- 18 Şubat 2018
- 12.785
- En iyi cevaplar
- 2
- 58.284
- 598
- 44
Daha dur,Togg krizi patlayacak"Emekli olunca yerine damadı geçsin" diyenler var. Bu hanedanlık değil de ne![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha dur,Togg krizi patlayacak"Emekli olunca yerine damadı geçsin" diyenler var. Bu hanedanlık değil de ne![]()
Aynı gemide olmak koyuyor amaDaha dur,Togg krizi patlayacak.Eğlenceli olacak ama izlemesi.
Ben iliklerine kadar hissetmelerini istiyorum.Herkesin değil ama bu dalga gecen kitlenin.Aynı gemide olmak koyuyor ama![]()
Bunu ben de yaşadım. Sabahın körüydü, kulaklıkla yürüyordum, etraf tabii bomboş, ben bir an tamamen durunca arkadan bana çarptı biri. Ensemde hissettim herifi. Sırıtarak sorry dedi, tipi Afganlara benziyordu;Türkçesi bile yoktu, neden etraf boşken o kadar yakın mesafeden dibimde yürüdü anlamadım bile. Acaba videoya mı alıyordu, teli iki eliyle tutmuştu? Acayip ürkmüştüm, biraz dumura uğradım.
Ama bilin kadınları tesettür de güvende tutmuyor bu cinsel açlığın nirvanasındaki yaşam formlarından. Hep diyorum ya umarım oramız buramız bir gün elin Suriyelisinin, Afganının çektiği videolarla oraya buraya düşmez.
Delireceğim,uyku girmiyor gözümeVapurda yabancı uyruklular tarafından fotoğrafı çekilen kızımız bunu yayınlayınca başka bir yabancı uyruklu şahıs "doğru düzgün giyin de dikkat çekme" filan diye cevap veriyor! Verdiğiniz oylar hayırlı uğurlu olsun, bunlar iyi günlerimiz!
Atatürk'ün ilmek ilmek işlediği çağdaş ve demokratik sistem ne hale geldi, ben de çok kızgın ve üzgünümDelireceğim,uyku girmiyor gözüme.
Videoların altına yorum yapanların çoğu Arap ve Azerbaycan'li.Bu ülke bizden başka herkesin olmuş güzel kardeşim,Allah sonumuzu hayır etsin.Atatürk'ün ilmek ilmek işlediği çağdaş ve demokratik sistem ne hale geldi, ben de çok kızgın ve üzgünüm![]()
Amin canım inşallah akıl sağlığımızı koruyabilirizVideoların altına yorum yapanların çoğu Arap ve Azerbaycan'li.Bu ülke bizden başka herkesin olmuş güzel kardeşim,Allah sonumuzu hayır etsin.
hep sokaga dokulenler icin aklimdan gecen yakit parasna yazik . bi depo ne kadara doluyorTofaşına üç kuruş yakıt almış bağdat caddesinde kutlama yapıyor. Orada oturan adamın tuzu kuru. Sen elindeki kazığa bak. Ekonominin haline bak neye seviniyorsun. Açlıktan nefesin kokuyor hala mutlusun. Yahu ne yediniz ne içtiniz. Nerde aklınız!
feslgen yakit fiyatlarini mi begenmedin oysa ben sizin cebinizi dusundumhep sokaga dokulenler icin aklimdan gecen yakit parasna yazik . bi depo ne kadara doluyor![]()
Tarafımızı beğenmiyorfeslgen yakit fiyatlarini mi begenmedin oysa ben sizin cebinizi dusundum![]()
valla petrol ofisleri o taraf bu taraf şu taraf demiyorTarafımızı beğenmiyor