• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Bunu afgan bir sapık tarafından öldürülen Ayşegülun babasına da söylesenize. Doğru düzgün ceza almayan sapiga..
Hadi Suriye sinir sayılır. Afgan paki erkeklerin burda ne işi var mantığınız alıyor mu?
Afganlar da küçük erkek çocuklarına tecavüz de çok yaygın.Düşündukce çıldıracak gibi oluyorum😡.

Niloya'ya söylesene,artık bankalar ev ve araba kredisi vermiyor.Verse bile kimse ödeyemez zaten.Beni engelledi de🥲.

Aa niye yıllık yüzde 60 a varan maliyet ile inmiş faiz !!! Ile alir aylık 40bin lira gibi rakamlara öderiz canım ne var!!

Mülteciler bunu ister ama avrupa ülkeleri mültecileri bizden almaz, Hollanda geçen sene Türkiye‘den gelen mültecileri kabulü askıya almıştı, yine yanılmıyorsam Hollanda olması lazım, ülkesine sığınan mültecileri sınır dışı etme kararı almıştı, sınır dışı edilmesine karar verilen mülteciler kendi rızalarıyla gitmezlerse zorla gönderilecekti ne oldu bilmiyorum.

Ne Afgan, Ne Suri hiçbiri kendi ülkesine dönmez, Türkiye de ilk tercihleri değil, bugün Avrupa hepsine gelin dese giderler bu da olmayacağına göre hayal aleminde yaşamayalım😵‍💫

Bir süre sonra mülteci sorunumuz daha da büyüyecek maalesef, sorun ülkemizde yaşıyor olmaları değil, sorun hepsinin kayıt altına alınmamış olması ve bizim toplumumuzda kanunlar ve nizamlar doğrultusunda yaşamaya zorunlu bırakılmamaları, büyük çoğunluğu kayıtlı bile değil.

Karısını çocuğunu kardeşini anasını bırakıp gelmiş, şimdi doğruya doğru bizim Türk erkeği bazı konularda duyarsız da olsa, karısını evladını zulmün içinde bırakmaz ama bunlar bırakıyor, Taliban dediklerinin en çok zulmü kadına değil mi? Karısı evladı için mücadele etmeyenin bizim ülkemizde ne işi var?

Bir diğeri :))) yoooook Suriye’de yasak var diyor, burada savaş olsa gidermiş, Avrupa alsa şimdi bile koşa koşa gider.

Bu biraz argolu ama çok rahat konuşuyor gönderilse de geleceğini düşünüyor maalesef.

İşte o yüzden bu mazlum edebiyatına gerek yok. Zulme uğrayan başka, kaçan başkadır. Mazlum dediğin ülkesinde durup zulme uğrayandır. Irkçılık meselesi değil bu. Kimseyi ülkemize kayıtsız şartsız kabul edemeyiz. (nokta)

İşime bakıyorum zaten merak etmeyin.
Hümanizmin bu durumlarla ne alakası var anlamadım.Sadece erkekler mi mülteci,çocuklar kadınlar ne olacak?

Gelen Afgan ve Pakilerin hepsi erkek. Suriyeliye rahmet okur olduk. Biraz maruz kalırsanız bu hümanizminizden eser kalmayacak.

Bakın olayı neden carptiriyosunuz anlamıyorum da siz de onlarca şehidin annesine nasil hesap vereceksiniz?Şuan oylarımızla önde olmasak Öcalan ve demirtaş dışarıdaydi

Müneccim misiniz?

Ya bu ülkeye okuma anlama dersi gerek

Yukarıda hangi satırda oy verdiğim yazıyor? Belki sandığa gitmedim?

Belki kafamı vura vura RTE seçtim??

Siz soruma cevap verin

O adamın karşısına geçip bilmem kaç km ötede bu ülkede hiç işi olmayan sapıklar için merhamet diyebilir misiniz?

Hümanizmin bu durumlarla ne alakası var anlamadım.Sadece erkekler mi mülteci,çocuklar kadınlar ne olacak?

Afganistan da savaş yok. Pakistan da hiç yok. Sinir değil. Burdan giden yardımcı dernekler var. Ama o erkeklerin burda ne işi var tek sebebiniz yok. Merhametiniz batsın.

Afganlar da küçük erkek çocuklarına tecavüz de çok yaygın.Düşündukce çıldıracak gibi oluyorum😡.
Bacımsu ben bir video izledimdi Pakistan'da geçiyor olay. İki tane genç kız çarşıdalar yanlarında erkek yok.
Bir anda çevrelerini erkekler kaplıyor, böyle daireye alıyorlar kızları. Sonra da hani bizde kapalı sebze pazarları olur ya hani? Heh onun gibi bir şeyin içine sürüklüyorlar. Ama çok fazla erkek var, neredeyse tüm çarşı ahalisi. Meğer böyle yapıp toplu tecavüz ediyorlarmış. Ben anlam verememiştim.

Sen iyi misin?ülkedeki tüm sucları mülteciler yapıyor algısından bıkmadınız mi?Özgecan ı münnever i pınar Gültekinleri en önemlisi daha iki gün önce Nisanur bebege istismar eden adi de mi mülteci???? Tabii ki hırlısı da var capsızı da ama hepsini alıp bir kefeye koyup geri çekilmek ne güzelmiş dimi ❓
Ülkedeki tüm suçları sığınmacılar mı yapıyor demişim, bu mantığı nasıl kurdunuz? Ne idüğü belirsiz eğitimsiz, vasıfsız, sapkın yığınları doldurursanız sonuçlarına katlanırsınız. Benim toplumumda 10 kişiden 3 ise oran; o gelen ne idüğü belirsiz kaçaklardan 10 kişiden 7’si çürük. Ben toplumumda çürük sayısı artsın istemiyorum. Ne münasebet elin herifleri bir sırt çantasıyla sinek gibi ellerini ovuşturarak gelebiliyor benim ülkeme? Sonra elleri cinsel organlarında gece yarısı kızlarımızın peşine düşüyorlar. 10 tane Afgan bir evi tutuyor, ahır gibi kullanıyor.

Ben ve ailem kaç kuşaktır İstanbul’dayız, bu şehir hiçbir döneminde bu kadar rezil bir durumda olmadı. Biz hiçbir zaman bu kadar güvensiz hissetmedik. Annemizi evde tek bırakırken hiç endişelenmezdik. Sınırlar kevgir olmuş, gece taksisiz iki adım yürünmüyor; bir de sen diliyle hesap soruyor. Yaşamıyorsanız bunların bol olduğu ilçelerin son dakika haber sayfalarını takip edin bari, her gün birbirlerine kılıçla satırla dalıyorlar. Günde art arda storylerden 20 şiddet haberi izlersiniz. Hepsinde de ortak tema Suriyeli, Afgan.

Tek Bir konuda haklısınız. Benim daha hiç birine 1 bardak suyum kısmet olmadı olmaz. Çalıştıran esnafa bile gitmem. Usta ise çağırmam. 2016dan beri tehlikenin farkındayım.
Bu topige bile gitsin yazan insanlar 3 ay önce banane mal benim diye ev sattı sayfalarca tartıştık. Evlendi evini kiraladı. Kimsenin başına silah dayanmadı şimdi sonuçlarını herkes ödeyecek. Sizin merhametiniz de çocuğunuzu korumaya yetmeyecek.

Bacımsu ben bir video izledimdi Pakistan'da geçiyor olay. İki tane genç kız çarşıdalar yanlarında erkek yok.
Bir anda çevrelerini erkekler kaplıyor, böyle daireye alıyorlar kızları. Sonra da hani bizde kapalı sebze pazarları olur ya hani? Heh onun gibi bir şeyin içine sürüklüyorlar. Ama çok fazla erkek var, neredeyse tüm çarşı ahalisi. Meğer böyle yapıp toplu tecavüz ediyorlarmış. Ben anlam verememiştim.
Ben de Afganistan ile ilgili bir belgesel izlemiştim,küçük erkek çocuklarını süsleyip püsleyip dansöz gibi oynatıyorlar.Çok farklıyız ve bu insanlar cinsel açlığın nirvanasindan geliyor.Her türlü sapıklık var.Suriye tamam savaş var dendi ama Afgan,Pakistan ne alaka ya?Toplama kampı gibiyiz😣.

Ülkedeki tüm suçları sığınmacılar mı yapıyor demişim, bu mantığı nasıl kurdunuz? Ne idüğü belirsiz eğitimsiz, vasıfsız, sapkın yığınları doldurursanız sonuçlarına katlanırsınız. Benim toplumumda 10 kişiden 3 ise oran; o gelen ne idüğü belirsiz kaçaklardan 10 kişiden 7’si çürük. Ben toplumumda çürük sayısı artsın istemiyorum. Ne münasebet elin herifleri bir sırt çantasıyla sinek gibi ellerini ovuşturarak gelebiliyor benim ülkeme? Sonra elleri cinsel organlarında gece yarısı kızlarımızın peşine düşüyorlar. 10 tane Afgan bir evi tutuyor, ahır gibi kullanıyor.

Ben ve ailem kaç kuşaktır İstanbul’dayız, bu şehir hiçbir döneminde bu kadar rezil bir durumda olmadı. Biz hiçbir zaman bu kadar güvensiz hissetmedik. Annemizi evde tek bırakırken hiç endişelenmezdik. Sınırlar kevgir olmuş, gece taksisiz iki adım yürünmüyor; bir de sen diliyle hesap soruyor. Yaşamıyorsanız bunların bol olduğu ilçelerin son dakika haber sayfalarını takip edin bari, her gün birbirlerine kılıçla satırla dalıyorlar. Günde art arda storylerden 20 şiddet haberi izlersiniz. Hepsinde de ortak tema Suriyeli, Afgan.

Bu seçimde en çok bundan bunaldım ya ben diyorum ki bu bardak kırık. Bana evet kırık dememek için camın tarihçesinden giriyor bardak malzemesinden çıkıyor ama bardak çatlak bile demiyor artık pes ettim ben.

Ben de Afganistan ile ilgili bir belgesel izlemiştim,küçük erkek çocuklarını süsleyip püsleyip dansöz gibi oynatıyorlar.Çok farklıyız ve bu insanlar cinsel açlığın nirvanasindan geliyor.Ger türlü sapıklık var.Suriye tamam savaş var dendi ama Afgan,Pakistan ne alaka ya?Toplama kampı gibiyiz😣.
Ya diyorlar ki bizim insanımız yapmıyor mu, önceden çok mu güvenliydik. Kültür denen bir şey var, bu herifler bunu kötülük olarak bile görmüyor yahu, bunu anlatamıyoruz ki.

Ben de Afganistan ile ilgili bir belgesel izlemiştim,küçük erkek çocuklarını süsleyip püsleyip dansöz gibi oynatıyorlar.Çok farklıyız ve bu insanlar cinsel açlığın nirvanasindan geliyor.Ger türlü sapıklık var.Suriye tamam savaş var dendi ama Afgan,Pakistan ne alaka ya?Toplama kampı gibiyiz😣.
Amaaan Borellus bacım, yukarıda savunan hanımlar daha bir kere muhatap olmuşlar mı acaba bu tiplerle?
Ben çalıştım, gördüm içini dışını. Daha da bir şey demiyorum.

Back