• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Size acıyanın! Umarım zamanla yumuşamam.
IMG_6426.jpeg

Ya pardon da siz kendinizi ne sanıyorsunuz?Bu ozguvenin kaynağı nedir Allah aşkına?Yarı cahil falan gerçekten komiksiniz,aynı iç işleri bakanı gibi😃.
Yarın ucuz at eti peşinde koşacak, şimdilik kahvesini içsin. Bunların genel özelliği zaten, iletiden koca koca kadınlar story gibi kullanıp sürekli ayar veriyor, laf sokuyor hiç kendilerine bir uzaktan bakmadan.

Son düzenleme:
Ölümüne RTE diyen kuzenim fahiş fiyat artışı sebebiyle sene sonunda oğlunu kolejden alıp devlet okuluna verecekmiş🌝 durun daha yeni başlıyoruz aldım elime kahvemi bekliyorum👌
Benim çevremde de özel okullardan çok kayıt alan var. Bir de borç harç yüzünden evini barkını satan çok insan var.

Yazıklar olsun bu insanlara.
Afedersin totosuna giyecek donu yok , çoluk çocuğuna yedirecek giydirecek bir şeyi yok , barınacak evi yok , deyim yerindeyse açlıktan nefesi kokuyor , kalkmış RTE diyor .
Haktır size müstehaktır .
Evet 2 evim var. 2 arabam var. Giyecek elbiselerim ve çocuklarıma yedirip giydirecek imkanım var. Eşimin iş yerinde çalıştırdığı elemanları var hepsinin sigortası hiçbir şekilde aksamadan yatar ve aylıkları tam gününde verilir. 2.iş yeri açmaya çalışıyoruz. Bizim apartmanda oturan ve RTE ye oy verdiklerine emin oldugum yan ve üstte de 2 komşum var onlar da RTE'ye oy verdiler. Onlarda da geçim sıkıntısı yok. Aynı şekilde özel okullara giden çocukları var.

Çevremde de RTE ye oy kimsenin durumu sizin bahsettiğiniz gibi açlıktan nefesi kokmuyor hepsi de gayet bilgili efendi insanlar.

Böyle sürekli giyecek donumuz yok diyenler yok mu çevremde var onların durumu bizden daha iyi işte onlar kk ya verip doymayanlar....

Bunların tamamı kaybetmenin ... acısı...
Saygısız ,egoist, yarı cahil bu güruh, kendilerini böyle teselli ediyor...
Süleyman Soylu Türkiye tarihinin en çalışkan,mert iç işleri bakanıdır... Teröristler fareleri deliklerinden çıkamıyor bana bu yetiyor... Ya neyse keyfim inanılmaz yerinde yine ooooohhhh sefam olsun,en kötü günümüz böyle olsun.... Yaptım kahvemi mis gibi baharın tadını çıkarıyorum... Tavsiye ederim cvp vermeye gerek duymayın gerek yok♥️♥️
Muhtemelen eşi aldatinca da 'aslında iyi bir insan mükemmel bir baba' veya Kemal'in yapmaz diyen o guruhta sizden

Back