- 18 Şubat 2018
- 12.807
- En iyi cevaplar
- 2
- 58.367
- 598
- 44
Muhsin Yazicioglu'nun katilini bulamadılar daha,milliyetcilikmiş pehhhhh.Ne milliyetçiliği para mevki makam güç içinde halk olmayan herşey işte.seçim bitti herkes alacağını aldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhsin Yazicioglu'nun katilini bulamadılar daha,milliyetcilikmiş pehhhhh.Ne milliyetçiliği para mevki makam güç içinde halk olmayan herşey işte.seçim bitti herkes alacağını aldı.
"Emekli olunca yerine damadı geçsin" diyenler var. Bu hanedanlık değil de neNe Osmanlı'si,altı ay zor gider bu ekonomiyle.Secim kazanmak uğruna o kadar çok şey gizlendi ki halktan.
Yanlız soylu yargılanacam korkusuyla bakanlık tan oldu yaNe milliyetçiliği para mevki makam güç içinde halk olmayan herşey işte.seçim bitti herkes alacağını aldı.
Depremden beri terörist ilan edildik, dinsiz ilan edildik, fetocu ilan edildik.Ne milliyetçiliği para mevki makam güç içinde halk olmayan herşey işte.seçim bitti herkes alacağını aldı.
ZuHahhahahahahahahahYanlız soylu yargılanacam korkusuyla bakanlık tan oldu ya![]()
Ben bunu söyledim herkes aa oo yaptı olurmu öyle şey dediler"Emekli olunca yerine damadı geçsin" diyenler var. Bu hanedanlık değil de ne![]()
Bu ülkede niye iyiler ölüyo niye hesabı sorulmuyoMuhsin Yazicioglu'nun katilini bulamadılar daha,milliyetcilikmiş pehhhhh.
Yargılanmazdı ki boşuna korktu o, en son yargılanmasını beklediklerimizden biri büyükelçi oldu.Yanlız soylu yargılanacam korkusuyla bakanlık tan oldu ya![]()
Bence dualar ve bedduar çakışıyorBu ülkede niye iyiler ölüyo niye hesabı sorulmuyo
Zaten olur mu öyle şey dediğimiz her şeye boyun eğdik, kabullendik. Bi damat alakasızca gelip hazinenin başına çöktü, yer yerinden oynamalıydı.Ben bunu söyledim herkes aa oo yaptı olurmu öyle şey dediler
Yazip yazip sildim, bu gece cok gri var..."Emekli olunca yerine damadı geçsin" diyenler var. Bu hanedanlık değil de ne![]()
FETÖ tövbekârları işte, ne beklersin.Yargılanmazdı ki boşuna korktu o, en son yargılanmasını beklediklerimizden biri büyükelçi oldu.
Biri bu lafıma kırılmış beğenmedim demiş.Yanlız soylu yargılanacam korkusuyla bakanlık tan oldu ya![]()
Soylu'yu ciddiye alanlar var,şaka gibiBiri bu lafıma kırılmış beğenmedim demiş.
İncinmiş zaar. soylunun çekirdek çitlediği dedikodu arkadaşıdır belki.Biri bu lafıma kırılmış beğenmedim demiş.
İlle de Roman olsun,ohhhh ohhhh.Eğlenceli adam aslındaİncinmiş zaar. soylunun çekirdek çitlediği dedikodu arkadaşıdır belki.
Müthiş bir gün teyzesi ya ne dedikodu yapılır onunlaİlle de Roman olsun,ohhhh ohhhh.Eğlenceli adam aslında.
Kendi enkazlarını kendileri devraldılar olay sadece bu.Ben kaybetmiş hissetmiyorum ama eminim kimse de kazanmadı. Öğreneceksiniz, bekleyin.