- 20 Mart 2008
- 141.647
- 213.219
- 1.423
- 60
Havaalanı yoktu bea sen ne diyorsun ..Akp den önce buzdolabıda yoktu dersin sen şimdi.sanıyorsun ki akp gelmeseydi biz 1999 da öylecede duruyorduk.
Benzeri ve daha fazlası izmir depremi icinde söylendi.. ama sorsan depremzedelere acırlar laftaşu depremzedelere beddua ettiniz diyen güruha,sizin nezdinizde söyleyecek bir kaç lafım var;
yıl 1999 ,gölcük depremi.istanbul dahil olmak üzere,bir çok ilimizin yıkıldığı 20 000 kişiden fazla insanın vefat ettiği,felaket.
gölcük,askeri birliğin olduğu subay,astsubay ve yazlıkçıların yoğun olduğu bölge.
depremin akabinde,aradan daha bir kaç gün geçmeden,aynı ülkenin vatandaşları,"7.4 YETMEDİ Mİ" diye pankart açtılar.bunu diyen de dillerinden allah,kitap,kuran düşürmeyen insanlar.
aynı insanlar ölenler için,çıplak geziyorlardı,askeri gazinolarda içki içiyorlardı,diye ölen insanların arkasından konuştular.belki sizin yaşınız bunlara yetmez ama annenize babanıza bir sorun.ya da daha emin olmak için bir arşivleri karıştırın.neler okuyacaksınız.öyle havadan atıp tutmak kolay.
çok sevdiğim bir deyimimiz vardır."dinime söven bari müslüman olsa"diye.bence bu konuya tam oturdu.
E ne demeye akp den önce yapsalardı diyorsun.bu nedemek akp de olsa başka parti de olsa çağ değiştiği için illaki bir ilerme olacak.Hakikaten acayip
Evet evet cahil ve koyunuz ya biz ,öyle sanırım ben
Kesinlikle her İzmir depreminde binlerce insan mutlu olduğunu belayı hakettiklerine dair yorumlar yazıyorduBenzeri ve daha fazlası izmir depremi icinde söylendi.. ama sorsan depremzedelere acırlar lafta
Chp ye imkan verilse bu enkaz durumundan hemen kurtulurduk değil mi ?Nasil?Imf den borc alarak.Iktidar bu borçları bitiricez diye özelleştirmeye gitti ,haberin varsaHiç yani 20 yıl çok az bir zaman o sürede ancak yeni doğan bebelerin askerlik çağı geliyor.
Buydu pankart.şu depremzedelere beddua ettiniz diyen güruha,sizin nezdinizde söyleyecek bir kaç lafım var;
yıl 1999 ,gölcük depremi.istanbul dahil olmak üzere,bir çok ilimizin yıkıldığı 20 000 kişiden fazla insanın vefat ettiği,felaket.
gölcük,askeri birliğin olduğu subay,astsubay ve yazlıkçıların yoğun olduğu bölge.
depremin akabinde,aradan daha bir kaç gün geçmeden,aynı ülkenin vatandaşları,"7.4 YETMEDİ Mİ" diye pankart açtılar.bunu diyen de dillerinden allah,kitap,kuran düşürmeyen insanlar.
aynı insanlar ölenler için,çıplak geziyorlardı,askeri gazinolarda içki içiyorlardı,diye ölen insanların arkasından konuştular.belki sizin yaşınız bunlara yetmez ama annenize babanıza bir sorun.ya da daha emin olmak için bir arşivleri karıştırın.neler okuyacaksınız.öyle havadan atıp tutmak kolay.
çok sevdiğim bir deyimimiz vardır."dinime söven bari müslüman olsa"diye.bence bu konuya tam oturdu.
20 yıl içinde çağ mı değiştiriyoruz ?E ne demeye akp den önce yapsalardı diyorsun.bu nedemek akp de olsa başka parti de olsa çağ değiştiği için illaki bir ilerme olacak.
İşte bunu hiçbir zaman öğrenemeyeceğiz.yapılmamış görülmemiş şeylerin savunmasını yapamam.biz artık bundan sonra yapılacaklara bakacağız.biz hesap vermeyeceğiz size artık chp kılıçtaroğlu olayı bitti.Chp ye imkan verilse bu enkaz durumundan hemen kurtulurduk değil mi ?Nasil?Imf den borc alarak.Iktidar bu borçları bitiricez diye özelleştirmeye gitti ,haberin varsa
Enkaz durumunda olduğunu kabul ediyorsun yaniChp ye imkan verilse bu enkaz durumundan hemen kurtulurduk değil mi ?Nasil?Imf den borc alarak.Iktidar bu borçları bitiricez diye özelleştirmeye gitti ,haberin varsa
bir soru da benden gelsin sizce lgbtli bireylerin kişilik haklarını gözeten insanlar (her insan bu hakka sahiptir) insanların inancına saygı göstermiyor olma ihtimali var mı?Ben söyleyeyim hanımefendi,
1.Benim inancıma, giyinisime saygı duyulduğu için yani özgür olabilmek için...(Başımdaki ortume bez parçası yakıştırması apana vermeyecektim tabi ki)
2.Tam da örnek bir koca ayrıca,karısı her zaman yanında.(Alın size kadına saygı)
3.Lgbt ye hayır dediği için (Toplumun bozulmasına asla göz yumamam colugum cocugum var)
4.Ocalan ve demirtas özgür kalsın istemiyorum.
Daha çokça sayabilirim evet ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyoruz ama bu 2020 korona dönemi ile tüm ülkeleri etkiledi.
Imf den borc almayı herkes biliyor ama almayı eee ödemesi nasil olacak.Kendi imkanlarimizla bu kadar oluyor.Ne yapalım herkes dört dörtlük değil.Iktidara mükemmel demiyorum.Ama muhalefetten daha iyi olduğu kesin.
İlkçağ ortaçağ olarak düşünürsen değil tabi.devir değişti diyelim dünyaya ayak uydurma diyelim teknoloji ilerledi diyelim.nasıl istersen20 yıl içinde çağ mı değiştiriyoruz ?
Bu zihniyeti ben de savunmuyorum.Herkes bir değil.Isteyen istediğini elbet yapar ama başkasının özgürlüğünü kisitlamadan.Buydu pankart.
Eki Görüntüle 3254352
Bunu yapab zihniyettwen nefret ediyorum.
Bir ateistim içkimide içerim mini eteğimi şortumuda giyerim buna laf edeninde lafı tıkarım ağzına .
bir enkazı devralacaklardı. değişecekti belki herşey. zor olacaktı ama olacaktı. sizler bu bu hayattan bu pahadan bu kıymetsizlikten memnunuz dediniz.Chp iktidar olunca saydiklariniz olacaktı zannediyorsun sanırım, komik...
Şort giyen hemşireye uçan tekme atan adam serbest bırakıldı bu ülkedeBu zihniyeti ben de savunmuyorum.Herkes bir değil.Isteyen istediğini elbet yapar ama başkasının özgürlüğünü kisitlamadan.
Sen mini şort giyiyorsan ,carsafliya da laf etmiyosundur umarım
Niye laf edeyim ki.Bu zihniyeti ben de savunmuyorum.Herkes bir değil.Isteyen istediğini elbet yapar ama başkasının özgürlüğünü kisitlamadan.
Sen mini şort giyiyorsan ,carsafliya da laf etmiyosundur umarım
Adamına göre muamele işte.Şort giyen hemşireye uçan tekme atan adam serbest bırakıldı bu ülkede
doktor dövebilmekle övünüldü bu ülkede..Şort giyen hemşireye uçan tekme atan adam serbest bırakıldı bu ülkede
Kadın cinayetleri arttı, sanatçılar bile artık sessiz kalamıyor, neyi kutluyorlar anlamadımAdamına göre muamele işte.
Doktorlara giderlerse gitsinler denildidoktor dövebilmekle övünüldü bu ülkede..
Akp kurtarsın ülkeyi bu durumdan ömrümün sonuna kadar Akp ye oy vermezsem insan değilim ama kurtarması imkansız .Chp ye imkan verilse bu enkaz durumundan hemen kurtulurduk değil mi ?Nasil?Imf den borc alarak.Iktidar bu borçları bitiricez diye özelleştirmeye gitti ,haberin varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?