Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bende katılmıyorum

Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan

'ninniniz olsun'
Gaflet içinde değilim zira sadece dünyayı düşünmüyorum.Sadece bu dünyayı düşünenlerdir asıl uykuda olan...
Sadece fikrimi beyan ettim,ninni öneriniz için teşekkürler size lazım olabilir
Ama tüm yorumlardan anladığım kadarıyla kk dedenizden siz de memnun değilsiniz, uykudan uyanma vakti gelmiş, o da bir şey

Gönderemeyiz diyeni de göndericez dedi ya fjjfjfj şimdi nasıl sevsinler bu adamı.

Gör bak belediyeleri de ellerinden alacaklar. Ekrem İmamoğlu’nun davası daha sonuçlanmadı. Ona da siyaset yasağı getirirler. Biz istediğimiz kadar yırtınalım.
Hiç umrumda degıl artık bu millet insanca yasamayı hak etmiyor
Tam liyakate göre Bi sonuc oldu

Sevgili CHP seçmeni,neymiş bu ülkede bir Erdoğan gerçeği varmış.Geliyoruz sözleri hikayeden başka bir şey değilmiş,çok geçmiş olsun.Biz Erdoğan la mutluyuz,size de Kılıçdaroğlu yla mutluluklar diliyorum.Yorulan çenelerinizi biraz dinlendirip başka bahara ümitler besleyin.RECEP TAYYİP ERDOĞAN.

Yetıskın oldugunuza emin misiniz?

Katılıyorum, ilk turdan önce mi sonra mi yazmıştım hatırlamıyorum ama Kemal beyin doğru aday olmadığını yazmıştım, kişiliğine asla bir şey diyemem beyefendi birisi ama lider olmak çok başka bir şey, ülke insanı kendisini peşinden sürükleyecek gaza getirecek coşkudaki insanları seviyor.

Evet güzel bir seçim kampanyası yürütüldü ama örneğin hak ve adaletten bahsederken seçimin ilk turunda sandıklardan çıkan oylarla alakalı şaibeler döndü durdu, bunların üstüne gitmedi, benim sağdan soldan sosyal medyadan bir takım insanlardan duyduğum Kemal bey şimdi bekleyelim halk galeyana gelmesin demiş, bunlar hep duyum elbette ama böyle bir şaibe dolandı mi dolandı, hak hukuk adalet savunan bir liderin bunların üstüne gitmesi gerekir miydi? Bence gerekirdi, sonuç ona oy veren seçmenin sandığı gibi çıkmasa da inandığımız lider peşine düştü mücadeleyi bırakmadı derlerdi, belki bu sebeple 1. turda oy verenlerin oranı %87 iken 2. turda %85‘te kaldı.

Dün gece Kemal bey konuşmuş neler anlattı dinlemedim ama kanallardan birinde İmamoğlu’na konuşma yasağı getirildi gibi bir cümle duydum, bu gerçekse önümüzdeki yerel seçimler için alınmış bir tedbir mi yoksa belediye başkanının liderinin önüne geçmesini engelleme stratejisi mi bilmiyorum.

Eylül Ekim ayı gibi chp kurultayı varmış, olmak zorundaymış yoksa yerel seçimlere giremezlermiş, bu konuda uyarı almışlar galiba, chp kendi içerisinde de kurultay öncesi bu durumu değerlendirecektir bence.

Mülteci oylarıyla kazanılmış bir gerçek

Çok ilginçtir ki yurt dışında göçmenler demokratlara(sol diye nitelendirilen) oy verirken Türkiye'de cumhuriyetcilere(sağ diye nitelendirilen, muhafazakar milliyetçi) oy veriyor.
Dün burada iktidarı deli gibi savunan bir üye "durumlar daha da kötüye giderse evi arabayı satar yurt dışına yerleşir misler gibi yaşarım" yazdı kazen, evet bu yaşandı

mesela tam olarak neyinden memnunsunuz?
gerçekten merak ediyorum ve aydınlanmak istiyorum.

Bu zafer geri döneceğiz, rahatımız bozulacak, vatanımızı inşa etmek zorunda kalacağız, oturduğumuz yerden sosyal yardım alamayacağız diye aklı çıkan sığınmacılarındır, sizlik bi şey yok boşuna seviniyorsunuz.

Bu kazen ne derse altina imzamı atarim adam haklı,artık genç biti gelsin ve mümkünse tüm partilerdeki yaşlılar da gitsin evinde torun sevsin sahilde çay içsin, karısıyla gezsin, valla yeter

Dün burada iktidarı deli gibi savunan bir üye "durumlar daha da kötüye giderse evi arabayı satar yurt dışına yerleşir misler gibi yaşarım" yazdı kazen, evet bu yaşan
O üye benim tabiki inandığım şeyleri sonuna kadar savunacak sizlerden birisi bu ülke kötü yerlere gelirse ben eşimin sayesinde yurt dışında misler gibi yaşarım sende burda naparsin bilemem deyinci onun için dedim öyle bişey olursa bende gider yaşarım dedim lafı okumayip yorum için yorum yani sizlerin hepsi okumuş kültürlü kaç dil biliyo ama biz RTE yi savunanlar cahil yobaz ve kötü koşullarda yaşıyoruz bunu savunup duruyorsunuz

Buna katılmıyorum sevgili kazen, suç ne kk da ne de bir başkasında, ülkede ekonomi bu hale gelmişken, her taraf göçmen kaynıyorken, ne kadar kurum ve kuruluş, ve dahi yargı sisteminin bile içi boşaltılmışken, liyakatsizlik almış başını giderken, depremde, selde, maden göçüklerinde önlemsizlik sebebiyle binlerce can kaybı verirken bu iktidarın Max %10 oy alması lazımdı, karşısında kim olursa olsun... Ders vermek yerine ödüllendirmek nedir?

Dediklerim işine gelmedi birilerinin lakin onların dedesi de vatanı için can vermiş, çürük sabanla ekmek kovalamış canı kanı ile ömrü ile inşa etmiş tekrar vatanını benimkiler gibi. Hazırcılara kurdukları empati de göz dolduruyor lakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…