• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Demekki her iki tarafın da rahatsız olduğu söylemler var ve hep olacak geçemeyiz bunun önüne. Mültecilerin peyderpey gönderileceğini düşünüyorum sizin kadar karamsar değilim. Bende kiliçdaroğlu ve hdp dayanışmasindan endişeliydim hdp mitinglerinde ki konuşmalardan tehditlerden. Bir gece de basilan karakollari aynı gece sehit edilen onlarca askerimizi unutmadık. Ellerini kollarını sallayarak gelen saldiri düzenleyip yine ellerini kollarını sallayarak gidenleri. Dalga geçilen iha sihalarla şu an bunlar yaşanmıyor. Neyse herkesin görüşü kendine yaşayıp göreceğiz artık hep beraber.
HDP söylemleriyle cumhurbaskanimiza çalıştı sen onların Kılıçdaroğlu'na oy verin dediğine bakma içten içe bu seçimde gördük ne demişti Kılıçdaroğlu terör orgutun konusmalari kime yarar cumhurbaşkanına yarar demişti nitekim öyle oldu. Kimsenin kimseyi kirdigina değmez. Sonuçta kazandı cumhurbaskanimiz artık her ikitaraf için hayırlısı olsun. Vatana millete.

Demekki her iki tarafın da rahatsız olduğu söylemler var ve hep olacak geçemeyiz bunun önüne. Mültecilerin peyderpey gönderileceğini düşünüyorum sizin kadar karamsar değilim. Bende kiliçdaroğlu ve hdp dayanışmasindan endişeliydim hdp mitinglerinde ki konuşmalardan tehditlerden. Bir gece de basilan karakollari aynı gece sehit edilen onlarca askerimizi unutmadık. Ellerini kollarını sallayarak gelen saldiri düzenleyip yine ellerini kollarını sallayarak gidenleri. Dalga geçilen iha sihalarla şu an bunlar yaşanmıyor. Neyse herkesin görüşü kendine yaşayıp göreceğiz artık hep beraber.
Şu saatten sonra o bunu demiş sen bunu dedin ben bunu dedim olmasın yeter bosverin bitti gitti. Yaşayıp göreceğiz herşeyi.

Yazık ki ne yazık..Videoyu izledim.Icim acidi...
dun sultagazide multeciler tarafından ( uzerinde ay yıldız olan ) zafer partisi bayragı yere atılıp üstünde tepinilmiş
bu tablonun mimarı herkesi tebrik ediyorum.
kutlamalara son gaaz devam edin arkadaslar 5 yıl içinde kimlere kimlere daha vatandaslık satılacak ülkemin nereleri satılacak içim daralıyor

Çoğunun 93 model hurdalarla yaptıkları şovdan sonra hevesleri kursakta bırakmak gibi olmasın ama bir markete çıksınlar, etiketler değişmiş. Uçan kaçan tek şey fiyatlar.
Market fiyatlarindan şikayet eden olursa kutlamaya gittikleri meydanlarda cektikleri fotograflarıni göstereceğim ee kutlamaya gittin neyden sikayet ediyorsun diye.Bu saatten sonra durumu olmayan kimseye de acimayacağım bakiyorsun sefalet icinde ama instasında erduvan erduvan diye paylasimlar yapmış kendileri seciyor bu durumda olmayi o kadar öfkeliyim ki

25 milyon insanız aramızda para toplayıp bir ada mada çözemez miyiz? Bu nedir😒

Ve bunlar boyle duzen kurup aile olanlar falan degil.Ipsiz sapsiz kontrolsuzler ve kacak yollarla hala geliyorlar...Umit hocanin dediklerini anlayacaklarini da sanmiyorum zaten bu kitlenin
.Adamcagiz cirpinip duruyor tehlike buyuyor diye.3 bucuk yasinda 2 oglum var.Uzuntum onlara.Kucuk cocugu olanlarin yakin zamanda siniflarinda azinlik kaldiklarinda her sey cok gec olacak.

Eserinizle gurur duyun.

Eklentiler

• IMG_6410.webp
    IMG_6410.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_6411.webp
    IMG_6411.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 54
Ben değilim
Mustehak :)) gelsin kıtlık
Çocuklarımız için kırgınım..o kadar çok şey yazasım var ki ne anlayacaklar ben yine konuştuğumla kalıcam..zaten artık mecalimde yok sadece bundan sonra kimseye acımıycam bu

Ben gicik etme kotami doldurdum foxdakilerin yuzunu gorup guluyorum.Haydiniyi geceler uyyun uyyun hersey cok guzel olacak🫶🤣🤣🤣

Hersey cok guzel olmadı işte bak aha da oh ne ıyı oldu mınvalınde sevınebılen, rezil ekonomiden ve kötü muameleden orgazma ulaşan insanı da ilk defa goruyorum

Bu kaçıncı seviye soyleyın de kızımı o seviyede yetıstırmeyeyım

Back
X