- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
Yoruma gel hele..beynin az mi gelismis senin? Biraz ceviz ye..gerci paran yoktur dimi? Halbuki kucumsedigin koylunun cevizi findigi herseyi vardir..Deveye hendek atlatmaya çalışsaydınız şimdiye atlamıştı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoruma gel hele..beynin az mi gelismis senin? Biraz ceviz ye..gerci paran yoktur dimi? Halbuki kucumsedigin koylunun cevizi findigi herseyi vardir..Deveye hendek atlatmaya çalışsaydınız şimdiye atlamıştı.
Ya üff saçma sapan yorumlar. Alman derken neyi kastettiğini söyledim. Zorla güldürüyorsunuz kendinize. Amerikan amerikan mı yazsaydı ilk yorumunda? Amerikan diye salt bir ırk mı var kozmopolit bir yer zaten. Ülkeye en çok gelen yabancı turistler Almanlardı. Son olaylardan sonra ruslar ilk sirayi aldi sanıyorum. O sebeple alman afgan kiyasi yapılır. Anlamayacagini bile bile anlatmak.Yani kadin amerikada yasadim diyor amerika avrupa da miymis yeni bir bilgi naparsan yap
Sana mi soralim nereye yazacagimizi? Kaldi ki bildirim geldigi icin baktm sizin gibi burda yatip kalkmiyorumYeğenime ergen derdim sözümü geri alıyorum, pusuya yatmış gibi olayı düş güçlere bağlayacağınız bir yorum gelince hemen burada bitiveriyorsunuz çok ilginç gerçekten
En son ne zaman et yedin desen düşünür,kıymayı geçtim pirzola yedinmi desem cıkkss der zor cevap verir.Kıymanın kilosu 300 TL olmuş, şu anki mevcut durumu destekleyenler haftanın her günü yeterli protein alabiliyor mu; tavuk, et ya da balık yiyebiliyor mu? Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisi ağlıyor.
Ok ben ikna oldum amerikayi avrupada bir yer sanmiyorsunYa üff saçma sapan yorumlar. Alman derken neyi kastettiğini söyledim. Zorla güldürüyorsunuz kendinize. Amerikan amerikan mı yazsaydı ilk yorumunda? Amerikan diye salt bir ırk mı var kozmopolit bir yer zaten. Ülkeye en çok gelen ırklar Almanlardı. Son olaylardan sonra ruslar ilk sirayi aldi sanıyorum. O sebeple alman afgan kiyasi yapılır. Anlamayacagini bile bile anlatmak.
Benim o üye Biz neden yağ üretemiyoruz neden yurt dışından alıyoruz diye sorgulamıyor nedenseBir yorum okudum az önce, iktidarı savunuyorsanız savunun ve söyleyin en doğal hakkınız demiş bir üye. Tamam doğru da be kardeşim savunacak argüman mı bulamadın. Yağ fiyatı değişmedi ne demek
Lütfen yorumu alıntılar mısınız? Gözlerimle görmek istiyorum.Bir yorum okudum az önce, iktidarı savunuyorsanız savunun ve söyleyin en doğal hakkınız demiş bir üye. Tamam doğru da be kardeşim savunacak argüman mı bulamadın. Yağ fiyatı değişmedi ne demek
Ette aynı fiat dermişim kilo yetmiyor kasayla alıyoruz artık:))Bir yorum okudum az önce, iktidarı savunuyorsanız savunun ve söyleyin en doğal hakkınız demiş bir üye. Tamam doğru da be kardeşim savunacak argüman mı bulamadın. Yağ fiyatı değişmedi ne demek
pamuk musun nesinHangi biriyle uğraşsınlar yahu üstüne bir de deprem oldu kaç ton yağ getirttiler yağ fiyatı değişmedi sabit kaldı
Nedense burda cikan sonucun tersi oluyor hep..Şu oy kullanan arkadaşların keşke nickleri gözükseydi daha iyi olurdu.
Deveye hendek atlatmaya gidiyorum ben de.Ok ben ikna oldum amerikayi avrupada bir yer sanmiyorsun
Aguahahah bende kocamin koyune bi gidimDeveye hendek atlatmaya gidiyorum ben de.
Malum partili üyelerin profilleri nedense hep aynı. Aynı seviyelerdeler hep.
Neden acaba hiç düşündünmü bunu.Nedense burda cikan sonucun tersi oluyor hep..
Sence?Neden acaba hiç düşündünmü bunu.
Önceden çok fanatik üyeler vardı burada ,şu an en sessiz hali desem doğrudur.Malum partili üyelerin profilleri nedense hep aynı. Aynı seviyelerdeler hep.
Ben söylersem tü kaka olurum onlar biliyorda bilmiyor ayağına yatıyorlar.Sence?
Önceden dedigin konunun ilk günleri mi yoksa 2018 seçimi falan mı?Önceden çok fanatik üyeler vardı burada ,şu an en sessiz hali desem doğrudur.