• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Ya diyorlar ki bizim insanımız yapmıyor mu, önceden çok güvenliydik. Kültür denen bir şey var, bu herifler bunu kötülük olarak bile görmüyor yahu, bunu anlatamıyoruz ki.
Ya yemin ediyorum bazıları kendi insanından daha fazla değer veriyor bunları.Ensarmis,din kardesiymis falan.Eee biz de Kilicdar'a oy verdiğimiz için adımız teröriste çıktı.Ümit Özdag kısa bir film çekmişti bunlarla ilgili,o bir gün gerçek olacak malesef.Bu ülke kendi insanına bile yetenezken daha şimdiden 10 milyonu aşkın,ne olduğu belirsiz mülteci besliyor.Yetti canıma artık,kimseye laf anlatamıyorum.

Amaaan Borellus bacım, yukarıda savunan hanımlar daha bir kere muhatap olmuşlar mı acaba bu tiplerle?
Ben çalıştım, gördüm içini dışını. Daha da bir şey demiyorum.
Bizde bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasında herkes ama çok yakında bu olaylar ve emlak krizi öyle bir seviyeye ulaşmak ki,kimse sokaklarda özgürce dolasamayacak😔.

Niloya'ya söylesene,artık bankalar ev ve araba kredisi vermiyor.Verse bile kimse ödeyemez zaten.Beni engelledi de🥲.
Beni de gözardı etmiş 💔 neymiş 'niye millete vatan için ot yeme tavsiyesi verirken sen togglarda geziyon' demişim😒 başka bir iletişimim olmadı çünkü kendisiyle, ama incindim🥲

Ya yemin ediyorum bazıları kendi insanından daha fazla değer veriyor bunları.Ensarmis,din kardesiymis falan.Eee biz de Kilicdar'a oy verdiğimiz için adımız teröriste çıktı.Ümit Özdag kısa bir film çekmişti bunlarla ilgili,o bir gün gerçek olacak malesef.Bu ülke kendi insanına bile yetenezken daha şimdiden 10 milyonu aşkın,ne olduğu belirsiz mülteci besliyor.Yetti canıma artık,kimseye laf anlatamıyorum.
Anlatamadık, bitti. Yaşayıp görsünler. Sonra yine kendi milletlerini kötüleyenlere inanıp yine oy versinler. Bardak 300 ml, boşalttığın 1 lt. 700 ml taşacak, ziyan olacak.

Bu seçimde en çok bundan bunaldım ya ben diyorum ki bu bardak kırık. Bana evet kırık dememek için camın tarihçesinden giriyor bardak malzemesinden çıkıyor ama bardak çatlak bile demiyor artık pes ettim ben.
Kayıtsız ne idüğü belirsizleri de savunmazsın yahu. Ben akşam korunaklı alanım dışına çıkamıyorum, ben bir yere arabasız gidemiyorum, sokak aralarında asla yürüyemem; araba yoksa taksi çeviriyorum, ben annemi babam vefat ettiğinden beri evde tek bırakırken aklım çıkıyor. Ne mecburiyetim var ya bunlarla yaşamaya, böyle korkularla yaşamaya? Böyle bir rezillik olabilir mi? Ortadoğu çöplüğü ettiler ülkeyi, bir de sanki ille de mecburmuşuz gibi tavırlar.

Halkın fikri sorulsun, referandum yapılsın. İstemiyoruz, bu kadar basit. Ülkeye dolduran bunlar, konut yapıp geri göndereceğiz diyen de bunlar. İyi ya İstanbul’da bir ilçeyi boşaltabilirlerse sevineceğiz(!)

Anlatamadık, bitti. Yaşayıp görsünler. Sonra yine kendi milletlerini kötüleyenlere inanıp yine oy versinler. Bardak 300 ml, boşalttığın 1 lt. 700 ml taşacak, ziyan olacak.
Eee reis onlardan çok yüklü bir miktarda para kaldırıyor Avrupa rahat etsin diye,gönderir mi hiç?Olan kendi halkına olacak,diyoruz işte çok büyük bir kriz kapıda,ben bu sefer market yağmalama olayları bekliyorum.

Duyanlara duymayanlara
Mültecilerin gitmesini biz de istiyoruz
Seçtik.diye buraya kazık.diksinler demiyoruz
Güzel kardeşim,seçtiğiniz insan açık açık mültecileri göndermeyeceğini söyledi.
Madem gitsinler istiyorsunuz,neden göndermeyene oy verdiniz?

Kayıtsız ne idüğü belirsizleri de savunmazsın yahu. Ben akşam korunaklı alanım dışına çıkamıyorum, ben bir yere arabasız gidemiyorum, sokak aralarında asla yürüyemem; araba yoksa taksi çeviriyorum, ben annemi babam vefat ettiğinden beri evde tek bırakırken aklım çıkıyor. Ne mecburiyetim var ya bunlarla yaşamaya, böyle korkularla yaşamaya? Böyle bir rezillik olabilir mi? Ortadoğu çöplüğü ettiler ülkeyi, bir de sanki ille de mecburmuşuz gibi tavırlar.

Halkın fikri sorulsun, referandum yapılsın. İstemiyoruz, bu kadar basit. Ülkeye dolduran bunlar, konut yapıp geri göndereceğiz diyen bunlar. İyi ya İstanbul’da bir ilçeyi boşaltabilirlerse sevineceğiz(!)

Hepsi laf kalabalığı? Afganlar ve pakiler görünmez gibi davranıyorlar. Ama bir okadar da toplum suçlu. Verme abi bir bardak su peşinden sülale çağıracağına 3 güne geri döner

Eee reis onlardan çok yüklü bir miktarda para kaldırıyor Avrupa rahat etsin diye,gönderir mi hiç?Olan kendi halkına olacak,diyoruz işte çok büyük bir kriz kapıda,ben bu sefer market yağmalama olayları bekliyorum.
E herkes yapıyor, ırkçılığa gerek yok 🤷🏻‍♀️ Milleti bıraktı, ümmete döndü reisleri. Biz kaldık ortada.

Back