- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Valla yalan yok. Hep aynı şeyin etrafında dönüyorlar.Malum partili üyelerin profilleri nedense hep aynı. Aynı seviyelerdeler hep.
Benim çevremden oy veren de var , ben de zamanında verdim. Bunların çok küçük bir kısmı diğer kısma göre mantıklı bir sebep söylüyor. Yani adam diyor afaki konusuyorum -sadece oy vermek için değil- ben dış politika ekseninde bakıyorum sadece, şuan için onu uygun görüyorum diyor. Ne bileyim bir kısmı savunma sanayinde, terörle mücadeledeki operasyonlarında başarılı buluyorum diyor. Kimisi yeni ekonomi modelini beğenmiyor, uygulamak istedikleri modelin sonunun kötü olacağını ekonomik anlamda kriz yaşanacağını söylüyor artık desteklemem diyor.
En basiti eşim, imar affı ve Bahçeli’nin ittifaka ilk katılması döneminde genel af konuları açıldığı anda, asla benden oy alamazlar dedi. Nitekim imar affı çıktı, benim için asla kabul edilebilir bir sey değil demişti. Sebebini de gördük.
Gibi gibi. Yani oturup mantıklı bir sekilde konusana tahammül edebiliyorum da, 7/8 ay önce her gün bambaşka bir fiyatla karşımıza çıkan yağın bugün sabit fiyat olmasının oy verme konusu üzerinde bu kadar etkili olmasını beniö bünye kaldırmıyor.