- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 47.805
- 468
Benim kocam da aday olsun o zaman, örnek koca olduğunu söyleyen çok var2.Tam da örnek bir koca ayrıca,karısı her zaman yanında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kocam da aday olsun o zaman, örnek koca olduğunu söyleyen çok var2.Tam da örnek bir koca ayrıca,karısı her zaman yanında
Türbanda sıkıntı yok artık bunu en iyi sizler biliyorsunuz,geçmiş zamanda sarf ettiği sözden dolayı zaten özür diledi hepinizden.Ben söyleyeyim hanımefendi,
1.Benim inancıma, giyinisime saygı duyulduğu için yani özgür olabilmek için...(Başımdaki ortume bez parçası yakıştırması apana vermeyecektim tabi ki)
2.Tam da örnek bir koca ayrıca,karısı her zaman yanında.(Alın size kadına saygı)
3.Lgbt ye hayır dediği için (Toplumun bozulmasına asla göz yumamam colugum cocugum var)
4.Ocalan ve demirtas özgür kalsın istemiyorum.
Daha çokça sayabilirim evet ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyoruz ama bu 2020 korona dönemi ile tüm ülkeleri etkiledi.
Imf den borc almayı herkes biliyor ama almayı eee ödemesi nasil olacak.Kendi imkanlarimizla bu kadar oluyor.Ne yapalım herkes dört dörtlük değil.Iktidara mükemmel demiyorum.Ama muhalefetten daha iyi olduğu kesin.
İnşallah bişey olmamıştır miniğe ne kadar tehlikeli işler bunlar.4yaşında bir kız çocuğu vuruldu diye okudum bir yerlerde.havai fişeği elinde patlatıp hem kendisini hem çevredekileri yakanlar.
İnanç konusuna girmeyeceğim.karısı yanında olayınada çook eskiden sıradan bir insanken aynı mahallede yaşayan insanların anlatımlarıyla karısına saygısını yazmayacam sonuçta bir iddia.ayrıca kadına saygı bütün kadınlara gösterilmeli sadece karısına değil.lgbt ye girmeyelim orası çok çok fena öyle böyle değil.Demirtaş serbest kaldığında bizleri hatırlayın.o konuda hükümete birazcık kırgın olunBen söyleyeyim hanımefendi,
1.Benim inancıma, giyinisime saygı duyulduğu için yani özgür olabilmek için...(Başımdaki ortume bez parçası yakıştırması apana vermeyecektim tabi ki)
2.Tam da örnek bir koca ayrıca,karısı her zaman yanında.(Alın size kadına saygı)
3.Lgbt ye hayır dediği için (Toplumun bozulmasına asla göz yumamam colugum cocugum var)
Daha çokça sayabilirim evet ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyoruz ama bu 2020 korona dönemi ile tüm ülkeleri etkiledi.
Imf den borc almayı herkes biliyor ama almayı eee ödemesi nasil olacak.Kendi imkanlarimizla bu kadar oluyor.Ne yapalım herkes dört dörtlük değil.Iktidara mükemmel demiyorum.Ama muhalefetten daha iyi olduğu kesin.
Burada hepsine verecek cevabım var ama şimdilik 3. Şıkka cevap vereyim. LGBT kadar bunlardan da korkuyor musunuz hani çoluk çocuğunuz var ya ondan soruyorum.Ben söyleyeyim hanımefendi,
Komik ha ,iktidar olsaydı zaten enkaz devri olacaktı farkındamısınız bunun.Chp iktidar olunca saydiklariniz olacaktı zannediyorsun sanırım, komik...
sokak ropörtajlarında biri yakışıklı olduğu için oy veriyordu.
Yok olmasın da,chp seçmeni diyor ya kadına saygı yok diye ondan belirtmek istedim.Benim kocam da aday olsun o zaman, örnek koca olduğunu söyleyen çok var![]()
Bu dediklerim mümkünse iktidar tarafından yapılacaksa neden seçim beklendi bu daha komik! Chp iktidar olsaydı da görseydik yapılıyor mu yapılmazsa o zaman gülerdikChp iktidar olunca saydiklariniz olacaktı zannediyorsun sanırım, komik...
Ee 20 yıl da neyin düzelmesini bekliyorsunuz o zaman?Öncesinde yapılanları toparlamak anca bu kadar oluyor demek kiKomik ha ,iktidar olsaydı zaten enkaz devri olacaktı farkındamısınız bunun.
Adamların elinde sihirli değnekleri yok ki hemencecik düzelsin ülke.
Senden sasece bir şey rica ediyorum.lütfen internete akp nin lgbt için yaptığı hizmetler yazıp lütfen bir okurmusun.Yok olmasın da,chp seçmeni diyor ya kadına saygı yok diye ondan belirtmek istedim.
Asıl lgbt ye destek vermek kadına saygısızlık bence.
akil yaşta degil bastadir cnm sakin yanlis anlama beni ama erdogan cokmu genc sanki ayakta duracak hali kalmamis gormedinmi dun konusma yaparken elleri titriyoduyani bu kadar yenilginin ardından halen ayaktayız burdayız demesi üzücü 75 yaşındasın ya artık bi sal senden olmuyor işte dün gece'den beri moralim bozuk zaten yaşam standartlarımız kötü idi kaygılarımız vardı artık neyse ya yazacak çok şey varda artık gülüp geçicem bu ülkede küfürsüz yaşamak için uygun bir ülke degil gerçekten
Nickinden ötürü Elazığlı olduğunu düşünüyorum, %70 oy almış orada, sormadan sorgulamadan şehirce vermişsiniz işte ne anlatayım.Yok olmasın da,chp seçmeni diyor ya kadına saygı yok diye ondan belirtmek istedim.
Asıl lgbt ye destek vermek kadına saygısızlık bence.
Ben mümkün demedim ki .Bu dediklerim mümkünse iktidar tarafından yapılacaksa neden seçim beklendi bu daha komik! Chp iktidar olsaydı da görseydik yapılıyor mu yapılmazsa o zaman gülerdik
Yakışır.Benim kocam da aday olsun o zaman, örnek koca olduğunu söyleyen çok var![]()
İstanbul doğumluyum ve burada yaşıyorum.Sehrime de helal olsunNickinden ötürü Elazığlı olduğunu düşünüyorum, %70 oy almış orada, sormadan sorgulamadan şehirce vermişsiniz işte ne anlatayım.
işte bunun adı hak, adalet, yaşam şartları değil. bunun adı partizanlık..Aynen ne kutlandı neyin sevinciydi? 30lu yumurta 20 tl mi oldu dolar 10 tl ye mi düştü benzine indirim mi yapıldı sütün fiyatı mı düştü? Maçı kazanmış gibi neyin sevinciydi ne düzeldi düzelecek
20 yılda gördük neler yapıldığını yandaşını nasıl zenginettiğini halkının çöplerden yemek aradığını.Ee 20 yıl da neyin düzelmesini bekliyorsunuz o zaman?Öncesinde yapılanları toparlamak anca bu kadar oluyor demek ki
Akp den önce buzdolabıda yoktu dersin sen şimdi.sanıyorsun ki akp gelmeseydi biz 1999 da öylecede duruyorduk.Ben mümkün demedim ki .
Ayrıca yapamayacakları zaten belli AKP oncesi görüldü.
Hiç yani 20 yıl çok az bir zaman o sürede ancak yeni doğan bebelerin askerlik çağı geliyor.Ee 20 yıl da neyin düzelmesini bekliyorsunuz o zaman?Öncesinde yapılanları toparlamak anca bu kadar oluyor demek ki
Evet evet cahil ve koyunuz ya biz ,öyle sanırım benAkp den önce buzdolabıda yoktu dersin sen şimdi.sanıyorsun ki akp gelmeseydi biz 1999 da öylecede duruyorduk.