- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
O kadar kudurdu ki sitede herkes alman deyipte hic alman tanimamasiKudurtucu birisin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar kudurdu ki sitede herkes alman deyipte hic alman tanimamasiKudurtucu birisin.
Ben de belki birşeyleri anlarsınız diye yazıyorum ama arkadaşlar haklı sanırım vaktime yazık...Mahallemde ki bakkal sizden daha açık fikirliYapma yaw Yani kelimesi kelimesine mi anlatalim herseyi size? Anlarsin diye umut etmistim
O kadar kudurdu ki sitede herkes alman deyipte hic alman tanimamasi
Bakkala gidip yaz o zamanBen de belki birşeyleri anlarsınız diye yazıyorum ama arkadaşlar haklı sanırım vaktime yazık...Mahallemde ki bakkal sizden daha açık fikirli
Genel Avrupa halkından bahsettiğini çocuk bile anlar. Sen ekonomistsin, buralarda işin yok.O kadar kudurdu ki sitede herkes alman deyipte hic alman tanimamasi
Ok ok en cok irki sen tanidin.. ikna olduk brnceEmin değilim dedim.
Çok uluslararası bir topluluktaydım.
Tanımasam bile tercih ederim.
Öyle düşün. Yapabilirsen.
Çünkü diğer tarafı yeterince tanıdım.
Ok ok en cok irki sen tanidin.. ikna olduk brnce
İnşallah iyilerdir bişey olmsında sonra.O kıyafet polemiğindeki taraf pozitif bir üye' idi.
Ben onu kastettiğini düşünüyorum ama deprem konusunu bilmiyorum
Ailesinin yanında kalıyormuş depremde.
O ev gitmiş olabilir.
Malatya herhalde demin mesjında gördüm.Evet kaybetti. Bir baska konuda söyledi. Kyk'da kaldilar galiba ilk başta. Çok emin degilim nerede kaldıklarından. Okullar açılmalı mı konusunda söylemişti.
Yani kadin amerikada yasadim diyor amerika avrupa da miymis yeni bir bilgi naparsan yapGenel Avrupa halkından bahsettiğini çocuk bile anlar. Sen ekonomistsin, buralarda işin yok.
Deveye hendek atlatmaya çalışsaydınız şimdiye atlamıştı.Ben de belki birşeyleri anlarsınız diye yazıyorum ama arkadaşlar haklı sanırım vaktime yazık...Mahallemde ki bakkal sizden daha açık fikirli
Bakkala gidince yazmama gerek yok konuşuyoruz karşılıklı empati yapabiliyoruz ikimizdeBakkala gidip yaz o zaman
Yani kadin amerikada yasadim diyor amerika avrupa da miymis yeni bir bilgi naparsan yap
Iyi gozun aydinbu bilgiyi napsin simdi site halkiBakkala gidince yazmama gerek yok konuşuyoruz karşılıklı empati yapabiliyoruz ikimizde
Bakkala gidince yazmama gerek yok konuşuyoruz karşılıklı empati yapabiliyoruz ikimizde
Hangi biriyle uğraşsınlar yahu üstüne bir de deprem oldu kaç ton yağ getirttiler yağ fiyatı değişmedi sabit kaldı
Yapma yaw..avrupaliAmerika'da yaşadığım yerde CCUSA veya CAMPUSA aracılığı ile gelen onlarca Avrupalı arkadaşım oldu.
Fransız vs. diye sayacağım şimdi ama yine yok, olmayacak.
Kıymanın kilosu 300 TL olmuş, şu anki mevcut durumu destekleyenler haftanın her günü yeterli protein alabiliyor mu; tavuk, et ya da balık yiyebiliyor mu? Maslow’un ihtiyaçlar hiyerarşisi ağlıyor.
O kadar komik ki gercektenÇocuk uyanacak güldürmee
Yeğenime ergen derdim sözümü geri alıyorum, pusuya yatmış gibi olayı dış güçlere bağlayacağınız bir yorum gelince hemen burada bitiveriyorsunuz çok ilginç gerçektenIyi gozun aydinbu bilgiyi napsin simdi site halki