Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yani bizleri bırakın da ülke doktorlarından örnek vereyim: sadece üniversite hayatınıza 8 sene harcayıp doktor oluyorsunuz, şifa dağıttığınız insanlar tarafından şiddete uğrayıp isyan edince ülkenin tek ve en önemli yetkilisi kalkıp "giderlerse gitsinler yav" gibi cümleler kuruyor! Bırakıp gidenler mi suçlu yoksa onları kendi vatanlarına küstürüp gitmelerine ön ayak olanlar mı? Mültecilerle asla kıyas kabul edilemez, bir savaş durumunda bu ülkenin kadınının erkeğinin kurtuluş savaşı destanı yazmak gibi bir özellikleri var.

En çok merak ettiğim benim bilmediğim bu alternatif tarih ne zaman yazıldı, yazarken ne çektiler pudra şekeri kafasımı bu nedir bilemiyorum. Sadece Türk değil dünya tarihçilerini de okurum bunlardan çıkan bu nadide bilgilere ulaşamıyorum bir türlü :)

Sizlerin bıraktığınız enkazı temizlemeye çalışırız,siz gidin kimsenin umurunda olmaz suçlu aranacaksa dönüp aynaya bakın bir zahmet.

Geçmiş senelerde bir kadın sormuştu bana,kadınlar neden hükümete oy veriyorlar demişti.
Bende ciddi merak ediyorum neden acaba.
mesela dün neyi kutladılar öyle alev ateş savaşa gidiyor gibi silahlarla..
çünkü ben sebep bulamıyorum. o yüzden ciddi ciddi soruyorum neden??
ama her zamanki gibi cevap gelmiyor.
yine öğrenemeyeceğiz.

Burada geçen günlerde bir üye uzun boylu olduğu için oy verdiğini yazmıştı nickini hatırlayamadım şimdi
Kısa olsa sevmeyecekmi acep bu nasıl bir sevgi sendromu böyle
yine öğrenemeyeceğiz.
Bilinen örneklerin dışında aydınlanmak istiyorım bende.

yine öğrenemeyeceğiz.
Aynen ne kutlandı neyin sevinciydi? 30lu yumurta 20 tl mi oldu dolar 10 tl ye mi düştü benzine indirim mi yapıldı sütün fiyatı mı düştü? Maçı kazanmış gibi neyin sevinciydi ne düzeldi düzelecek

Aynen ne kutlandı neyin sevinciydi? 30lu yumurta 20 tl mi oldu dolar 10 tl ye mi düştü benzine indirim mi yapıldı sütün fiyatı mı düştü? Maçı kazanmış gibi neyin sevinciydi ne düzeldi düzelecek
Silah sesleride cabası,kazandıya gerisi önemli değil herhalde.

Geçmiş senelerde bir kadın sormuştu bana,kadınlar neden hükümete oy veriyorlar demişti.
Bende ciddi merak ediyorum neden acaba.
Ben söyleyeyim hanımefendi,
1.Benim inancıma, giyinisime saygı duyulduğu için yani özgür olabilmek için...(Başımdaki ortume bez parçası yakıştırması apana vermeyecektim tabi ki)
2.Tam da örnek bir koca ayrıca,karısı her zaman yanında.(Alın size kadına saygı)
3.Lgbt ye hayır dediği için (Toplumun bozulmasına asla göz yumamam colugum cocugum var)
4.Ocalan ve demirtas özgür kalsın istemiyorum.
Daha çokça sayabilirim evet ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyoruz ama bu 2020 korona dönemi ile tüm ülkeleri etkiledi.
Imf den borc almayı herkes biliyor ama almayı eee ödemesi nasil olacak.Kendi imkanlarimizla bu kadar oluyor.Ne yapalım herkes dört dörtlük değil.Iktidara mükemmel demiyorum.Ama muhalefetten daha iyi olduğu kesin.

Chp iktidar olunca saydiklariniz olacaktı zannediyorsun sanırım, komik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…