turk var birbirimizi gorunce selamlasiyoruz o kadarSizin tarafta eş dost edınebıldınız mı
Evet hindistanlilar cogunlukta, cogu zaten kucukken gelmis ingiliz aksani ile konusuyorlar.İngiltere'de bir çok kesimden insan var daha çok hindistan li olup İngiliz vatandaşı olan çok var .dediğin doğru valla. Ben iskocyaya gittim arkadaşım orda yaşıyor iskocla evli.iskocyada da çok türk kardeşimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?