- 20 Mart 2008
- 141.644
- 213.219
- 1.423
- 60
Sorsan kadına saygı derler,kaç tane kadınımız öldürüldü bu dönemde.Kadın cinayetleri arttı, sanatçılar bile artık sessiz kalamıyor, neyi kutluyorlar anlamadımbayrak asmış bazı komşular sabah uyku sersemi 30 Ağustos geldi sandım
Video çeken kıza açık diye tüküren bir teyze vardı.bir muhabire bu ne biçim kıyafet diye çemkiren bir amca vardı.hatta eski ama adam kadına başın açık falan dedi diye az daha teyze dövecekti sanane diye.Şort giyen hemşireye uçan tekme atan adam serbest bırakıldı bu ülkede
Dün havuç 59 liraydı markette noluyor dedimDoktorlara giderlerse gitsinler denildi
Herşeye rağmen sokakta karşılaştığım 2 kişiden birinin benim gibi kör olmadığını bilmek bana huzur verdi, ülkenin yarısı bişeylere dur demek istiyor bu bile bana iyi geldi.Sorsan kadına saygı derler,kaç tane kadınımız öldürüldü bu dönemde.
Bunlar cidden tam fanatik tipler.
Enseyi karartma,ekonomi ve sağlık durumları buna müsait değil.Gör bak belediyeleri de ellerinden alacaklar. Ekrem İmamoğlu’nun davası daha sonuçlanmadı. Ona da siyaset yasağı getirirler. Biz istediğimiz kadar yırtınalım.
Herkes kendini kayıranı seçiyor bunu gördüm, yazacak çok şey var ama.. saygı duyuyorum, sadece artık daha bencil düşünmeye çalışacağım, sistem bizi buna itti.Video çeken kıza açık diye tüküren bir teyze vardı.bir muhabire bu ne biçim kıyafet diye çemkiren bir amca vardı.hatta eski ama adam kadına başın açık falan dedi diye az daha teyze dövecekti sanane diye.
30 Ağustos bu kadar kutlanir mi merak ediyorumSorsan kadına saygı derler,kaç tane kadınımız öldürüldü bu dönemde.
İnternet gitti cepten giriş yaptımHerşeye rağmen sokakta karşılaştığım 2 kişiden birinin benim gibi kör olmadığını bilmek bana huzur verdi, ülkenin yarısı bişeylere dur demek istiyor bu bile bana iyi geldi.
Azicik ohhhh ohhhh deyip kayboldular yine sasirdik mi hayirTarafımızı beğenmiyor
Bende öyle30 Ağustos bu kadar kutlanir mi merak ediyorum
Coşkuyu acaba 19 mayislara 29 ekimlerde gostersinlerSorsan kadına saygı derler,kaç tane kadınımız öldürüldü bu dönemde.
malesef hiçbir resmi tatilde camına bayrak asmayıp sadece 15 temmuzda asanları biliyorum.30 Ağustos bu kadar kutlanir mi merak ediyorum
Tabiki, siyasiler gelip geçicidir, bu ülke hepimizin, her sabah andımızı okuyarak Atatürk’e söz vermiş çocuklarız, umudumuz hep var olmalı.İnternet gitti cepten giriş yaptım
Güzelgünlerinde geleceği zaman olacak
biz görür müyüz bilmem..İnternet gitti cepten giriş yaptım
Güzelgünlerinde geleceği zaman olacak
İnşallah sokaklara dökülüp kutlarlar cumhuriyetin kuruluş yıldönümünü ozaman gorecem ben daaat daaat kornalariBende öyle
Tövbe ya vallahi.malesef hiçbir resmi tatilde camına bayrak asmayıp sadece 15 temmuzda asanları biliyorum.
Göreceğiz onuda bakalımCoşkuyu acaba 19 mayislara 29 ekimlerde gostersinler
Önemli olan devletin var olması kalıcı olması partiler gelip geçicidir het zamanTabiki, siyasiler gelip geçicidir, bu ülke hepimizin, her sabah andımızı okuyarak Atatürk’e söz vermiş çocuklarız, umudumuz hep var olmalı.
Ben bir dönem arabasına bayrak asanlara ceza yazıldığını hatırlıyorum.gezi olaylarındanhemen sonraydı sanırımmalesef hiçbir resmi tatilde camına bayrak asmayıp sadece 15 temmuzda asanları biliyorum.
ne de olsa bu millet çapulcu, bu millet sürtükBen bir dönem arabasına bayrak asanlara ceza yazıldığını hatırlıyorum.gezi olaylarındanhemen sonraydı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?