• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Adam Arap, lokasyon Avusturya, vatandaşlık almış, mührü Erdoğan'a vurmuş. Şu ülkenin başına gelene bakar mısınız?
Videoların altına yorum yapanların çoğu Arap ve Azerbaycan'li.Bu ülke bizden başka herkesin olmuş güzel kardeşim,Allah sonumuzu hayır etsin.

Zeynep kaynvaldeli konudan sonra sizi burda rte kutlamalarında görmek çok da şaşırtmadı.Nasil oluyor da seçmeninizin %99 u aynı olabiliyor iyi bi araştırma konusu olabilir aslinda:kahve:
Sizde sürekli burada yorum yazanların geçmiş mesajlarıni okuyup oradan vurmak var herhalde

Dinde ibadetini göstererek yapmak riyakarliktir zaten. Göze sokulduğu an sevabı kalmaz. Ancak bu namaz oruç gibi farz ibadetlerde geçerli değil. Çünkü inanan insan için zaten farz. Ben namaz kilip geliyorum diyen bir insan gösteriş yapmiş olmaz görevini yapip gelmiş olur. Ama sabaha kadar ibadet ettim hiç uyumadım diyen bir insan gösteriş yapiyordur. Çünkü gece ibadeti farz değildir. Arada fark var. Gizliden yapiyorum dediğiniz için söyledim. Gerisi sizin kalbinizle alakali. İnsanların ne dediği önemsiz. Başi kapalı insanlara da siz ne kadar çağ değişti deseniz de yobaz deniliyor. Daha çok yeni başörtülü psikolog olur mu olmaz mı diye tartışmaya açmamış miydi üstün dökmen? İki tarafında yobazı hep var ve var olmaya devam edecek.

Erdoğana %52 oy verdi. Köylüsüde verdi doktoru mühendisi de verdi. Sizin hepsi böyle değil tabi diye küçümsediğiniz kesim az değil. Bence Erdoğana oy veren kesimi küçümsemek yerine bu kadar olumsuz olaydan sonra karşi blok olarak komple birleştik ama neden hala kazanamadık diye öz eleştiri yapmalisiniz.
Bakın mesela siz de benim yapmadığım şeyleri yaptığımı ima etmişsiniz. Kimseyi küçümsemedim, ibadetini göstererek yapana da laf etmedim hiç bir zaman. Sadece bana söylenen laflardan rahatsız oldum ve kendimi sorguladım,hümanist kalmak için kendimi zorladım demiştim.

Ben hep söylüyorum Tayyip beye oy veren mühendis misal beni korkutmuyor. Benim tedirgin olduğum kesim cahil kesim,mülteci kesim. Yarın nüfusları 40-50 milyona ulaşacak olan kesim. Güvenliğimizi tehlikeye atacak olanlar bana endişe veriyor. Sokağa palayla çıkacak,silah atacak olanlardan endişeliyim çünkü canım söz konusu. Gerisi inanın çok önemli olmayacak.

Yazdım yine yazacağım siz ilk başta kime kızacağınızı bilmiyorsunuz ya Kendi seçmeniz sizi satmış ya lk başta oturup birincide oy vermeye gitmişler ikincide neden Kılıçdaroğluna vermemişler bunu sorgulayın onu tartışın ama yok illaki AK parti seçmenine laf söyleyeceksiniz

Zenginin daha zengin fakirin daha fakir olacağı yüzyıla hoş geldiniz arkadaşlar.
Et isterse 1000 lira,dolar 40 lira,kiralar arşa çıksın,açım karnım doymuyor ama mennunum derseniz hak ediyorsunuz bunları.
Sokakta evde tacize uğrayan kadınlarımızın,çocuklarımızın hayvanların vebalini nasıl ödeyeceksniz bakalım.
Bir cümle Türkçe bilmeyen göçmenin benim ülkem hakkında karar vermesini nasıl sindiriyorsunuz içinizde.
Sonra burada hayat pahalı demeyin susun oturun.

Aaa olur mu Osmanlı torunuyuk, ehonomi çok iyi, uçuyok gaçıyok nankörlük etmeyin.
Çoğunun 93 model hurdalarla yaptıkları şovdan sonra hevesleri kursakta bırakmak gibi olmasın ama bir markete çıksınlar, etiketler değişmiş. Uçan kaçan tek şey fiyatlar.

Çoğunun 93 model hurdalarla yaptıkları şovdan sonra hevesleri kursakta bırakmak gibi olmasın ama bir markete çıksınlar, etiketler değişmiş. Uçan kaçan tek şey fiyatlar.
Bunu önemsemiyorlar ki,marketler fırsatçı. Ülkeyi marketler yönetiyor sanki,şaka gibi.

Bunu önemsemiyorlar ki,marketler fırsatçı. Ülkeyi marketler yönetiyor sanki,şaka gibi.
Evet hep bahaneleri var. Dış güçler derler market fırsatçı olur kiraları ev sahipleri bu hâle getirmiştir döviz kuru zaten operasyon çektikleri için bu hâlde. Bırakın fakire öyle çok acımayın.

Böyle demeyin ya üzülüyor gönül koyuyorlar sonra. Hayır nalakası var öyle değil diyecek halleri yok, anca hee siz çok biliyonuz bi tek siz biliyonuz diye trip yiyoruz.

Back
X