Ülkedeki tüm suçları sığınmacılar mı yapıyor demişim, bu mantığı nasıl kurdunuz? Ne idüğü belirsiz eğitimsiz, vasıfsız, sapkın yığınları doldurursanız sonuçlarına katlanırsınız. Benim toplumumda 10 kişiden 3 ise oran; o gelen ne idüğü belirsiz kaçaklardan 10 kişiden 7’si çürük. Ben toplumumda çürük sayısı artsın istemiyorum. Ne münasebet elin herifleri bir sırt çantasıyla sinek gibi ellerini ovuşturarak gelebiliyor benim ülkeme? Sonra elleri cinsel organlarında gece yarısı kızlarımızın peşine düşüyorlar. 10 tane Afgan bir evi tutuyor, ahır gibi kullanıyor.
Ben ve ailem kaç kuşaktır İstanbul’dayız, bu şehir hiçbir döneminde bu kadar rezil bir durumda olmadı. Biz hiçbir zaman bu kadar güvensiz hissetmedik. Annemizi evde tek bırakırken hiç endişelenmezdik. Sınırlar kevgir olmuş, gece taksisiz iki adım yürünmüyor; bir de sen diliyle hesap soruyor. Yaşamıyorsanız bunların bol olduğu ilçelerin son dakika haber sayfalarını takip edin bari, her gün birbirlerine kılıçla satırla dalıyorlar. Günde art arda storylerden 20 şiddet haberi izlersiniz. Hepsinde de ortak tema Suriyeli, Afgan.