- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.236
- 468
Ülkece vejetaryen oluruz diyecektim aklıma sebze fiyatları geldiHalis halis,ben dün birine et 1000 lira olacak dedim.Amma da boğazına düşünsün dedi.İsterse 1500 olsun ohhhh ohhhh.
Çok pahalı ya. Ben 1000 liraya mont aldım geçen sezon.Halis halis,ben dün birine et 1000 lira olacak dedim.Amma da boğazına düşünsün dedi.İsterse 1500 olsun ohhhh ohhhh.
QueenAile (teyzeler) grubundan ayrılma sebebim >> Eki Görüntüle 3254810
Çocuklukta yokluk çekmeyen bilemez ya. Ben de eriğe düşkündüm çocukken. Babamın işleri kötüye gitmişti, manavın önünde ağlayıp rezil etmiştim adamcağızı.Bugün biri yazmış çocuğum kuşbaşı et istedi.bir avuç et 180tl idi alamadım dedi.bu çocuğun istediği en temel besini alamamak çok ağır bişey ya.
Yok,zengin akpli komşular keserse psy getirir herhaldeÇok pahalı ya. Ben 1000 liraya mont aldım geçen sezon.
Kurban kesecek misiniz hanımlar?
Otlar da ucuz değil ki be kuzum.Balkona bol bol edeceğiz artikÜlkece vejeteryan oluruz diyecektim aklıma sebze fiyatları gelditosbikin tavsiyesi iyi ya ot toplayıp yemeye devam.
AlfaAile (teyzeler) grubundan ayrılma sebebim >> Eki Görüntüle 3254810
Allah Allah cepleri doldurulmuyo mu ki bunun, niye gecinemiyor ?Benim bir arkadaşım vardi,ilk orta özelde okudu çocuk.Liseyi devlette okuyor,eee neden devlete verdin dedim.Amannn özeller tirt dedi.
Biz danayı (yavruyu) 4500 e aliyorduk ROSA1 kg bonfileyi 700 liradan satıyorlarmış Ekşide gördüm. Halis mi bu ya?
Biz birkaç senedir onun yerine başka yardımlar yapıyoruz ama asgari ücretle geçinen bi tanıdığım bir senedir para biriktiriyor kesmek için.Çok pahalı ya. Ben 1000 liraya mont aldım geçen sezon.
Bence kimse kimseye et dağıtmaz bu bayram. Kesenler de buzdolabı poşetine pay edip derin dondurucuya basar.Yok,zengin akpli komşular keserse psy getirir herhalde.
Benim anne tarafım yoksul, dayım ablalarının sırtından geçindi bunca sene. Hele büyük teyzem buna bir daire parası harcamıştır. Yarınlar yokmuşçasına bir sürü çocuk yaptı, onlara bile bakan ablaları oldu. Babam da yumuşak karınlıydı dayanamazdı. Babam vefat edince ailenin hesap kitap para işlerine ben baktığım için artık ucundan bile koklatmıyorum. Anneme de verdirtmiyorum. Para kesildi diye şimdi bizle konuşmuyor. Dayım da evlere şenlik, bir gün sokak röportajlarında dayıma rastlayacağım diye ödüm kopuyor zaten.Benim umrumda değil, en başta teyzelerim, durumlari iyi değil sürekli şikayet ediyorlar. Kahkahalarla kutladılar, pahalı desin bir şeye hele, alamıyorum desin hele, acirsam namerdim.
Hisse başı 16 bin bu sene.Çok pahalı ya. Ben 1000 liraya mont aldım geçen sezon.
Biz danayı (yavruyu) 4500 e aliyorduk ROSA
Dört beş gün önce aldık yine...
Tanesi 35 bine aldik
Biz de bu bayram kesmiyoruz sanırım. Valla gücümüz yetmez ne yalan söyleyeyim.Biz birkaç senedir onun yerine başka yardımlar yapıyoruz ama asgari ücretle geçinen bi tanıdığım bir senedir para biriktiriyor kesmek için.
Sanki ben bahsediyorum ,bahsedene yazsana önceBunun cevabi Müslümanlığın kitabında canım bize ne soruyorsun
'Kalplerinde hastalık vardır. ' diyor gerisini aç sen oku
Dinden bahsetmek yasaktı sitede
Yalan söylediğimi iddia eden sizsiniz.Muslumanlikla bagdastiran da ,pırıl pırıl tertemizYalan söylemenizin bahanesi bu mu?
Sıksak bu sene de çıkardı bir hisse bizden de. Ama bu derece zorlamayı gözüm yemiyor şahsen Swan.Hisse başı 16 bin bu sene.
Evet ama sadece kendimeÇok pahalı ya. Ben 1000 liraya mont aldım geçen sezon.
manav veremedi mi iki üç taneÇocuklukta yokluk çekmeyen bilemez ya. Ben de eriğe düşkündüm çocukken. Babamın işleri kötüye gitmişti, manavın önünde ağlayıp rezil etmiştim adamcağızı.
Yok kuzum manav mahallenin adamıydı, amca derdim. Verirdi elbet. Ama işte gurur yapardı babam.Köpek manav veremedi mi iki üç tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?