• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 808 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.352
Ben söyleyeyim hanımefendi,
1.Benim inancıma, giyinisime saygı duyulduğu için yani özgür olabilmek için...(Başımdaki ortume bez parçası yakıştırması apana vermeyecektim tabi ki)
2.Tam da örnek bir koca ayrıca,karısı her zaman yanında.(Alın size kadına saygı)
3.Lgbt ye hayır dediği için (Toplumun bozulmasına asla göz yumamam colugum cocugum var)
4.Ocalan ve demirtas özgür kalsın istemiyorum.
Daha çokça sayabilirim evet ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyoruz ama bu 2020 korona dönemi ile tüm ülkeleri etkiledi.
Imf den borc almayı herkes biliyor ama almayı eee ödemesi nasil olacak.Kendi imkanlarimizla bu kadar oluyor.Ne yapalım herkes dört dörtlük değil.Iktidara mükemmel demiyorum.Ama muhalefetten daha iyi olduğu kesin.
Türbanda sıkıntı yok artık bunu en iyi sizler biliyorsunuz,geçmiş zamanda sarf ettiği sözden dolayı zaten özür diledi hepinizden.
Diğer liderler,nde çok örnek bir eş olduklarını biliyoruz zaten.
Lgbt için etrafta manyaklıklar yapsın diye kimse istemez ,onlarında bir kişilik haklarının oduğunu kabul ediyoruz.
Öcalanın çıkacağı masalına inanmayın sakın,demittaş içinde aihm kararları mevcut.

Hanımefendi bizlere sürtük denirken zillet denirken daha pek şey denirken vicdanınız rahatmıydı.
B,r kadın olarak ne hissettiniz acaba.
4yaşında bir kız çocuğu vuruldu diye okudum bir yerlerde.havai fişeği elinde patlatıp hem kendisini hem çevredekileri yakanlar.
İnşallah bişey olmamıştır miniğe ne kadar tehlikeli işler bunlar.

1.Benim inancıma, giyinisime saygı duyulduğu için yani özgür olabilmek için...(Başımdaki ortume bez parçası yakıştırması apana vermeyecektim tabi ki)
2.Tam da örnek bir koca ayrıca,karısı her zaman yanında.(Alın size kadına saygı)
3.Lgbt ye hayır dediği için (Toplumun bozulmasına asla göz yumamam colugum cocugum var)
Daha çokça sayabilirim evet ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyoruz ama bu 2020 korona dönemi ile tüm ülkeleri etkiledi.
Imf den borc almayı herkes biliyor ama almayı eee ödemesi nasil olacak.Kendi imkanlarimizla bu kadar oluyor.Ne yapalım herkes dört dörtlük değil.Iktidara mükemmel demiyorum.Ama muhalefetten daha iyi olduğu kesin.
İnanç konusuna girmeyeceğim.karısı yanında olayınada çook eskiden sıradan bir insanken aynı mahallede yaşayan insanların anlatımlarıyla karısına saygısını yazmayacam sonuçta bir iddia.ayrıca kadına saygı bütün kadınlara gösterilmeli sadece karısına değil.lgbt ye girmeyelim orası çok çok fena öyle böyle değil.Demirtaş serbest kaldığında bizleri hatırlayın.o konuda hükümete birazcık kırgın olun

Burada hepsine verecek cevabım var ama şimdilik 3. Şıkka cevap vereyim. LGBT kadar bunlardan da korkuyor musunuz hani çoluk çocuğunuz var ya ondan soruyorum.

Chp iktidar olunca saydiklariniz olacaktı zannediyorsun sanırım, komik...
Bu dediklerim mümkünse iktidar tarafından yapılacaksa neden seçim beklendi bu daha komik! Chp iktidar olsaydı da görseydik yapılıyor mu yapılmazsa o zaman gülerdik

Komik ha ,iktidar olsaydı zaten enkaz devri olacaktı farkındamısınız bunun.
Adamların elinde sihirli değnekleri yok ki hemencecik düzelsin ülke.
Ee 20 yıl da neyin düzelmesini bekliyorsunuz o zaman?Öncesinde yapılanları toparlamak anca bu kadar oluyor demek ki

yani bu kadar yenilginin ardından halen ayaktayız burdayız demesi üzücü 75 yaşındasın ya artık bi sal senden olmuyor işte dün gece'den beri moralim bozuk zaten yaşam standartlarımız kötü idi kaygılarımız vardı artık neyse ya yazacak çok şey varda artık gülüp geçicem bu ülkede küfürsüz yaşamak için uygun bir ülke degil gerçekten
akil yaşta degil bastadir cnm sakin yanlis anlama beni ama erdogan cokmu genc sanki ayakta duracak hali kalmamis gormedinmi dun konusma yaparken elleri titriyodu

Yok olmasın da,chp seçmeni diyor ya kadına saygı yok diye ondan belirtmek istedim.
Asıl lgbt ye destek vermek kadına saygısızlık bence.
Nickinden ötürü Elazığlı olduğunu düşünüyorum, %70 oy almış orada, sormadan sorgulamadan şehirce vermişsiniz işte ne anlatayım.

Aynen ne kutlandı neyin sevinciydi? 30lu yumurta 20 tl mi oldu dolar 10 tl ye mi düştü benzine indirim mi yapıldı sütün fiyatı mı düştü? Maçı kazanmış gibi neyin sevinciydi ne düzeldi düzelecek
işte bunun adı hak, adalet, yaşam şartları değil. bunun adı partizanlık..

Valla doktorlar gitmeyip ne yapsın adamları dövdünüz öldürdünüz zamanında Trakya bölgesinde yaşıyorum bir hastalığım çıktı devlete gittim ameliyat olmam gerekti doktor bana dediki Trakya bölgesinde bu alanda tek doktor ben kaldım bende aşırı doluyum.E maddi durumum olmasa ameliyat olamıcaktım işte böyle .Doktorlar gittikçe bir ameliyat için bir sene bir sonuç için altı ay randevu için üç ay bekleyeceksiniz iyi oldu bu halka .Bu seçimden sonra daha fazlada gitmeye devam edecekler adamlar siz dövesiniz öldüresiniz onları diye mi okudu başınıza gelen her şeyi hakediyorsunuz sokaklarda dilenci gibi sağlık ilaçları için para toplamaya mecbur bırakıldı bu millet daha ötesi var mı

Back
X