Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes fotocu evet.Fotocu dedi ya bu fetoculer yapmis dedi
Herkes fotocu evet.
Pandemi de ülkede maske yokken Venezuela ya maske göndermiş bir milletiz biz.Biz de işte Afrika'da hastaneler yapıyoruz ameliyat olamayan halkını tedavi edip ameliyat yapıyoruz
İşinize bakın, ben bir milyon etnik sığıntının olduğu ilçelerde inşaatlar yaptım. Hoş bölge olarak kalburüstü kalıyor E5’in dibindeler ama yine oralar da bunlarla dolu. Ben birebir muhatap olmak zorunda kaldım. Bir ilân koyuyorum arayan 10 kişiden 8’i bunlardan. Girin hele esas gettolarında yaşayın da anyayı konyayı görün. Hümanizminizi de başka yerde kasın. Son yıllarda şahsen uğradığım görsel tacizlerin neredeyse tamamını bu ne idüğü belirsiz etnik sığıntıların pis bakışlarıyla yaşadım. Sayelerinde araçsız çıkamaz olduk. Türk erkeklerine şükrettirdiler. Kendi sapıklarımız yetmiyor bir de elin sapıklarıyla kızlarımız tecavüze uğrayıp başı taşla eziliyor. Sizin gibiler de hümanizm martavalı okuyor.Söylediklerimden bunu anlamanız peki?evet bu rezaletti
Binali'nin oğlu ceplerine doldurup götürdü test kitleri falan. Ne ağlamıştım duygulanıpPandemi de ülkede maske yokken Venezuela ya maske göndermiş bir milletiz biz.
Sen iyi misin?ülkedeki tüm sucları mülteciler yapıyor algısından bıkmadınız mi?Özgecan ı münnever i pınar Gültekinleri en önemlisi daha iki gün önce Nisanur bebege istismar eden adi de mi mülteci???? Tabii ki hırlısı da var capsızı da ama hepsini alıp bir kefeye koyup geri çekilmek ne güzelmiş dimiAlın evinize o zaman, ülkede kötü insanlar var diye her önümüze geleni özellikle cinsel istismarın yaygın olduğu, vasıfsız, çoğunlukla sapık etnik yığınları ülkeye mi dolduralım? Mantaliteye bak. Aaa rezâlete bak.
Aaa bende onu gozardı etmiştim gecen ay burda demek heVallahi ben kimseyi engellrmedim bilmiyorum ama yazdıklarımı göremiyor sanırım.
Mülteciler bunu ister ama avrupa ülkeleri mültecileri bizden almaz, Hollanda geçen sene Türkiye‘den gelen mültecileri kabulü askıya almıştı, yine yanılmıyorsam Hollanda olması lazım, ülkesine sığınan mültecileri sınır dışı etme kararı almıştı, sınır dışı edilmesine karar verilen mülteciler kendi rızalarıyla gitmezlerse zorla gönderilecekti ne oldu bilmiyorum.Reis son seçimine girdi nasılsa, Suriyelileri Hollanda'ya göndersin biraz da. ☺ Çok mu şey istiyoz ki ya?
Bu bence yapan.Herkes fotocu evet.
Mülteci birine mi aşıksınız?Sen iyi misin?ülkedeki tüm sucları mülteciler yapıyor algısından bıkmadınız mi?Özgecan ı münnever i pınar Gültekinleri en önemlisi daha iki gün önce Nisanur bebege istismar eden adi de mi mülteci???? Tabii ki hırlısı da var capsızı da ama hepsini alıp bir kefeye koyup geri çekilmek ne güzelmiş dimi
10 yıl içinde bu ülke yaşanmaz hale gelecek ve yılan birgun sizi de sokacak.Şimdilik devam edin bakalım tatlı su hümanistliğinize.Sen iyi misin?ülkedeki tüm sucları mülteciler yapıyor algısından bıkmadınız mi?Özgecan ı münnever i pınar Gültekinleri en önemlisi daha iki gün önce Nisanur bebege istismar eden adi de mi mülteci???? Tabii ki hırlısı da var capsızı da ama hepsini alıp bir kefeye koyup geri çekilmek ne güzelmiş dimi
Ksksksks yaaa çok alemsin,aşırı güldümNiloya'ya söylesene,artık bankalar ev ve araba kredisi vermiyor.Verse bile kimse ödeyemez zaten.Beni engelledi de.
Niloya beni görsün diye kendimi yırtıyorum ama nafile.Ksksksks yaaa çok alemsin,aşırı güldüm
Biliyorum hanımefendi...
Anlamını bildiğiniz halde mültecilerin gitmesini istediğinize göre insan hakları ile pek alakanız yok.
Keşke insanlar ülkelerinde mutlu olsalar da buralara gelmeseler biz de meraklı değiliz ama merhametliyiz
İşime bakıyorum zaten merak etmeyin.İşinize bakın, ben bir milyon etnik sığıntının olduğu ilçelerde inşaatlar yaptım. Hoş bölge olarak kalburüstü kalıyor E5’in dibindeler ama yine oralar da bunlarla dolu. Ben birebir muhatap olmak zorunda kaldım. Bir ilân koyuyorum arayan 10 kişiden 8’i bunlardan. Girin hele esas gettolarında yaşayın da anyayı konyayı görün. Hümanizminizi de başka yerde kasın. Son yıllarda şahsen uğradığım görsel tacizlerin neredeyse tamamını bu ne idüğü belirsiz etnik sığıntıların pis bakışlarıyla yaşadım. Sayelerinde araçsız çıkamaz olduk. Türk erkeklerine şükrettirdiler. Kendi sapıklarımız yetmiyor bir de elin sapıklarıyla kızlarımız tecavüze uğrayıp başı taşla eziliyor. Sizin gibiler de hümanizm martavalı okuyor.
Son gelenlerin hepsi erkek. Afgan ve Pakiler.İşime bakıyorum zaten merak etmeyin.
Hümanizmin bu durumlarla ne alakası var anlamadım.Sadece erkekler mi mülteci,çocuklar kadınlar ne olacak?
Bakın olayı neden carptiriyosunuz anlamıyorum da siz de onlarca şehidin annesine nasil hesap vereceksiniz?Şuan oylarımızla önde olmasak Öcalan ve demirtaş dışarıdaydiBunu afgan bir sapık tarafından öldürülen Ayşegülun babasına da söylesenize. Doğru düzgün ceza almayan sapiga..
Hadi Suriye sinir sayılır. Afgan paki erkeklerin burda ne işi var mantığınız alıyor mu?
Mülteciler bunu ister ama avrupa ülkeleri mültecileri bizden almaz, Hollanda geçen sene Türkiye‘den gelen mültecileri kabulü askıya almıştı, yine yanılmıyorsam Hollanda olması lazım, ülkesine sığınan mültecileri sınır dışı etme kararı almıştı, sınır dışı edilmesine karar verilen mülteciler kendi rızalarıyla gitmezlerse zorla gönderilecekti ne oldu bilmiyorum.
Ne Afgan, Ne Suri hiçbiri kendi ülkesine dönmez, Türkiye de ilk tercihleri değil, bugün Avrupa hepsine gelin dese giderler bu da olmayacağına göre hayal aleminde yaşamayalım
Bir süre sonra mülteci sorunumuz daha da büyüyecek maalesef, sorun ülkemizde yaşıyor olmaları değil, sorun hepsinin kayıt altına alınmamış olması ve bizim toplumumuzda kanunlar ve nizamlar doğrultusunda yaşamaya zorunlu bırakılmamaları, büyük çoğunluğu kayıtlı bile değil.
Karısını çocuğunu kardeşini anasını bırakıp gelmiş, şimdi doğruya doğru bizim Türk erkeği bazı konularda duyarsız da olsa, karısını evladını zulmün içinde bırakmaz ama bunlar bırakıyor, Taliban dediklerinin en çok zulmü kadına değil mi? Karısı evladı için mücadele etmeyenin bizim ülkemizde ne işi var?
Bir diğeri :))) yoooook Suriye’de yasak var diyor, burada savaş olsa gidermiş, Avrupa alsa şimdi bile koşa koşa gider.
Bu biraz argolu ama çok rahat konuşuyor gönderilse de geleceğini düşünüyor maalesef.