• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bunu ben de yaşadım. Sabahın körüydü, kulaklıkla yürüyordum, etraf tabii bomboş, ben bir an tamamen durunca arkadan bana çarptı biri. Ensemde hissettim herifi. Sırıtarak sorry dedi, tipi Afganlara benziyordu;Türkçesi bile yoktu, neden etraf boşken o kadar yakın mesafeden dibimde yürüdü anlamadım bile. Acaba videoya mı alıyordu, teli iki eliyle tutmuştu? Acayip ürkmüştüm, biraz dumura uğradım.

Ama bilin kadınları tesettür de güvende tutmuyor bu cinsel açlığın nirvanasındaki yaşam formlarından. Hep diyorum ya umarım oramız buramız bir gün elin Suriyelisinin, Afganının çektiği videolarla oraya buraya düşmez.

Bunu ben de yaşadım. Sabahın körüydü, kulaklıkla yürüyordum, etraf tabii bomboş, ben bir an tamamen durunca arkadan bana çarptı biri. Ensemde hissettim herifi. Sırıtarak sorry dedi, tipi Afganlara benziyordu;Türkçesi bile yoktu, neden etraf boşken o kadar yakın mesafeden dibimde yürüdü anlamadım bile. Acaba videoya mı alıyordu, teli iki eliyle tutmuştu? Acayip ürkmüştüm, biraz dumura uğradım.

Ama bilin kadınları tesettür de güvende tutmuyor bu cinsel açlığın nirvanasındaki yaşam formlarından. Hep diyorum ya umarım oramız buramız bir gün elin Suriyelisinin, Afganının çektiği videolarla oraya buraya düşmez.

Şu at hırsızları bile savunuldu bu ulkede. Ulke yol gecen hanına döndü, kendimi de gectim, cocuklarim icin cok endiseliyim.

Vapurda yabancı uyruklular tarafından fotoğrafı çekilen kızımız bunu yayınlayınca başka bir yabancı uyruklu şahıs "doğru düzgün giyin de dikkat çekme" filan diye cevap veriyor! Verdiğiniz oylar hayırlı uğurlu olsun, bunlar iyi günlerimiz!

Eklentiler

• IMG_20230529_035905.webp
    IMG_20230529_035905.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 80
Vapurda yabancı uyruklular tarafından fotoğrafı çekilen kızımız bunu yayınlayınca başka bir yabancı uyruklu şahıs "doğru düzgün giyin de dikkat çekme" filan diye cevap veriyor! Verdiğiniz oylar hayırlı uğurlu olsun, bunlar iyi günlerimiz!
Delireceğim,uyku girmiyor gözüme😡.

Eklentiler

• Screenshot_20230529-043810_YouTube.webp
    Screenshot_20230529-043810_YouTube.webp
    31 KB · Görüntüleme: 73
Atatürk'ün ilmek ilmek işlediği çağdaş ve demokratik sistem ne hale geldi, ben de çok kızgın ve üzgünüm🥺
Videoların altına yorum yapanların çoğu Arap ve Azerbaycan'li.Bu ülke bizden başka herkesin olmuş güzel kardeşim,Allah sonumuzu hayır etsin.

Tofaşına üç kuruş yakıt almış bağdat caddesinde kutlama yapıyor. Orada oturan adamın tuzu kuru. Sen elindeki kazığa bak. Ekonominin haline bak neye seviniyorsun. Açlıktan nefesin kokuyor hala mutlusun. Yahu ne yediniz ne içtiniz. Nerde aklınız!
hep sokaga dokulenler icin aklimdan gecen yakit parasna yazik . bi depo ne kadara doluyor 😅

Back
X