• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bacımsu ben bir video izledimdi Pakistan'da geçiyor olay. İki tane genç kız çarşıdalar yanlarında erkek yok.
Bir anda çevrelerini erkekler kaplıyor, böyle daireye alıyorlar kızları. Sonra da hani bizde kapalı sebze pazarları olur ya hani? Heh onun gibi bir şeyin içine sürüklüyorlar. Ama çok fazla erkek var, neredeyse tüm çarşı ahalisi. Meğer böyle yapıp toplu tecavüz ediyorlarmış. Ben anlam verememiştim.
Maalesef böyle şeyleri var onların.belki hatırlarsınız erkek çocuğu otobüs olayını.bunu çok normal görüyorlar hakları olduğunu düşünüyorlar.

Hepsi laf kalabalığı? Afganlar ve pakiler görünmez gibi davranıyorlar. Ama bir okadar da toplum suçlu. Verme abi bir bardak su peşinden sülale çağıracağına 3 güne geri döner
Ee vermesinler tabii ki. Neden daire veriyorsun mesela? On tane Afgan herif bir araya geliyor, asgari ücretin biraz altı alsalar hepsi para kazansa ki vasıfsız iş gücü bunlarla doldu; 20 bine çıkan kirayı ödeyebilirler. Zaten talep çok fazla, kiralık ev kıtlığı var, barınma krizi yaşıyoruz; bizim gariban anne baba ve çocuklardan oluşan Türk aile o kirayı veremiyor. Nasıl versin? Karı koca çalışırsa canhıraş. Barınan adam çalışan adam tabii ki gitmez. Koloni gibi yaşıyorlar.

83937938338 yıldır akp belediyesi tarafından yönetilen ve son seçimde %70 oy alan memleketim Malatya'nın bugün hali buymuş! Adamlar çalışmalarının karşılığında alıyorlar o oyları ne sandınız 🧿

Eklentiler

• IMG_20230529_222904.jpg
    IMG_20230529_222904.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 62
Göndereceğini söyledi çünkü
kılıçdaroğlu ustune başa basa basa söylediya gondericez diye hani ümit özdağ zaten kilicdaroglunu mülteciler gidecek diye seçtiği hanı izlemedinmi diger kanallarin tam tersi soylemesi normal hadi gectim onu sayin erdogan gondereme,sin diye kizdiya kilicdarogluna

Amaaan Borellus bacım, yukarıda savunan hanımlar daha bir kere muhatap olmuşlar mı acaba bu tiplerle?
Ben çalıştım, gördüm içini dışını. Daha da bir şey demiyorum.
Savundukları da yok ha. Gitsinler istiyorlarmış, göndereceğim demiş reisleri sözde. Göndermezse de kılıf hazır: Biz de yapıyoruz, onlar yapınca ne olur?

Yok olmasın da,chp seçmeni diyor ya kadına saygı yok diye ondan belirtmek istedim.
Asıl lgbt ye destek vermek kadına saygısızlık bence.
Neden kadinlara saygısizlik ? Kocalari elinden gider diye mi🤣
Onu da lgbtlilerin d..tunde en cok gezen evli erkeklere soracaksınız

Ulkelerinde serbest dolasamayan turkiye ye geliyor birde onlar var

83937938338 yıldır akp belediyesi tarafından yönetilen ve son seçimde %70 oy alan memleketim Malatya'nın bugün hali buymuş! Adamlar çalışmalarının karşılığında alıyorlar o oyları ne sandınız 🧿
Kutlama yaptılar ya aklım almadı.
Onca insanın kanı yerde kalmışken,sahtekarların yaptığı binaların altında ezilip yok olmuşken ve bir kişiye dahi yargı hesap sormamışken kutlama yaptılar. Şimdi ben bu insanlara ne diyeyim?

"Ak partiden önce İstanbul çöplük yuvasıydı yavvv" diyenler gelip şu fotoğrafa iyice baksınlar, burada en ufak yağmurda insanların çadır ve konteynerlarını su ve çöp basıyor!

Bunları Türkler ile takas edersek bize yalvarırlar nolur geri alın, gerekirse 2 katı Türk gönderin diye, iddiaya giren varsa gelebilir.😂
Öyle bir şey olmaz ne yazık ki😬

İşte o yüzden bu mazlum edebiyatına gerek yok. Zulme uğrayan başka, kaçan başkadır. Mazlum dediğin ülkesinde durup zulme uğrayandır. Irkçılık meselesi değil bu. Kimseyi ülkemize kayıtsız şartsız kabul edemeyiz. (nokta)
Kadınlar, çocuklar, yaşlılar, hasta bakıma muhtaç ve engelliler alınabilirdi ama röportajdaki erkekler ülkeleri ve çocuklarının geleceği için mücadele edebilecek sağlamlıktalar.

Dediğiniz gibi zulüm başka bir şey ki, afganlar madem Taliban var zulüm var neden çocuklarını eşlerini analarını bacılarını bıraktı?
Zulüm bir tek erkeklere miydi? Kaldı ki bizim insanımız Kurtuluş Savaşında kadın erkek çoluk çocuk demeden mücadele etti değil mi? Allah muhafaza bugün benzer şeyler yaşansa yine hepimiz vatan için mücadele ederiz.

Öyle röportajlar var ki insan kızıyor, bazısı çok pişkince sınır dışı edileyim ne olmuş yine gelirim diyor, bulamadım o röportajları bulsam ekleyeceğim, hepsi kayıt altında olsa, kanunlara göre, bizim topluma göre yaşasalar zaten kimse huzursuz olmaz.

Ben Avrupa’yı bilmem ama Avrupa’ya kabul edilen mülteciler hemen böyle elini kolunu sallaya sallaya topluma katılabiliyor mu?
Kayıtsız topluma entegre edilmeden Avrupa’da yaşayan mülteci var mı?
Herkes kendi ana dilini konuşabilmeli elbette ama gittiği Avrupa ülkesinde dil öğrenmeden yaşayabiliyorlar mı mesela?

Benim yaşadığım bölgeye Rusya Ukrayna savaşı sonrası iki ülkeden de insanlar geldi Ege diye, İngilizler de vardı zaten, son 2 yıldır Afrikalılar da var, buraya adapte olmak için Türkçe öğreniyorlar, bir kısmı henüz tam konuşamıyor ama Türkçeyi anlıyor, belki sizlere ters gelecek ama nasıl ki ben Avrupa’ya yerleşsem onların dillerini öğrenmek zorundaysam, ülkeme yerleşen İngiliz de olsa Afgan da olsa Suri de olsa benim dilimi öğrensin isterim.

Kusura bakmasınlar yine biraz ters karşılanabilir lakin yurtdışında yaşayan ülkem insanı elbette sürekli maruz kaldığı dile daha aşinadır ağzı o dile kayar ama Türkiye’ye geldiklerinde bana direkt Almanca Fransızca İngilizce konuşmalarını garipsiyorum, ikaz da ediyorum sen bu ülkenin insanısın ülkene gelmişsin karşısında konuştuğun insan senin ülkenin insanı, Türkçeyi de biliyorsun bana niye nayn davut diyorsun, aynen zıvaynen mi diyeyim ne diyeyim sana🤷‍♀️

Lgbt ye takılmış insanlar bugün sayın erdoğan yine secim otobüsünden seçmene seslenirken soyledi kk yi yuhaladılar ahh ya inanmışlar buna icim acıdı kk ya ya adamı suçlandıkları konu kalmadi uzun zamandir lgbt yoktu simdi o cıktı ortaya🙁🙁🙁🙁

Savundukları da yok ha. Gitsinler istiyorlarmış, göndereceğim demiş reisleri sözde. Göndermezse de kılıf hazır: Biz de yapıyoruz, onlar yapınca ne olur?
Reisleri 10 şey söylüyor, 8’inin doğruluğu yok, 1’i şüpheli, 1’i hasbelkader doğru. Üstüne basa basa göndermeyeceğiz de dedi, kulaklarımla duydum onu ne yapacağız?

Kutlama yaptılar ya aklım almadı.
Onca insanın kanı yerde kalmışken,sahtekarların yaptığı binaların altında ezilip yok olmuşken ve bir kişiye dahi yargı hesap sormamışken kutlama yaptılar. Şimdi ben bu insanlara ne diyeyim?
Dün biz oy kullanmak için gittik dönüşte konvoyun içine düştük çıkamadık şehirden🙄 her yer viraneye dönmüş, yıkılan yepyeni binalara imar veren de imara açan da yine bu iktidar partisi! Yazacak çok şey var ama ne diyelim🙄

Ya yemin ediyorum bazıları kendi insanından daha fazla değer veriyor bunları.Ensarmis,din kardesiymis falan.Eee biz de Kilicdar'a oy verdiğimiz için adımız teröriste çıktı.Ümit Özdag kısa bir film çekmişti bunlarla ilgili,o bir gün gerçek olacak malesef.Bu ülke kendi insanına bile yetenezken daha şimdiden 10 milyonu aşkın,ne olduğu belirsiz mülteci besliyor.Yetti canıma artık,kimseye laf anlatamıyorum.
Sessiz istila;yasaklanmıştı en son.

Bugün haberturkte koca kirmizi pontolrla geçtiler başlık cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan : 1000.000 suriyeli evine gidiyor.

Ee 20 yıl da neyin düzelmesini bekliyorsunuz o zaman?Öncesinde yapılanları toparlamak anca bu kadar oluyor demek ki
Hiçbirşey toparlanmadı, toparlı olan herşey dağıldı, tarikatlar baş gösterecek neredeyse imtiyazlı hale geleceğiz siz hangi rüyadasınız?

Lgbt ye takılmış insanlar bugün sayın erdoğan yine secim otobüsünden seçmene seslenirken soyledi kk yi yuhaladılar ahh ya inanmışlar buna icim acıdı kk ya ya adamı suçlandıkları konu kalmadi uzun zamandir lgbt yoktu simdi o cıktı ortaya🙁🙁🙁🙁
Ya bu okadar canımı sıktı ki.diğer söylenen bir sürü şeylerle.tekrar tekrar yazmak istemiyorum.

Giden gitti. Arama motorları Şirinevler P*sif Hayd*r, Tramessi Sib*l ile dolu değilse hiçbir şey bilmiyorum. Siz o kelli felli dayıların sosyal medya kullanmayı bilmeyenlerine denk gelin hele: Ayet paylaşıyor, hayırlı cumalar mesajı veriyor buraya kadar güzel, LGBT’ye lanet okuyor, ee tamam neyse klasik diyorsunuz; bir sonraki mesajı gülüm memişlerini yiyem oluyor yazdığı kişi de tramessi.

Son düzenleme:
Back