• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 808 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.352
Kadın cinayetleri arttı, sanatçılar bile artık sessiz kalamıyor, neyi kutluyorlar anlamadım😒 bayrak asmış bazı komşular sabah uyku sersemi 30 Ağustos geldi sandım
Sorsan kadına saygı derler,kaç tane kadınımız öldürüldü bu dönemde.
Bunlar cidden tam fanatik tipler.

Şort giyen hemşireye uçan tekme atan adam serbest bırakıldı bu ülkede
Video çeken kıza açık diye tüküren bir teyze vardı.bir muhabire bu ne biçim kıyafet diye çemkiren bir amca vardı.hatta eski ama adam kadına başın açık falan dedi diye az daha teyze dövecekti sanane diye.

Sorsan kadına saygı derler,kaç tane kadınımız öldürüldü bu dönemde.
Bunlar cidden tam fanatik tipler.
Herşeye rağmen sokakta karşılaştığım 2 kişiden birinin benim gibi kör olmadığını bilmek bana huzur verdi, ülkenin yarısı bişeylere dur demek istiyor bu bile bana iyi geldi.

Video çeken kıza açık diye tüküren bir teyze vardı.bir muhabire bu ne biçim kıyafet diye çemkiren bir amca vardı.hatta eski ama adam kadına başın açık falan dedi diye az daha teyze dövecekti sanane diye.
Herkes kendini kayıranı seçiyor bunu gördüm, yazacak çok şey var ama.. saygı duyuyorum, sadece artık daha bencil düşünmeye çalışacağım, sistem bizi buna itti.

Herşeye rağmen sokakta karşılaştığım 2 kişiden birinin benim gibi kör olmadığını bilmek bana huzur verdi, ülkenin yarısı bişeylere dur demek istiyor bu bile bana iyi geldi.
İnternet gitti cepten giriş yaptım
Güzelgünlerinde geleceği zaman olacak

Coşkuyu acaba 19 mayislara 29 ekimlerde gostersinler
Göreceğiz onuda bakalım
Tabiki, siyasiler gelip geçicidir, bu ülke hepimizin, her sabah andımızı okuyarak Atatürk’e söz vermiş çocuklarız, umudumuz hep var olmalı.
Önemli olan devletin var olması kalıcı olması partiler gelip geçicidir het zaman

Back
X