• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Tmm burada da imam hatip öğrencileri su kuyusu açmak için para topluyor falan da Niloya Afrika'da yaşamıyor, o niye bu kadar mutlu? M Miana

Evet biscuits biliyorum. Benim 25 sene önce ilk yurtdışına çıktığım ülkeydi İngiltere. Ve hala Amerika’dan sonra en gelişmiş, medeni, saygılı ülke olarak aklımda yer etti. Havası kapalı olmasaydı yaşayabilirdim. Eskiden yurtdışını çıktığımda 2 hafta sonra memleket özlemi çeker, dönmenin yoluna bakardım. Artık kendimden önce düşünmem gereken 2 kız evladım var. Benim planım Teksas’ta yaşamak. Hayırlısı.
Haklisin Vatken, gercekten medeni ve saygililar. Havasina alistim artik ben, Antalya’dan gelmeme ragmen. Bu hafta guzeldi hava, ozellikle dun ve bugun. Bank holiday bir de, herkes disaridaydi. Guzel havanin keyfini cikardik biz de.

Umarim kizlarin icin en guzel karari verirsin, sana tesekkur edeceklerdir ileride.
Teksas hakkinda pek bilgim yok, gittiginiz yerde mutlu olun insallah.
Antalya cok cok guzel, ama Turkiye’de ki olaylar hic ic acici degil ne yazik ki..

Ben bir taraftanda iyiki kılıçtaroğlu kazanmadı diyorum.saldırmaya ve kudurmaya hazır bir kitle vardı.boşuboşuna kimbilir kaç insan ölecek yaralanacaktı.değer mi?boşver bu yönden bakmak lazım.o değişim zamanı bu zaman değil.
Bu cümlelerimi biraz daha açmak istiyorum beğenmeyenler olmuş.kılıçtaroğlu sürekli sakın sokağa kutlama için çıkmayın diyip duruyordu.sevincinizi evinizde yaşayın falan.cami imamının silahlanın çağrısı falan olunca artık muhaliflerde bizim elimiz armut mu topluyor.sende silah varsa bizde yok sanki gibi saçmalamaya başladılar.yani insan ister istemez endişeleniyor.tamam evet kaybettik ama belkide çıkabilecek bir kaostan döndük.bu şekilde düşünürsek belki biraz üzüntümüz azalır.avuntu işte.

Lgbt ye takılmış insanlar

MEŞCİD-DER var bu dernekte lgbtlilere ait ama diğer lgbtlilerden inanç olarak ayırıyorlar kendilerini😌

Giden gitti. Arama motorları Şirinevler P*sif Hayd*r, Tramessi Sib*l ile dolu değilse hiçbir şey bilmiyorum. Siz o kelli felli dayıların sosyal medya kullanmayı bilmeyenlerine denk gelin hele: Ayet paylaşıyor, hayırlı cumalar mesajı veriyor buraya kadar güzel, LGBT’ye lanet okuyor, ee tamam neyse klasik diyorsunuz; bir sonraki mesajı gülüm memişlerini yiyem oluyor yazdığı kişi de tramessi.
Arabayla özellikle gece şehirlerarası yol yaptınız mı? Yol kenarlarında dayılar ve travestilerle çok ilginç manzaralara denk gelebiliyorsunuz😵‍💫

Back