- 10 Kasım 2020
- 8.018
- 67.070
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın ucuz at eti peşinde koşacak, şimdilik kahvesini içsin. Bunların genel özelliği zaten, iletiden koca koca kadınlar story gibi kullanıp sürekli ayar veriyor, laf sokuyor hiç kendilerine bir uzaktan bakmadan.Ya pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz?Bu ozguvenin kaynağı nedir Allah aşkına?Yarı cahil falan gerçekten komiksiniz,aynı iç işleri bakanı gibi.
Ölümüne RTE diyen kuzenim fahiş fiyat artışı sebebiyle sene sonunda oğlunu kolejden alıp devlet okuluna verecekmiş durun daha yeni başlıyoruz aldım elime kahvemi bekliyorum
O degil de Müslüman olunca yalan söylenmiyor mu ne oluyorum ateist mi
RTE İslam güncellenmeli bunu bilmeyecek kadar aciz bunlar demişti bizden için dinlemedin mi o konuşmayıKul hakkına girmek en büyük günah diye biliyoruz,bunlara güncelleme mi gelmiş?
Benim çevremde de özel okullardan çok kayıt alan var. Bir de borç harç yüzünden evini barkını satan çok insan var.Ölümüne RTE diyen kuzenim fahiş fiyat artışı sebebiyle sene sonunda oğlunu kolejden alıp devlet okuluna verecekmiş durun daha yeni başlıyoruz aldım elime kahvemi bekliyorum
Yoksa yalan söylemek yemek içmek gibi girla.RTE İslam güncellenmesi bunu bilmeyecek kadar aciz bunlar demişti bizden için dinlemedin mi o konuşmayı
Daha iki üç hafta olmadı sanirim
Belki çocuk yapmamakla iyi ettik kuğu, biraz daha bekleyelim bakalım ne olacakBenim çevremde de özel okullardan çok kayıt alan var. Bir de borç harç yüzünden evini barkını satan çok insan var.
Benim umrumda değil, en başta teyzelerim, durumlari iyi değil sürekli şikayet ediyorlar. Kahkahalarla kutladılar, pahalı desin bir şeye hele, alamıyorum desin hele, acirsam namerdim.Size acıyanın! Umarım zamanla yumuşamam.
Eki Görüntüle 3254802
Benim bir arkadaşım vardi,ilk orta özelde okudu çocuk.Liseyi devlette okuyor,eee neden devlete verdin dedim.Amannn özeller tirt dedi.Benim çevremde de özel okullardan çok kayıt alan var. Bir de borç harç yüzünden evini barkını satan çok insan var.
Halis halis,ben dün birine et 1000 lira olacak dedim.Amma da boğazına düşkünsün dedi.İsterse 1500 olsun ohhhh ohhhh.1 kg bonfileyi 700 liradan satıyorlarmış Ekşide gördüm. Halis mi bu ya?
ateş hattında merhamet olmaz zalime merhamet eden zulme ortaktırSize acıyanın! Umarım zamanla yumuşamam.
Eki Görüntüle 3254802
Evet 2 evim var. 2 arabam var. Giyecek elbiselerim ve çocuklarıma yedirip giydirecek imkanım var. Eşimin iş yerinde çalıştırdığı elemanları var hepsinin sigortası hiçbir şekilde aksamadan yatar ve aylıkları tam gününde verilir. 2.iş yeri açmaya çalışıyoruz. Bizim apartmanda oturan ve RTE ye oy verdiklerine emin oldugum yan ve üstte de 2 komşum var onlar da RTE'ye oy verdiler. Onlarda da geçim sıkıntısı yok. Aynı şekilde özel okullara giden çocukları var.Yazıklar olsun bu insanlara.
Afedersin totosuna giyecek donu yok , çoluk çocuğuna yedirecek giydirecek bir şeyi yok , barınacak evi yok , deyim yerindeyse açlıktan nefesi kokuyor , kalkmış RTE diyor .
Haktır size müstehaktır .
Bugün biri yazmış çocuğum kuşbaşı et istedi.bir avuç et 180tl idi alamadım dedi.bu çocuğun istediği en temel besini alamamak çok ağır bişey ya.1 kg bonfileyi 700 liradan satıyorlarmış Ekşide gördüm. Halis mi bu ya?
Muhtemelen eşi aldatinca da 'aslında iyi bir insan mükemmel bir baba' veya Kemal'in yapmaz diyen o guruhta sizdenBunların tamamı kaybetmenin ... acısı...
Saygısız ,egoist, yarı cahil bu güruh, kendilerini böyle teselli ediyor...
Süleyman Soylu Türkiye tarihinin en çalışkan,mert iç işleri bakanıdır... Teröristler fareleri deliklerinden çıkamıyor bana bu yetiyor... Ya neyse keyfim inanılmaz yerinde yine ooooohhhh sefam olsun,en kötü günümüz böyle olsun.... Yaptım kahvemi mis gibi baharın tadını çıkarıyorum... Tavsiye ederim cvp vermeye gerek duymayın gerek yok