• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bugün biri yazmış çocuğum kuşbaşı et istedi.bir avuç et 180tl idi alamadım dedi.bu çocuğun istediği en temel besini alamamak çok ağır bişey ya.
Çocuklukta yokluk çekmeyen bilemez ya. Ben de eriğe düşkündüm çocukken. Babamın işleri kötüye gitmişti, manavın önünde ağlayıp rezil etmiştim adamcağızı. :(

Yok,zengin akpli komşular keserse psy getirir herhalde🤭.
Bence kimse kimseye et dağıtmaz bu bayram. Kesenler de buzdolabı poşetine pay edip derin dondurucuya basar.
Benim yengem öyle yapardı ezelden beri. :KK53: Herkes kınardı kadını kimseye et vermiyor diye. Meğer reis gemisinin kaptanıymış, yürüttü gemiyi valla. Bir evi bir arabası var, 30 sene önce düğünde takılan bilezikleri de duruyor. Bundan sonra idolüm yengem. Şimdi bu bayram da eti buzluğa depolar, bir sene yerler onu. :KK53:

Benim umrumda değil, en başta teyzelerim, durumlari iyi değil sürekli şikayet ediyorlar. Kahkahalarla kutladılar, pahalı desin bir şeye hele, alamıyorum desin hele, acirsam namerdim.
Benim anne tarafım yoksul, dayım ablalarının sırtından geçindi bunca sene. Hele büyük teyzem buna bir daire parası harcamıştır. Yarınlar yokmuşçasına bir sürü çocuk yaptı, onlara bile bakan ablaları oldu. Babam da yumuşak karınlıydı dayanamazdı. Babam vefat edince ailenin hesap kitap para işlerine ben baktığım için artık ucundan bile koklatmıyorum. Anneme de verdirtmiyorum. Para kesildi diye şimdi bizle konuşmuyor. Dayım da evlere şenlik, bir gün sokak röportajlarında dayıma rastlayacağım diye ödüm kopuyor zaten.

Köpek manav veremedi mi iki üç tane 🥺
Yok kuzum manav mahallenin adamıydı, amca derdim. Verirdi elbet. Ama işte gurur yapardı babam.
Ha şimdi kilo kilo oluyor evde meyve. Evde çocuk falan da yok ki iştahla yiyen olsun, bazen küfleniyor bile.
Çocukken iştah farklı oluyor. Çikolataya cipse de düşkündüm. Şimdi ikisini de canım istemez. Bazı şeyler çocukken anlamlı.
Markette pazarda para ola ola çocuğun istediğini almayanlara uyuz olurum hep. O çocuk şimdi yemek istiyor, on sene sonra hevesi kalmayacak zaten.

Back