Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 808 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.352
Benzeri ve daha fazlası izmir depremi icinde söylendi.. ama sorsan depremzedelere acırlar lafta

Hiç yani 20 yıl çok az bir zaman o sürede ancak yeni doğan bebelerin askerlik çağı geliyor.
Chp ye imkan verilse bu enkaz durumundan hemen kurtulurduk değil mi ?Nasil?Imf den borc alarak.Iktidar bu borçları bitiricez diye özelleştirmeye gitti ,haberin varsa

Buydu pankart.

Bunu yapab zihniyettwen nefret ediyorum.
Bir ateistim içkimide içerim mini eteğimi şortumuda giyerim buna laf edeninde lafı tıkarım ağzına .

Chp ye imkan verilse bu enkaz durumundan hemen kurtulurduk değil mi ?Nasil?Imf den borc alarak.Iktidar bu borçları bitiricez diye özelleştirmeye gitti ,haberin varsa
İşte bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz.yapılmamış görülmemiş şeylerin savunmasını yapamam.biz artık bundan sonra yapılacaklara bakacağız.biz hesap vermeyeceğiz size artık chp kılıçtaroğlu olayı bitti.

Enkaz durumunda olduğunu kabul ediyorsun yani borçları bitirecez diye satmış sonra da gözü yaşlı damadını, bir gemiciği bile olmayan oğlunu görünce baba yüreği dayanamamış onlara vermiş paraları zaar kendisi çok iyi bir koca olduğu kadar iyi bir babadır da bundan bahsetmemişsin bak

bir soru da benden gelsin sizce lgbtli bireylerin kişilik haklarını gözeten insanlar (her insan bu hakka sahiptir) insanların inancına saygı göstermiyor olma ihtimali var mı?
öcalan ve demirtaşla ilgili bilgiyi zaten HanimKelesimiGetir vermiş fakat, şuanki hükümetinde zamanında bu tarz liderlerle yolu kesişmedi mi?
sizce ekonomi normal düzeyde mi sarsıldı? orta gelirli insanlara ne oldu? zenginler nasıl bu kadar zenginleşti. doğuda açlık, soğuk ve sefaletten ölen çocuklara neden el uzatılmadı.
neden bu milletin bir afgan bir suryeli kadar kıymeti olmadı bu topraklarda. neden sığınmacılar biz vatandaşlık istemiyoruz sığınmacıyken daha çok hakkımız var dedi durdu? neden fakir artık soğan ekmek bile yiyemez oldu?

Buydu pankart.

Eki Görüntüle 3254352

Bunu yapab zihniyettwen nefret ediyorum.
Bir ateistim içkimide içerim mini eteğimi şortumuda giyerim buna laf edeninde lafı tıkarım ağzına .
Bu zihniyeti ben de savunmuyorum.Herkes bir değil.Isteyen istediğini elbet yapar ama başkasının özgürlüğünü kisitlamadan.
Sen mini şort giyiyorsan ,carsafliya da laf etmiyosundur umarım

Chp iktidar olunca saydiklariniz olacaktı zannediyorsun sanırım, komik...
bir enkazı devralacaklardı. değişecekti belki herşey. zor olacaktı ama olacaktı. sizler bu bu hayattan bu pahadan bu kıymetsizlikten memnunuz dediniz.

Bu zihniyeti ben de savunmuyorum.Herkes bir değil.Isteyen istediğini elbet yapar ama başkasının özgürlüğünü kisitlamadan.
Sen mini şort giyiyorsan ,carsafliya da laf etmiyosundur umarım
Şort giyen hemşireye uçan tekme atan adam serbest bırakıldı bu ülkede

Akp kurtarsın ülkeyi bu durumdan ömrümün sonuna kadar Akp ye oy vermezsem insan değilim ama kurtarması imkansız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…