Hep beraber el ele balkonda poz verdi liderler;ama sanırım el ele olduğu kişi Hüdapar genel başkanı değildi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep beraber el ele balkonda poz verdi liderler;ama sanırım el ele olduğu kişi Hüdapar genel başkanı değildi.
Alın evinize o zaman, ülkede kötü insanlar var diye her önümüze geleni özellikle cinsel istismarın yaygın olduğu, vasıfsız, çoğunlukla sapık etnik yığınları ülkeye mi dolduralım? Mantaliteye bak. Aaa rezâlete bak.Ben ilkokuldayken yani iktidar yokken annem bana okul donusu hızlı hızlı gidip gel dikkatli ol derdi yani sapıklar olduğu sürece ha suriyeli ha Türk ha İngiliz farketmez.O kadar eşitlik diyorsunuz ama hep ayrım hep ırkçılık.Biraz savunduğunuz seyin içini doldurun.Insan insan olsun içinde kötülük varsa doğduğu vatan onu kötü yapmaz
Merak etme 2 karton hakkimiz var, fazlasini getiremiyoruz.Harikasınız size mutluluklar yalnız gelince çok sigara götürmeyin de sonra eşim girdigi yerlerde bulamayınca sinir küpü oluyor
Ucuz turkiyede ondan.Ne garip dimi sigaraya açlar sözde medeniyet temsili ülkeler
Onu desede ama montaj ama bu ama şu ..
Ayrica winston slender blue burada yok. Cok severdim kendisini ama elveda dedim.Ucuz turkiyede ondan.
İyi bari sınır varmış velhasıl kelam hanımefendi haddimden fazla topikte vakit geçirdim saygılı bir şekilde karşılıklı fikir alışverişimiz için teşekkür ediyorumMerak etme 2 karton hakkimiz var, fazlasini getiremiyoruz.
Rica ediyorum iyi aksamlar size.İyi bari sınır varmış velhasıl kelam hanımefendi haddimden fazla topikte vakit geçirdim saygılı bir şekilde karşılıklı fikir alışverişimiz için teşekkür ediyorum
Evet evet kim kime ne kadara kira veriyor onu da duzenlesin,serbest piyasa denen birsey var işte orada herkes işine geleni yapıyor, adam diyor ki ev almanıza yardımcı olacağız hoop diğer gün ev fiyatları uçmuş....İşte Bi arkadaş yazmıştı hatırlamıyorum zenginin daha çok zengin olmasının sebeplerinden biridir bu.Bizim insanımız duzelmedikce insan insan olmadıkça hep ben dedikçe düzelemeyecegizReise sorun, ekonomiden de o sorumlu ulkenin sinir guvenliginden de o sorumludur.
Ayın elemanı capslerine çok gülüyom ya.Oğan o balkonda ayın elemanı olarak en sonda sığıntı gibi poz vermiş. Ne fark eder yanında kim var, tam yanında değil de iki adım ötesinde, sonuçta kesseler ortak olmam dedikleriyle ortak oldu ve aynı sahnedeydi. Bağlamda neyi değiştiriyor bu ayrıntı, insanlar enayi mi? Aklama çabalarına bak.
En kritik sorum gelıyor eşinizin ardından gitmek için Bi süre bekleniyor ya ne kadar ayrı kaldınızBenim esim bir sirkette Site Manager. 3000£ civarinda aliyor su an. Dedigim gibi ben calismiyorum bebekten dolayi, gayet guzel geciniyoruz. Devlet yardimlari alanlar da var, ben su an 2,5 senelik vizedeyim. O yuzden almiyoruz. Zaten sartlari var alabilmek icin. Alim gucu cok yuksek, bu ekonomik yani.
Cevredeki insaatlar kulturel binalar cok guzel. Ozellikle Queen’e ait olan parklar devasa ve yemyesil. Cok bebekli cocuklu aile var, bugun parka gittik hava cok guzeldi ve herkes cimenlerde uzanmis kendi hallerinde guzelce sakince vakit geciriyorlardi.
Londra’da yasiyoruz. Ulasim genel anlamiyla cok kolay. Metrolar var, araban yoksa bile istedigin yere gidebilirsin. Ama trafik sorunu burada da var.
Insanlar kendi isleri ile mesguller, herkes kendi halinde. Sokakta rahatca ve ozgurce dolasiyorlar. Cogu insan gayet kibar.
Egitim konusunda cok fazla bilgim yok, arastiriyorum hala. Bebegim 2,5-3 yas civari krese gidecek bir kismini siz bir kismini devlet oduyor sanirim.
saglik kismina gelirsek saglik ocagi gibi olan GP’den randevu almaniz gerekiyor doktora muayene olabilmek icin. Gerekli gorurse seni hastaneye yonlendiriyor. Yani turkiye gibi hadi cocugumun atesi cikti acile gidelim olayi yok.
Cok cok acil olmadigi surece Acile gitsen bile saatler beklemek zorunda kalabiliyorsun.
Kutuphaneler sanat merkezleri cok yaygin.
Aklima gelenleri yazdim, sorunuz varsa sorun oyle cevaplayayim
Söylediklerimden bunu anlamanız peki?evet bu rezalettiAlın evinize o zaman, ülkede kötü insanlar var diye her önümüze geleni özellikle cinsel istismarın yaygın olduğu, vasıfsız, çoğunlukla sapık etnik yığınları ülkeye mi dolduralım? Mantaliteye bak. Aaa rezâlete bak.
Niloya'ya söylesene,artık bankalar ev ve araba kredisi vermiyor.Verse bile kimse ödeyemez zaten.Beni engelledi de.Avrupa sömürsün biz iade edelim, ne güzel işmiş valla. Suriyelileri de evlerini yapmadan göndermeyelim aman. Sen de bir ev için 10 yıl kredi ödemeye devam et.
Aynen oyle burdan ucuz ucuz alıyorlar.Ayrica winston slender blue burada yok. Cok severdim kendisini ama elveda dedim.
Buradaki sigaralar guzel degil, o yuzden tr’den getiriyorlar. Bir de ucuz oldugu icin.
Neden?Biz de işte Afrika'da hastaneler yapıyoruz ameliyat olamayan halkını tedavi edip ameliyat yapıyoruz
Engel gozardı etme mı oluyor Baska bsey miNiloya'ya söylesene,artık bankalar ev ve araba kredisi vermiyor.Verse bile kimse ödeyemez zaten.Beni engelledi de.
Fotocu dedi ya bu fetoculer yapmis dediOğan o balkonda ayın elemanı olarak en sonda sığıntı gibi poz vermiş. Ne fark eder yanında kim var, tam yanında değil de iki adım ötesinde, sonuçta kesseler ortak olmam dedikleriyle ortak oldu ve aynı sahnedeydi. Bağlamda neyi değiştiriyor bu ayrıntı, insanlar enayi mi? Aklama çabalarına bak.
Vallahi ben kimseyi engellrmedim bilmiyorum ama yazdıklarımı göremiyor sanırım.Engel gozardı etme mı oluyor Baska bsey mi