Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353

Evlerinin önünde rastgele ateş eden insanları uyaran Semih Gürsoy, ardından beklemediği bir tepki ile karşılaştı ve o kişiler daha da kalabalıklaşarak kendilerini uyaran kişiyi tehdit etti.​

Silah ile ateş eden kişileri uyarak Semih Gürsoy, o kişilerin toplanarak kendisine “size kimse sahip çıkamaz burada, sizi burada yaşatmayacağım. Polis de bana bir şey yapamaz" dediklerini belirtti.​

twitter.com

İşte o görüntüler:

yani bu kadar yenilginin ardından halen ayaktayız burdayız demesi üzücü 75 yaşındasın ya artık bi sal senden olmuyor işte dün gece'den beri moralim bozuk zaten yaşam standartlarımız kötü idi kaygılarımız vardı artık neyse ya yazacak çok şey varda artık gülüp geçicem bu ülkede küfürsüz yaşamak için uygun bir ülke degil gerçekten

Biraz daha iyi hanım ablacığım,kan kaçağı vardı onu durdurdular.Bobrekler zarar görmüş malesef,onunla uğrasiyorlar.Çok teşekkür ederim .
İnşallah çok dahi iyi olur sağlığına kavuşur babanda güzel haberleri alalım senden.
Uzun yaşıyorlar abla. Ben her hafta hastanedeyim. Bu tiplere ise hiçbir şey olmuyor.
Şimdi kim akıllı, sen düşün.
Düşünmek bile fena geldi şimdi.

bende aynı seyı dusunuyorum, keşke mansur yavas aday olsaydı belkıde durum farklı olabılırdı, ama ekrem olursa yıne alacaklarını sanmıyorum.
zaten anlamıyorumda ya bırakın şu koltukları arkadas yaa,
bahcelı, rte, kk artık çok yaşlandılar , belkı genç bir isim daha ıyı olacak..
zaten bence bahcelı yerıne ılerde sınan ogan gelecek,

Hdpkk deyıp duruyorlar histerik gibi. Sımdı bu da terör degıl mi eli silahlı fılan fark ne

Bahcelide olmaz
Sinandan olmaz
Bunlar dava adamı degıl

Mansur da nasıl avukatsa ıkı lafı bı araya getiremiyor
bence olmamalı
Ben oy vermem Mansur'a misal
Ekrem dişli sevmiyorum ama dişli, Oluru var
Ben şu mancınıkcıyı seviyorum bu ara gözlemim altında bakalım, stalklıyorum

İstifa sesleri gelmeye başladı fakat kâle alan yok şuan

bahcelinin son zamanlaı,
o giderse sinan gelebilir ki onu savunan cok mhp li var ,
ama ben mansur olsa verırım,
ekreme de ıbb de bısey yapmadı dusuncesınde olanlar cok o yuzden oy vermeyenler çogunluk olacaktır.
ama ekremın, mansura göre konuşması, aurası cok daha yuksek kesınlıkle , yanı ben ekrem olsada verırım :)
o kim kızz :)

Kk gitmeli istifa sesleri gittikçe artıyor artık

Bir gün olsun öyle olamadım...Mesleği yok katkısı yok ohhh ne güzelll. Eşden yana şanslı

Yaşam standardimizi bir sekilde ceviriyorduk kari koca biz sundan birkac sene once gerci bizim maaslarimizi da ezdiler ya.(Ogretmen olup bu duruma tepki gostermeyenlere selam olsun)Cok iyi hatirliyorum 2 sene once daha ikiz ogullarim 1-1bucuk yasindayken istedigimiz krese versek altindan kalkabiliriz,gondeririz diyorduk.Su anda kres arayisi icindeyiz ve soylenen rakamlar devasa boyutta ve ben istedigim krese gonderemiyorum cocuklarimi.Bu benim icin bir kistas.Benim yasam standardim dustu ve bunu naparsam yapayim donduremiyorum.

Umıt ozdaggg

Ben size katılmıyorum bu konuda. 21senedir Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına kim çıktı da, halk onu tercih etti?
Cem Uzan vardı. Noldu. Adamın bütün mal varlığına el koydular, ülkesine gelemiyor. Turkcell’in ilk sahibi Mehmet Emin Karamehmet, noldu? Mal varlığına el koydular. Bir düzen kurdular, mümkün değil çıkamıyorsun içinden.
Kemal Kılıçdaroğlu son derece bütünleştirici, temiz bir muhalefet yaptı. Tane tane bütün çarpıklıkları söyledi. 6 masadaki tüm liderler kendilerini geri plana çekerek, ortak bir paydada uzlaştı. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Ümit Özdağ… Konu bu sefer seçim değildi. Ülke bayır aşağı giderken muhalefet birlik oldu.
Halkın çoğu Recep Tayyip’e inanıyor ve hiç bir koşulda vazgeçmiyor.
Son kez içimizde bir umut kırıntısı vardı. O da bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…