- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 47.805
- 468
Yani bizleri bırakın da ülke doktorlarından örnek vereyim: sadece üniversite hayatınıza 8 sene harcayıp doktor oluyorsunuz, şifa dağıttığınız insanlar tarafından şiddete uğrayıp isyan edince ülkenin tek ve en önemli yetkilisi kalkıp "giderlerse gitsinler yav" gibi cümleler kuruyor! Bırakıp gidenler mi suçlu yoksa onları kendi vatanlarına küstürüp gitmelerine ön ayak olanlar mı? Mültecilerle asla kıyas kabul edilemez, bir savaş durumunda bu ülkenin kadınının erkeğinin kurtuluş savaşı destanı yazmak gibi bir özellikleri var.Yukarıda ve şu yazdıklarım bu konuda ilk ve son kez düşüncelerimin ifadesidir. Zaten başlıkta kapanır gider.
Olan fikir ayrılığı yaşayan arkadaşlıkların bitmesine, karşılıklı hakaretlere mazur kalanlara olmuştur.
Secim sonuçları ülkemiz için hayırlı olsun.
Ülkeden kaçacağım diyen korkaklara da sözüm ; Türkiye'ye gelen mültecilerin farkınız yok. Diyorum ya ülkesini savunurken (fikri olarak da dahil buna) ölmeyen, davasını yarıda bırakanlar Ege sularında boğulup(mecazidir) ölsün.
Hayde selametle
Ya ekonomik kriz diyoruz, yağmur gibi kontrolsüz kaçak göçmen diyoruz, savaş bitmesine ve ülke başkanlarının da gelsinler demesine rağmen gitmek bilmeyen sığınmacılar diyoruz, bize Vahdettin'nin anasını bacısını sürgün ettiler diyorlar. Biz olmuşuz Vahdettin zaten.
Geçmiş senelerde bir kadın sormuştu bana,kadınlar neden hükümete oy veriyorlar demişti.mesela tam olarak neyinden memnunsunuz?
gerçekten merak ediyorum ve aydınlanmak istiyorum.
Sizlerin bıraktığınız enkazı temizlemeye çalışırız,siz gidin kimsenin umurunda olmaz suçlu aranacaksa dönüp aynaya bakın bir zahmet.O üye benim tabiki inandığım şeyleri sonuna kadar savunacak sizlerden birisi bu ülke kötü yerlere gelirse ben eşimin sayesinde yurt dışında misler gibi yaşarım sende burda naparsin bilemem deyinci onun için dedim öyle bişey olursa bende gider yaşarım dedim lafı okumayip yorum için yorum yani sizlerin hepsi okumuş kültürlü kaç dil biliyo ama biz RTE yi savunanlar cahil yobaz ve kötü koşullarda yaşıyoruz bunu savunup duruyorsunuz
Burada geçen günlerde bir üye uzun boylu olduğu için oy verdiğini yazmıştıGeçmiş senelerde bir kadın sormuştu bana,kadınlar neden hükümete oy veriyorlar demişti.
Bende ciddi merak ediyorum neden acaba.
Ee bizans ın torunlarınin da bunlara dava acması gerekmez mi o zaman istanbul bizimdi diye
mesela dün neyi kutladılar öyle alev ateş savaşa gidiyor gibi silahlarla..Geçmiş senelerde bir kadın sormuştu bana,kadınlar neden hükümete oy veriyorlar demişti.
Yakışıklı diyen var ama burda değil.Burada geçen günlerde bir üye uzun boylu olduğu için oy verdiğini yazmıştınickini hatırlayamadım şimdi
Kısa olsa sevmeyecekmi acep bu nasıl bir sevgi sendromu böyleBurada geçen günlerde bir üye uzun boylu olduğu için oy verdiğini yazmıştınickini hatırlayamadım şimdi
Bilinen örneklerin dışında aydınlanmak istiyorım bende.mesela dün neyi kutladılar öyle alev ateş savaşa gidiyor gibi silahlarla..
çünkü ben sebep bulamıyorum. o yüzden ciddi ciddi soruyorum neden??
ama her zamanki gibi cevap gelmiyor.
yine öğrenemeyeceğiz.
Sahi kimYakışıklı diyen var ama burda değil.
Çok uzun bir toplum olmamamızın sonuçları bunlarYakışıklı diyen var ama burda değil.
Çok uzun bir toplum olmamamızın sonuçları bunlar
Aynen ne kutlandı neyin sevinciydi? 30lu yumurta 20 tl mi oldu dolar 10 tl ye mi düştü benzine indirim mi yapıldı sütün fiyatı mı düştü? Maçı kazanmış gibi neyin sevinciydi ne düzeldi düzelecekmesela dün neyi kutladılar öyle alev ateş savaşa gidiyor gibi silahlarla..
çünkü ben sebep bulamıyorum. o yüzden ciddi ciddi soruyorum neden??
ama her zamanki gibi cevap gelmiyor.
yine öğrenemeyeceğiz.
Silah sesleride cabası,kazandıya gerisi önemli değil herhalde.Aynen ne kutlandı neyin sevinciydi? 30lu yumurta 20 tl mi oldu dolar 10 tl ye mi düştü benzine indirim mi yapıldı sütün fiyatı mı düştü? Maçı kazanmış gibi neyin sevinciydi ne düzeldi düzelecek
Ben söyleyeyim hanımefendi,Geçmiş senelerde bir kadın sormuştu bana,kadınlar neden hükümete oy veriyorlar demişti.
4yaşında bir kız çocuğu vuruldu diye okudum bir yerlerde.havai fişeği elinde patlatıp hem kendisini hem çevredekileri yakanlar.Silah sesleride cabası,kazandıya gerisi önemli değil herhalde.
Chp iktidar olunca saydiklariniz olacaktı zannediyorsun sanırım, komik...Aynen ne kutlandı neyin sevinciydi? 30lu yumurta 20 tl mi oldu dolar 10 tl ye mi düştü benzine indirim mi yapıldı sütün fiyatı mı düştü? Maçı kazanmış gibi neyin sevinciydi ne düzeldi düzelecek
sokak ropörtajlarında biri yakışıklı olduğu için oy veriyordu.Kısa olsa sevmeyecekmi acep bu nasıl bir sevgi sendromu böyle
Bilinen örneklerin dışında aydınlanmak istiyorım bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?