- 20 Mart 2008
- 141.672
- 213.262
- 1.423
- 60
Her seçimde ciddi oy alıyordu hükümet oradan.Almanya s.arabistan mısır filan ordan çıktı. Encok göçmen Almanya Almanya'da vatandaslarimiz belirledi
Benim bahsettiğim suriyeli ve diğer göçmenlerdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her seçimde ciddi oy alıyordu hükümet oradan.Almanya s.arabistan mısır filan ordan çıktı. Encok göçmen Almanya Almanya'da vatandaslarimiz belirledi
HDP söylemleriyle cumhurbaskanimiza çalıştı sen onların Kılıçdaroğlu'na oy verin dediğine bakma içten içe bu seçimde gördük ne demişti Kılıçdaroğlu terör orgutun konusmalari kime yarar cumhurbaşkanına yarar demişti nitekim öyle oldu. Kimsenin kimseyi kirdigina değmez. Sonuçta kazandı cumhurbaskanimiz artık her ikitaraf için hayırlısı olsun. Vatana millete.Demekki her iki tarafın da rahatsız olduğu söylemler var ve hep olacak geçemeyiz bunun önüne. Mültecilerin peyderpey gönderileceğini düşünüyorum sizin kadar karamsar değilim. Bende kiliçdaroğlu ve hdp dayanışmasindan endişeliydim hdp mitinglerinde ki konuşmalardan tehditlerden. Bir gece de basilan karakollari aynı gece sehit edilen onlarca askerimizi unutmadık. Ellerini kollarını sallayarak gelen saldiri düzenleyip yine ellerini kollarını sallayarak gidenleri. Dalga geçilen iha sihalarla şu an bunlar yaşanmıyor. Neyse herkesin görüşü kendine yaşayıp göreceğiz artık hep beraber.
Ordanda oy aldılar canım.Her seçimde ciddi oy alıyordu hükümet oradan.
Benim bahsettiğim suriyeli ve diğer göçmenlerdi.
Kaç milyon göçmenden geldi oylar.Ordanda oy aldılar canım.
Şu saatten sonra o bunu demiş sen bunu dedin ben bunu dedim olmasın yeter bosverin bitti gitti. Yaşayıp göreceğiz herşeyi.Demekki her iki tarafın da rahatsız olduğu söylemler var ve hep olacak geçemeyiz bunun önüne. Mültecilerin peyderpey gönderileceğini düşünüyorum sizin kadar karamsar değilim. Bende kiliçdaroğlu ve hdp dayanışmasindan endişeliydim hdp mitinglerinde ki konuşmalardan tehditlerden. Bir gece de basilan karakollari aynı gece sehit edilen onlarca askerimizi unutmadık. Ellerini kollarını sallayarak gelen saldiri düzenleyip yine ellerini kollarını sallayarak gidenleri. Dalga geçilen iha sihalarla şu an bunlar yaşanmıyor. Neyse herkesin görüşü kendine yaşayıp göreceğiz artık hep beraber.
Çoğu canım çoğu vermişKaç milyon göçmenden geldi oylar.
Ne desek boş artık.Çoğu canım çoğu vermiş
dun sultagazide multeciler tarafından ( uzerinde ay yıldız olan ) zafer partisi bayragı yere atılıp üstünde tepinilmiş
bu tablonun mimarı herkesi tebrik ediyorum.
kutlamalara son gaaz devam edin arkadaslar 5 yıl içinde kimlere kimlere daha vatandaslık satılacak ülkemin nereleri satılacak içim daralıyor
Aynen öyle napsakda olmadı busaatten sonra hayırlı olsun demekten başka bişey yokNe desek boş artık.
Yaşayıp göreceğiz maalesef.Aynen öyle napsakda olmadı busaatten sonra hayırlı olsun demekten başka bişey yok
Market fiyatlarindan şikayet eden olursa kutlamaya gittikleri meydanlarda cektikleri fotograflarıni göstereceğim ee kutlamaya gittin neyden sikayet ediyorsun diye.Bu saatten sonra durumu olmayan kimseye de acimayacağım bakiyorsun sefalet icinde ama instasında erduvan erduvan diye paylasimlar yapmış kendileri seciyor bu durumda olmayi o kadar öfkeliyim kiÇoğunun 93 model hurdalarla yaptıkları şovdan sonra hevesleri kursakta bırakmak gibi olmasın ama bir markete çıksınlar, etiketler değişmiş. Uçan kaçan tek şey fiyatlar.
25 milyon insanız aramızda para toplayıp bir ada mada çözemez miyiz? Bu nedir
Vahdettin?Eserinizle gurur duyun.
Aksamdan beri ne istiyorsunuz adamdan laVahdettin?
Ben değilimBen bu ülkeye kırgınım
Çocuklarımız için kırgınım..o kadar çok şey yazasım var ki ne anlayacaklar ben yine konuştuğumla kalıcam..zaten artık mecalimde yok sadece bundan sonra kimseye acımıycam buBen değilim
Mustehak :)) gelsin kıtlık
Ben gicik etme kotami doldurdum foxdakilerin yuzunu gorup guluyorum.Haydiniyi geceler uyyun uyyun hersey cok guzel olacak![]()