Uzun yaşıyorlar abla.Mutlaka öylede ben nasıl yaşıyorum diyede bir akıl tutulması yaşaması lazım artık.
Herşeyede nötr olmak ne kadar insana .
İnşallah çok dahi iyi olur sağlığına kavuşur babanda güzel haberleri alalım senden.Biraz daha iyi hanım ablacığım,kan kaçağı vardı onu durdurdular.Bobrekler zarar görmüş malesef,onunla uğrasiyorlar.Çok teşekkür ederim.
Düşünmek bile fena geldi şimdi.Uzun yaşıyorlar abla.Ben her hafta hastanedeyim. Bu tiplere ise hiçbir şey olmuyor.
Şimdi kim akıllı, sen düşün.
bende aynı seyı dusunuyorum, keşke mansur yavas aday olsaydı belkıde durum farklı olabılırdı, ama ekrem olursa yıne alacaklarını sanmıyorum.Seçimle ilgili görüşüm; hala kendini başarılı sanan ölmüş ama üzerine toprak atılmamış olan Sn Kemal Kılıçdaroğlu yerini ivedi olarak genç birine devretmelidir. Genç ile kastım İnce vb yaş grubu değil daha da gençlerdir.
Artık yeter iktidarın bu rahatlığını en büyük sorumlusu muhalefet yapamayan sözde muhalefettir.
Hdpkk deyıp duruyorlar histerik gibi. Sımdı bu da terör degıl mi eli silahlı fılan fark neEvlerinin önünde rastgele ateş eden insanları uyaran Semih Gürsoy, ardından beklemediği bir tepki ile karşılaştı ve o kişiler daha da kalabalıklaşarak kendilerini uyaran kişiyi tehdit etti.
Silah ile ateş eden kişileri uyarak Semih Gürsoy, o kişilerin toplanarak kendisine “size kimse sahip çıkamaz burada, sizi burada yaşatmayacağım. Polis de bana bir şey yapamaz" dediklerini belirtti.
twitter.com
İşte o görüntüler:
Bahcelide olmazbende aynı seyı dusunuyorum, keşke mansur yavas aday olsaydı belkıde durum farklı olabılırdı, ama ekrem olursa yıne alacaklarını sanmıyorum.
zaten anlamıyorumda ya bırakın şu koltukları arkadas yaa,
bahcelı, rte, kk artık çok yaşlandılar , belkı genç bir isim daha ıyı olacak..
zaten bence bahcelı yerıne ılerde sınan ogan gelecek,
İstifa sesleri gelmeye başladı fakat kâle alan yok şuanDunku secimi iktidar kazanmadi;muhalefet kaybetti.Dün esimle yaptigi aciklamasindan sonra ustumuzu basimizi parcalayacaktik hani tabir yerindeyse sinirden.Birakmayacak mucadeleye devam dedi resmen.Bu nasil bir akil tutulmasi.He sunu da soyleyeyim Kilicdaroglu giderken yaninda goturulmesi gerekenler listem de var.
Merhaba yuz yıl uyuyan guzel siz misiniz?Sonuç Türkiye için en iyisi,ben memnunum
bahcelinin son zamanlaı,Bahcelide olmaz
Sinandan olmaz
Bunlar dava adamı degıl
Mansur da nasıl avukatsa ıkı lafı bı araya getiremiyor
bence olmamalı
Ben oy vermem Mansur'a misal
Ekrem dişli sevmiyorum ama dişli, Oluru var
Ben şu mancınıkcıyı seviyorum bu aragözlemim altında bakalım, stalklıyorum
Kk gitmeli istifa sesleri gittikçe artıyor artıkbende aynı seyı dusunuyorum, keşke mansur yavas aday olsaydı belkıde durum farklı olabılırdı, ama ekrem olursa yıne alacaklarını sanmıyorum.
zaten anlamıyorumda ya bırakın şu koltukları arkadas yaa,
bahcelı, rte, kk artık çok yaşlandılar , belkı genç bir isim daha ıyı olacak..
zaten bence bahcelı yerıne ılerde sınan ogan gelecek,
Bir gün olsun öyle olamadım...Mesleği yok katkısı yok ohhh ne güzelll. Eşden yana şanslıŞimdi hanım abla her insan aynı olmuyor. Bizim bir komşumuz vardı. Kadının eşi emekliydi, üstüne gider iki işte birden çalışırdı. Kadın hayatında bir gün çalışmamıştı. Para nasıl idare edilir fikri yoktu. Agop'un kazı gibi verileni alırdı. Gün gezmesi, sosyete pazarı, akraba gezmesi vs. idi uğraşları. O kadar gamsızdı ki anlatamam, hayat toz pembeydi ona. Annem hayret ederdi haline. Dünyadan bihaber yaşıyordu işte. Yani böyle insanlar var.
yani bu kadar yenilginin ardından halen ayaktayız burdayız demesi üzücü 75 yaşındasın ya artık bi sal senden olmuyor işte dün gece'den beri moralim bozuk zaten yaşam standartlarımız kötü idi kaygılarımız vardı artık neyse ya yazacak çok şey varda artık gülüp geçicem bu ülkede küfürsüz yaşamak için uygun bir ülke degil gerçekten
Umıt ozdagggbahcelinin son zamanlaı,
o giderse sinan gelebilir ki onu savunan cok mhp li var ,
ama ben mansur olsa verırım,
ekreme de ıbb de bısey yapmadı dusuncesınde olanlar cok o yuzden oy vermeyenler çogunluk olacaktır.
ama ekremın, mansura göre konuşması, aurası cok daha yuksek kesınlıkle , yanı ben ekrem olsada verırım :)
o kim kızz :) zc vb
Evet tatlım uyuyarak bile hallediyoruz bu işiMerhaba yuz yıl uyuyan guzel siz misiniz?
Ben size katılmıyorum bu konuda. 21senedir Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına kim çıktı da, halk onu tercih etti?Seçimle ilgili görüşüm; hala kendini başarılı sanan ölmüş ama üzerine toprak atılmamış olan Sn Kemal Kılıçdaroğlu yerini ivedi olarak genç birine devretmelidir. Genç ile kastım İnce vb yaş grubu değil daha da gençlerdir.
Artık yeter iktidarın bu rahatlığını en büyük sorumlusu muhalefet yapamayan sözde muhalefettir.
Uyan ey gözlerim gafletten uyanEvet tatlım uyuyarak bile hallediyoruz bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?